foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τσιμτσιληη μενεγακη ηταν το γλεντι των στελεχων του αντ1, οπως αργοτερα η τσιμτσιλη στο αλτερ
μιλαμε για [size=50pt]ΤΟ ΜΠΑΖΟ[/size]
τσιμτσιληη μενεγακη ηταν το γλεντι των στελεχων του αντ1, οπως αργοτερα η τσιμτσιλη στο αλτερ
...θα σου πω ρε καβλιαρα πως τον αγγιζει....η μανταμ ποια ηταν πριν γινει συζυγος μινωα; μια ηθοποιος της βουρτσας, ε καποια στιγμη της παρουσιαζεται η ευκαιρια να εξασφαλιση την ζωη της μια για παντα με τον παππου.μεγαλο το δελεαρ....δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο να σου τυχη μια τετοια ευκαιρια, αυτο που σιγουρα ξερω ειναι, πως αν σου τυχη, μπορει να ξαφνιαστης με τον εαυτο σου...για της αποφασεις που θα παρεις....
...και εμεις που ημασταν οταν γινοντουσαν αυτα ρε καβλαρεοι;.....η μενεγακη ηταν το γλεντι των στελεχων του αντ1, οπως αργοτερα η τσιμτσιλη στο αλτερ
[size=40pt]ΤΟ ΜΠΑΖΟ[/size] ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ...
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/DECEMBER11/19-12/resized/tsimtsili_h_633_451.jpg[/img[/URL]]
και ειναι κι 1,60
ΚΑΙ [size=30pt]ΜΠΑΖΟ[/size] ΚΑΙ [size=30pt] ΚΟΝΤΗ[/size]
[/quote]
Κάτι στη μάπα της με χαλάει ρε φίλε
τσιμτσιλη
μιλαμε για [size=50pt]ΤΟ ΜΠΑΖΟ[/size]
Oι πανελλιστες που την πλαισιωνουν ειναι καθιστοι ..
εξω στον πραγματικο κοσμο φοραει 10 ποντα
παει στο 1,70
θελεις να βγεις στο γυαλι?
Μην βαζεις ορια στις φιλιες σουA. Ιδέα. Θα κυκλοφορώ μόνο με φίλες κοντύτερες από εμένα.
Συντονίσου λίγο βρε παιδί μου.
Κάτι στη μάπα της με χαλάει ρε φίλε
Ο Μινωας ξεκινησε απο ελεγκτης σε κινηματογραφο απο οτι ξερω και καποια στιγμη εφυγε για Αμερικη και γυρισε με λεφτα.Η Μαρι ειναι κλασικη βιτριναΜιας που τα λεμε μια χαρα εδω μεσα....
Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?
Ο Μινωας πώς εκανε λεφτα?
Τα ειχε απο την κουνια του, ή τα εβγαλε μονος του?
Κι αν ναι, απο ποια ακριβως δραστηριοτητα? Απο πλοια??
Ποτε δεν βρηκα εναν ανθρωπο που να ξερει
:S
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/07/06/tsimtsli.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχα :2funny:
Πάντως έχει ωραία πόδια :headbang3:
:S
εντιτ: οσο για το 'καβαλα'...ηταν ο μονος τροπος να παει μπροστα
Μπα γαματο. Θα σας πειραζουν ολοι και θα σας ρωτανε γιατι δεν πηρατε και την χιονατη μαζι σας.A. Ιδέα. Θα κυκλοφορώ μόνο με φίλες κοντύτερες από εμένα.
Συντονίσου λίγο βρε παιδί μου.
Ο Μινωας ξεκινησε απο ελεγκτης σε κινηματογραφο απο οτι ξερω και καποια στιγμη εφυγε για Αμερικη και γυρισε με λεφτα.Η Μαρι ειναι κλασικη βιτρινα