Νέα

Τζένη Ιωακειμίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Γιατί είναι έξω φρενών με την αστυνομία η Τζένη Ιωακειμίδου

Η ηθοποιός έτρεχε πάνω από το όριο στην Βουλιαγμένης για να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο επειδή είχε σπασμούς 

Εξω φρενών με την Τροχαία είναι η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου καθώς όπως αναφέρει μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook την σταμάτησαν ενώ πήγαινε το παιδί της στο νοσοκομείο με σπασμούς. 

Γράφει λοιπόν η ηθοποιός:

«Πηγαίνοντας το παιδί μου στο νοσοκομείο με αναμμένα τα αλάρμ σε όλη τη διαδρομή κάπου στη Λ.Βουλιαγμένης με σταματάει η αστυνομία.
Στο πίσω κάθισμα το μωρό και μια γειτόνισσα που προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου να βοηθήσει.

Με σταματάει λοιπόν μια νεαρή αστυνομικός με ύφος σαράντα καρδιναλίων και ένας συνάδελφος της μου δείχνει το ραντάρ. 128 χιλ.
Πολύ ευγενικά απαντάω ότι έχουν δίκιο, τρέχω γιατι πάω το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο.

Η νεαρή αστυνομικός βλέπει το παιδί και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτή τη φορά μου ζητάει άδεια, δίπλωμα,ταυτότητα.
Της τα δίνω όλα.
Δεν ζητάω κατανόηση, να μην μου κόψει κλήση την παρακαλω ομως να μη με καθυστερήσει.

Εκείνη με εκνευριστικά αργους ρυθμούς κοιτάζει για ώρα τα χαρτιά (δεν έχω ιδέα τι έψαχνε ?) παίρνω τηλ την παιδίατρο για να της επιβεβαιώσει ότι το παιδί εξετάστηκε πριν λίγο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο μήπως και ευαισθητοποιηθεί.
Εκείνη όμως με απαξιωτικό ύφος αρνήθηκε να μιλήσει με τη γιατρό. 

Μετά από 15 λεπτά (φαίνεται και από τις κλήσεις στο κινητό μου) το παιδί να κλαίει (δεν ξέρω πως κράτησα την ψυχραιμία μου) και εκείνη ατρόμητη μου δίνει την κλήση και μου κρατάει το δίπλωμα.

Φεύγοντας λοιπόν της λέω:
με την καθυστέρηση αυτή θα αναγκαστώ να πάω τώρα πιο γρήγορα για να μην κινδυνέψει κ άλλο το παιδί μου.
Δεν έχω απομακρυνθεί 300 μέτρα κ το ίδιο περιπολικό ανάβει τη σειρήνα με πλησιάζει δίνοντας μου εντολές από το μεγάφωνο του περιπολικού που να σταματήσω (λες και ήμουν εγκληματίας!!!) σταματάω λοιπόν ξανά δεξιά και ο οδηγός (μόνος του μέσα στο περιπολικό και με πολιτικά ρούχα) μιλώντας μου στον ενικό και με προσβλητικό τρόπο (είπαμε σαν να ήμουν εγκληματίας) μου ζητάει την άδεια και το δίπλωμα (που μου είχαν κρατήσει πριν από λίγα λεπτά) του δίνω πάλι ότι χαρτιά είχα κ μου κρατάει την άδεια του αυτοκινήτου λέγοντας μου:
έλα έλα τελείωνε, πήγαινε τώρα!!

Έχω φίλο που δουλεύει για την αστυνομία και είναι εξαίρετος επαγγελματίας με ήθος και ανθρωπιά.
Ξέρω λοιπόν πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι ετσι.

Η εξουσία πρέπει να δίνεται σε ανθρώπους που είναι ικανοί να την διαχειριστούν αλλιώς γίνονται επικίνδυνοι.
Αρχής τετευχώς, ίσθι ταύτης άξιος.
Οταν αποκτήσεις ένα αξίωμα, κοίταξε να φανείς αντάξιος αυτού.
Ευτυχώς το παιδί μου είναι καλά!»

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τζένη Ιωακειμίδου:
Δύο μήνες πριν είχε συλληφθεί και πάλι να περνά με κόκκινο και να τρέχει

Κινδυνεύει με οριστική αφαίρεση της άδειας οδήγησης αφού διέπραξε την ίδια παράβαση μέσα σε ένα χρόνο
- Πρέπει να δώσει ξανά εξετάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΟΚ

Με οριστική αφαίρεση διπλώματος κινδυνεύει η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου, μετά και το «θερμό» επεισόδιο που η ίδια αποκάλυψε στο Facebook ότι έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν το ραντάρ της Τροχαίας την έπιασε να τρέχει με 138 χιλιόμετρα, πενήντα χιλιόμετρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, καθώς δύο μήνες νωρίτερα είχε «συλληφθεί» από την Τροχαία να περνά με κόκκινο και να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα. 

Μάλιστα,όπως προβλέπει ο ΚΟΚ της είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα,ενώ όπως ρητά ορίζει ο κώδικας σε αυτές τις περιπτώσεις,δηλαδή παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,stop και ορίου ταχύτητας δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο,η άδεια οδήγησης του παραβάτη αφαιρείται οριστικά και πρέπει ο οδηγός να δώσει εκ νέου εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος. 

Όπως τονίζουν στο protothema.gr πηγές της Τροχαίας, «πριν από περίπου δύο μήνες η συγκεκριμένη οδηγός πιάστηκε από το ραντάρ να τρέχει στην περιοχή της παραλιακής υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο ταχύτητας.

Το δίπλωμα της αφαιρέθηκε επιτόπου.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πιάνεται για τα ίδια αδικήματα.
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και του ορίου ταχύτητας.
Το δίπλωμα αφαιρέθηκε, θα κρατηθεί στην Τροχαία Ελληνικού και στη συνέχεια θα σταλεί σχετικό σήμα με τη δέσμευσή του διπλώματος στο υπουργείο Μεταφορών.

Εκεί θα διαπιστωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που αφαιρέθηκε για τις ίδιες παραβάσεις.
Ο κώδικας είναι ξεκάθαρος.
Πρόβλέπει οριστική αφαίρεση του διπλώματος και στη συνέχεια μετά από μερικούς μήνες ο οδηγός πρέπει αφού έχει παρακολουθήσει το 50% των μαθημάτων σε σχολή οδήγησης να ξαναδώσει εξετάσεις για να το αποκτήσει».  

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα όταν η ίδια, τη Δευτέρα με ανάρτηση της στο facebook δήλωνε έξω φρενών με τους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν και την καθυστέρησαν ενώ πήγαινε το παιδί της στο νοσοκομείο γιατί έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και παραβιάσε ερυθρό σηματοδότη. 

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Για το περιστατικό που συνέβη με αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την εμπλοκή γνωστής ηθοποιού, θα ήθελα να πω τα παρακάτω:
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όσα καταγγέλλει η κυρία είναι αλήθεια η ψέματα,όμως εκεί που ταυτίζονται οι απόψεις είναι στο γεγονός ότι έτρεχε με περίπου 140 χιλιόμετρα την ώρα, σε έναν δρόμο που το όριο ταχύτητας είναι 80 χιλιόμετρα.
Και στη συνέχεια παραβίασε και ερυθρό σηματοδότη.

Έθεσε λοιπόν σε κίνδυνο τη δική της ζωή, τη ζωή του παιδιού της, αλλά και τη ζωή των ανυποψίαστων ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή είτε πήγαιναν στη δουλειά τους, είτε γύριζαν στο σπίτι τους, είτε έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι.
Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλές φορές, είτε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει, είτε κάτω από οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος, γινόμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι άλλων ανθρώπων, που στο κάτω- κάτω δεν φταίνε σε τίποτα ή δολοφόνοι του ίδιου του εαυτού μας και της οικογένειας μας. 

Εγώ δεν ξέρω ποια ήταν η συμπεριφορά των συναδέλφων μου ή ακόμα ακόμη δε γνωρίζω ποια θα ήταν η δική μου συμπεριφορά αν έβλεπα έναν άνθρωπο να οδηγεί επικίνδυνα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο του ένα μωρό παιδί.

Από την άλλη, λέω εγώ, αν λέει αλήθεια ή κυρία και όντως προσπαθούσε να μεταβεί σε ένα γιατρό πολύ γρήγορα, αν σταματούσε την ώρα που της έκαναν σήμα οι τροχονόμοι και τους έλεγε “βοηθήστε με το παιδί μου έχω πρόβλημα” οι τροχονόμοι θα κοίταζαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα την βοηθούσαν να φτάσει στον προορισμό της σώα και αβλαβής;
Πέντε τροχονόμοι ήταν στο σημείο, όλοι απάνθρωποι και αγενείς».

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Αλλη μια κακομαθημενη ελλεινιδα στην λιστα. Που νομιζει οτι
μπορει να κανει ο'τι θελει διχως να υποστει τις συνεπειες.

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κριμα δε βαζει πια ο αντ1 το βοτκα πορτοκαλι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.042
Πόντοι
10.411
gpJYgj.gif
r2kZwL.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.055
Πόντοι
9.297
Η Ελληνικη Φυλη εχει βγαλει δυο διασημες που να μοιαζουν τοσο με Ρωσιδες/Ουκρανες.Η Τζενη Ιωακειμιδου ( με ολα της φυσικα ) και η Μαλεσκου ( με ολα της τεχνητα).Προτιμω την παλαιοτερη φυσικη εκδοση αλλα αφου εχει εξαφανισθει πλεον θα παρηγορηθω με την νεοεμφανισθεισα στο ευρυ κοινο Μαλεσκου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
192
Πόντοι
1

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63