psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Miss vagina. Δεν την ξέρω. Καμιά μοντέλα θα είναι.who is who ?
Miss vagina. Δεν την ξέρω. Καμιά μοντέλα θα είναι.who is who ?
πηρε τον καλο το δρομο..... ενα μεγαλο ευχαριστω στους χορηγους για την αρπαχτη !
Βεβαίως κύριε!! Είχε!! Γιατί όταν αναλαμβάνεις μια υποχρέωση πρέπει να την τηρείς!! 'Η είσαι ή δεν είσαι!! Τουλάχιστο για μια 5ετία και βλέπαμε!! Κλαίω τα λεφτά μου!! Μετάνοιωσα που ΄πήγα μαζί της!! Βεβαίως κύριε!@!! Κι εμείς παίζαμε μαντολίνο, όχι όμως ηλεκτρικό, ντράγκα ντρούγκα ντράγκα ντρούγκα!!Eίχε κάποια υποχρέωση νά γαμιέται αιωνίως;
οχι ουτε υποχρεωση ουτε συμβολαιο αλλα ....η πουτανα την πουτανια δεν την κοβει.. ;-)
ενταξει αγαπουλη, γκεγκε , καταλαβαμε .. οταν βαρεθεις να την πληρωνεις και να την σπιτωνεις βγαλτην στο κλαρι να κανεις αποσβεση.. αντε ασχολησου τωρα με τον Αλαβανο , τον χριστιανισμο και το bIg brother και ασε μας εμας να πνιξουμε τον πονο μας στον βουρκο των 100δων call και city που λυμαινονται τον νομο Αττικης... η μηπως νομιζεις οτι η πουτανιτσα σου ειχε κατι παραπανω ..μηπως το ειχε οριζοντια και δεν το πηραμε χαμπαρι ??
ενταξει αγαπουλη, γκεγκε , καταλαβαμε .. οταν βαρεθεις να την πληρωνεις και να την σπιτωνεις βγαλτην στο κλαρι να κανεις αποσβεση.. αντε ασχολησου τωρα με τον Αλαβανο , τον χριστιανισμο και το bIg brother και ασε μας εμας να πνιξουμε τον πονο μας στον βουρκο των 100δων call και city που λυμαινονται τον νομο Αττικης... η μηπως νομιζεις οτι η πουτανιτσα σου ειχε κατι παραπανω ..μηπως το ειχε οριζοντια και δεν το πηραμε χαμπαρι ??
α και πουσαι εγω ΔΕΝ την γνωρισα ως πουτανα
H Τζένη χόρτασε χρήμα καί σάς έγραψε στή μουνάρα της.Οσοι γράφατε διθυράμβους καί λοιπές καψουρομαλακίες τήν βοηθήσατε να τ' αρπάξει μιά ώρα αρχύτερα.Κλάψτε τώρα καψούρια καί νά μάθετε πώς συμπεριφέρεται μιά έξυπνη πουτάνα, όταν ο κάθε αγάμητος αμολάει τά σάλια του σέ κριτικές καί σχόλια.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί προσπαθείς να εξηγήσεις την Τζέννη και την κάθε Τζέννη....
Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί προσπαθείς να εξηγήσεις την Τζέννη και την κάθε Τζέννη....
Πάει η Τζέννη μας τέλειωσε? Κρίμα και ήταν στα υπόψη αλλά δεν την πρόλαβα. της έκλεισαν και το λογαριασμό???
Aν εννοείς τόν τραπεζικό λογαριασμό, όχι
[move] [/move]
οποιος προλαβε...προλαβε....