tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αντε και με την νικη.... ;)
αρχισε να παιρνει μπρος ή τα ζωα μου αργα?
είμαι καλός δάσκαλος.. θα την παραδώσω με άριστη τεχνική κατάρτιση...
αντε και με την νικη.... ;)
αρχισε να παιρνει μπρος ή τα ζωα μου αργα?
παιδες, καλυτερα να μην βγαινουν τοσο προσωπικα στοιχεια στην φορα...καλυτερα πειτε τα με πμ οταν εχετε να δωσετε τετοιου ειδους ινφο.... ;)
επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... που το κακό το ότι φροντίζει την αρρωστη μαμά της... αυτό και μόνο την τιμάει και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικό δεδομένο που προκαλεί ντροπή πανω κάτω όλοι μας περασαμε λίγο πολύ τετοιες περιπέτειες. Απλώς είναι λάθος να υπάρξει αντιπαράθεση και συζήτηση μεταξύ μας διότι το θέμα είναι ευαίσθητο και παρακαλώ η συζήτηση για αυτό να σταματήσει εδώ.
παιδες, καλυτερα να μην βγαινουν τοσο προσωπικα στοιχεια στην φορα...καλυτερα πειτε τα με πμ οταν εχετε να δωσετε τετοιου ειδους ινφο.... ;)
Καλά λέτε... ας ευχηθούμε στο κορίτσι τα καλύτερα για την αναποδιά που της έτυχε με το πρόβλημα υγείας της μαμάς...
Τζενάκι πες στη μαμά...
ρε παιδιά... το παρατηρίσατε πως απο τότε που έγινε μπαν ο πλεσουρας χαθηκαν τα ίχνη της τζένης... τι πάει να πεί??
την τελευταία φωτό της εκείνος την πόσταρε... που δίπλα είναι να τον ρωτησω εαν κλεφτίκανε?
λέτε να έπαθε κάτι?
αυτο σκεφτομαι και γω....
Καλά λέτε... ας ευχηθούμε στο κορίτσι τα καλύτερα για την αναποδιά που της έτυχε με το πρόβλημα υγείας της μαμάς...
Τζενάκι πες στη μαμά...
εννοούσα να λήξει η συζήτηση τώρα που διαπιστώθηκε που είναι το κορίτσι.αντράκι μου, πιάσε γραμμή τι ακριβώς γράφω.
μετάφραση:
" ρε παλιοκατίνες, αντί να συνεννοηθήτε με πμ κάθεστε και αναφέρετε σε ένα σιτε με 100.000 μέλη, [size=14pt]προσωπικά πράγματα 3ου ατόμου[/size], που είτε σας έχει εμπιστευτεί είτε σας το είπε κάποιος άλλος που του το είχε εμπιστευτεί.
Ο σκοπός της αναφοράς του λόγου της "εξαφάνισης" της Τζένης από κάποιο άτομο πιστεύω ότι είναι καθαρά για να δείξει ότι είναι εκ των έσω κι εξ αυτού να πάρει κάποια "αξία" ( ) "
ευχαριστώ...
Υ.Γ. πόσταρε και κανά άλλο σλόγκαν τύπου "you'll get better soon mommie"
άσε μας ρε γρήγορε που θα μας πεις και στο τέλος "να λήξει η συζήτηση εδώ" ενώ ήσουν από τις πρώτες τσούπες που άρχισε τις κατινιές...
τέλος, σου επιτρέπω να διαφωνήσεις...αλλά διαφώνησε κάπου που να έχει λόγο..
επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... που το κακό το ότι φροντίζει την αρρωστη μαμά της... αυτό και μόνο την τιμάει και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικό δεδομένο που προκαλεί ντροπή πανω κάτω όλοι μας περασαμε λίγο πολύ τετοιες περιπέτειες.
μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις τι γράφει ο καθένας ( είδες πουθενά να απευθύνω τον λόγο στην Τζένη? σε εσάς που το παίξατε ότι γνωρίζετε εκ των έσω πράγματα απευθύνθηκα και που με τόση "θέρμη" βγήκατε να το ανακοινώσετε για το "κοινό καλό" βεβαίως-βεβαίως ) , κατόπιν, πότε πρέπει να λες τι, πού και πώς.
;)
αλλη ώρα να το αναλύσουμε έχω το φαϊ στο μάτι... έλα να φάμε... ;)
παλι καλα που δεν το'χεις στο ποδι...τι εψησες?
μακαρονάδα με κοκκινη σάλτσα με μανιτάρια και ζαμπόν σβησμένα με βότκα
έτσι μου αρέσουν τα μανιτάριανα με αποπλανήσεις θες?
έτσι μου αρέσουν τα μανιτάρια
δεν είχα ουισκι... με ουίσκι είναι πιο καλά...
καλά δεν βάζω πολύ ισα ισα να πιασουν γεύση
Τουρμπάτε, ώρα να πέσει σιγή μέχρι να επανέλθει το κουκλάκι..αρκετά το σπαμάραμε το θέμα...
Καλημερα
Εχουμε νεα για το Τζενακι???