Νέα

Τζένη Μπότση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Στην Τιβι ακουσα που λεγανε οτι ειναι 44 ετων ....

στο προσωπο παντως φενεται για 50+ .....

Προσωπικα πιστευω ακομα μια κατασταση που δεν θα κρατησει.....βρηκε το χαλβά που της εκανε παιδι.....

Ειδαμε και Γκετσογλου με Ηλιαδη......

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τώρα στα 40 αφου καβάλησε όποια πούτσα βρέθηκε μπροστά της και που ένιωσε ότι τελειώνει σαν γυναίκα,πήγε με το τεκνό,την γκάστρωσε και όλα κομπλέ,αντί να τους πάρουν με τις καρπουζόφλουδες.Και καλά αυτή,τρώει καλό πούτσο.Εκείνος που πάει με τη θειά του;Η οικογενειά του είναι χαρούμενη που η γκόμενα θα μπορούσε να είναι και μάνα του με λίγη καλή θέληση;Πραγματικά θα ήταν εφιάλτης για εμένα αν ο γιός μου μου έφερνε μια 40άρα γκαστρωμένη σπίτι...Πάντως εμείς αγαπάμε Μπότση,γιατί μας καβλώνουν τα μαστάρια της και ας είναι ξεκωλιάρα του κερατά.

μια κοντη μετριοκαλουλα γκομενα ειναι που επειδη πεταξε λιγο βυζο εγινε εθνικο προσκυνημα. εξω βρισκεις καμια κατοσταρια τετοιες

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μια κοντη μετριοκαλουλα γκομενα ειναι που επειδη πεταξε λιγο βυζο εγινε εθνικο προσκυνημα. εξω βρισκεις καμια κατοσταρια τετοιες
αν το δει ψυχρα καποιος, αυτο ισχυει για ολες

απλα οι διασημες καβλωνουν...κοσμο

παντως η συγκεκριμενη ειναι οντως αρκετα καλη και αντικειμενικα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τωρα που εχει μιλφεψει εχει ζουμι αρκετο.  :zfuck:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν το δει ψυχρα καποιος, αυτο ισχυει για ολες

απλα οι διασημες καβλωνουν...κοσμο

παντως η συγκεκριμενη ειναι οντως αρκετα καλη και αντικειμενικα

οχι ολες, πολλες διασημες η ημιδιασημες ειναι οντως πολυ δυνατα κομματια οπως αυτη στο αβαταρ σου καλη ωρα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
οχι ολες, πολλες διασημες η ημιδιασημες ειναι οντως πολυ δυνατα κομματια οπως αυτη στο αβαταρ σου καλη ωρα
ναι συμφωνω απλως το λεω με την εννοια οτι παντα μπορει να σου βρει καποιος και καποια καλυτερη

κυκλοφορουν και γυναικαρες και υπερτουμπανα αγνωστα στο κοινο

δε σημαινει οτι ολα τα γνωστα τουμπανα ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει..

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
είδατε το 1ο από αυτά που έβαλα ?  να γαμάς την καυλάρα την Μπότση στα 4. απόλαυση

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Για 45αρα καλα κραταει...

Συνημμένα

• botsi.jpg
    botsi.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 195

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατί είναι διάσημη η Μπότση; Γνωστή ηθοποιός είναι. Αν είναι διάσημη η Μπότση, τότε η Τζούλια Ρόμπερτς τι είναι; :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931
Ρε πάτε καλά;; Μπαναρατε τον 2017;; Ο τύπος προοριζόταν για το πουλέν του καλοκαιριού :grin: :2funny: :2funny:

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μαγκες επειδη σε fb αυτη η καριολα δεν δεχεται κανεναν αγνωστο......μπορει μηπως καποιος φιλος ν ανεβασει πιο καυτες και με καλη αναλυση φωτο απο την καυλιαρα??Ειναι πολυ φτωο το υλικο που εχω βρει ως τωρα σε σχεση με το ποσο καραπουταναρα  ειναι.....Βρειτε τιποτα καμια καλη καυλιαρικη φωτο ρε μαγκες κι ανεβαστε

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.566
Πόντοι
29.667
Τον έχω κάνει λάστιχο για την πάρτυ της.

Επισκέπτης
Ρε μαγκες επειδη σε fb αυτη η καριολα δεν δεχεται κανεναν αγνωστο......μπορει μηπως καποιος φιλος ν ανεβασει πιο καυτες και με καλη αναλυση φωτο απο την καυλιαρα??Ειναι πολυ φτωο το υλικο που εχω βρει ως τωρα σε σχεση με το ποσο καραπουταναρα  ειναι.....Βρειτε τιποτα καμια καλη καυλιαρικη φωτο ρε μαγκες κι ανεβαστε

Τυπε μηπως θελεις να ερθει και κανενας να στον παιξει να μην κουραζεσαι; :S :S :S

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καταγγελία από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!  :new_shocked:
«Έπεσα θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης όταν...»

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι στην αρχή της καριέρας της δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και ενώ έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.

«Ένας άνθρωπος του θεάματος, στον οποίο απευθύνθηκα για να βρω δουλειά, έκανε κάτι τόσο χυδαίο που δυσκολεύομαι ακόμα και να το περιγράψω. :wanker:
Έπαθα τέτοιο σοκ που προσπαθούσα να βρω που είναι η έξοδος και δεν μπορούσα» έχει δηλώσει η Τζένη Μπότση σχετικά με το θέμα.

Η ίδια, σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών.
Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα.
Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom