Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όχι, μιλάω για πολύ πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, πολύ πριν από τους δίδυμους πύργους.

οι μουσουλμάνοι που ζουν στην αμερική πχ ή και στην αγγλία είναι εκεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν μετανάστευσαν εκεί τα τελευταία 10 χρόνια. αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, οπότε και άλλαξε η εικόνα της δύσης για τους μουσουλμάνους. κάτι αντίστοιχο θα βλέπαμε και εδώ, αν οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί της ελλάδας δεν ήταν περιορισμένοι σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά αν και στην αθήνα ήταν όπως ας πούμε στη ρόδο.

μου φαίνεται ότι μας έχει πιάσει πανικός τα τελευταία χρόνια και έχουμε διαγράψει ό,τι γινόταν πριν από τότε, ότι δηλαδή οι μουσουλμάνοι της δύσης δεν ήταν μουτζαχεντίν, ούτε έχουν γίνει από όσο ξέρω.

Αν γινουν πλειοψηφια στην Ευρωπη, θα σου επιβαλλουν τον δικο τους τροπο ζωης. Τοτε η πολυ-πολιτισμικοτητα θα παει περιπατο. Θα υπαρχει μονο ισλαμ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γαμώτο κουράστηκα να προσπαθώ να δώσω να καταλάβουν αυτοί που κόπτονται υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, ότι αυτοί για τους οποίους αγωνίζονται είναι εναντίον κάθε διαφορετικότητας και κάθε άλλου πολιτισμού...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μα τόσο μαλάκες είναι ?????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
γαμώτο κουράστηκα να προσπαθώ να δώσω να καταλάβουν αυτοί που κόπτονται υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, ότι αυτοί για τους οποίους αγωνίζονται είναι εναντίον κάθε διαφορετικότητας και κάθε άλλου πολιτισμού...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μα τόσο μαλάκες είναι ?????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Στην χημεία αυτό λέγεται ....."περίσσεια αντιρατσισμού"  :2funny:

Επισκέπτης

Σοφή παρατήρηση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mάλιστα.Ολα τά είχαμε τώρα θά κρατάμε τά μπόσικα στούς μουτζαχεντίν.
Αν κατάλαβα καλά αφού ακραίος μουσουλμάνος θά συλληφθεί (sic) καί θά τιμωρηθεί (sic) από
την ανεξάρτητη (sic) ελληνική δικαιοσύνη να κοιμόμαστε ήσυχοι.Τέλεια!!!

Θάθελα νά μέ νημερώσεις ο μουσουλμάνος πού ακρωτηριάζει σεξουαλικά τήν ανήλικη κόρη του γιατί έτσι διατάζει η θρησκεία του είναι ακραίος, ήπιος ή χαμηλών τόνων άραγε;

Tέλος θέλω να σε ενημερώσω ότι ένας άνθρωπος πού πειθαναγκάζεται συνεχώς καί παντοιοτρόπως νά ευνουχίζεται πνευματικά με τό δόγμα "φωτιά στούς αλλόθρησκους",
έχει αναγάγει σε ηθική αξία και αρετή , αυτό πού στην Δύση ονομάζουμε "εγκληματική συμπεριφορά".Τό πότε ακριβώς θά εγκληματίσει είναι θέμα περιστάσεων.

Είναι λάθος σου νά κρίνεις τόν ισλαμιστή με δυτικά πρότυπα καί μέτρα, διότι πολύ απλά δέν έμαθε ποτέ να είναι ΠΟΛΙΤΗΣ.

δεν διαφωνώ κατά βάση.
όμως εσύ κρίνεις όλους τους μουσουλμάνους με βάση τους μουτζαχεντίν, ίσως το ίδιο λάθος με μένα από την ανάποδη.

φυσικά και τα ξέρω αυτά που λες, όπως ξέρω και ότι ακόμα και στην ευρώπη με το κύμα μετανάστευσης μουσουλμάνων γίνονται ακόμη τραγικά εγκλήματα κατά του ανθρώπου, σε χώρες όπως η γαλλία και η αγγλία. υπάρχουν πολλά ζώα, πολλοί τραγικοί φανατισμένοι, δεν είπα ποτέ το αντίθετο.

όμως επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο, θα προσπαθήσω να τη φέρω λίγο σε ένα πλαίσιο την κουβέντα.
καταρχάς, στο θέμα του θρεντ, το τέμενος δεν αφορά τους λαθρομετανάστες, αφορά τους έλληνες μουσουλμάνους πολίτες ή νόμιμους μετανάστες. αυτοί υπάρχουν και θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση με τους μουτζαχεντίν ή με τις κλειτοριδεκτομές. αυτή την εικόνα προσπαθώ να θυμίσω, απλώς και μόνο για να δείξω ότι εχθρός δεν είναι ο ίδιος ο μουσουλμάνος αλλά το περιβάλλον όπου έχει μεγαλώσει. αλλιώς είναι ο έλληνας μουσουλμάνος, αλλιώς ο αμερικάνος, αλλιώς ο ιορδανός, αλλιώς ο πακιστανός. μουσουλμάνος δε σημαίνει μουτζαχεντίν.

τώρα, στο θέμα όπου έχει πάει η κουβέντα, δηλαδή στους μετανάστες. Ακριβώς επειδή ένα μεγάλο μέρος τους προέρχεται από χώρες όπου επικρατούν αυτά που περιγράφεις, ποτέ δε υποστήριξα ότι χωράνε όλοι εδώ (όσο κι αν μου το χρεώνουν). και φυσικά δεν είμαι ηλίθια για να πιστεύω πως μόλις πατήσουν πόδι στην ελλάδα θα γίνουν δυτικοί (ή τεσπα ό,τι είναι ο έλληνας, γιατί δυτικός δεν είναι). όπως επίσης ξέρω ότι δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν αυτοί που ήδη είναι εδώ. πρέπει με κάποιο τρόπο να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα δεν περνάνε εδώ.

δεν έχω κλειστά τα μάτια μου, και επαναλαμβάνω ότι ξέρω πως ακόμα και στην ευρώπη συμβαίνουν ανατριχιαστικά πράγματα από μουσουλμάνους. όμως αντί για πανικό και φυσεκλίκια προτιμώ να αναρωτηθώ αν υπάρχει ψύχραιμη λύση. και φυσικά δεν βλέπω μουσουλμάνο και θεωρώ ντεφάκτο ότι κάνει κλειτοριδεκτομή στην κόρη του, ότι κόβει το χέρι του γιου του και ότι σαπίζει στις μπαστουνιές τη μάνα του επειδή βγήκε από το σπίτι.

Επισκέπτης

Προσέξτε τόν παραλογισμό κάποιων ανθρώπων: "....είμαι υπέρ τής διαφορετικότητας αλλά υπερασπίζομαι το ισλάμ πού είναι εχθρός κάθε διαφορετικού, διότι εσύ πού αντιστέκεσαι στό ισλάμ είσαι εθνίκι, κι εγώ ως προοδευτικός καί αντιρατσιστής οφείλω να είμαι απέναντί σου......."

Μάνα μου τά κλεφτόπουλα!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Προσέξτε τόν παραλογισμό κάποιων ανθρώπων: "....είμαι υπέρ τής διαφορετικότητας αλλά υπερασπίζομαι το ισλάμ πού είναι εχθρός κάθε διαφορετικού, διότι εσύ πού αντιστέκεσαι στό ισλάμ είσαι εθνίκι, κι εγώ ως προοδευτικός καί αντιρατσιστής οφείλω να είμαι απέναντί σου......."

Μάνα μου τά κλεφτόπουλα!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

επι τα κοινως λεγόμενα.. "αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχαν κάνει την προίκα τους"......

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να λέγονται προοδευτικοί.. αντιδραστικοί του κερατά είναι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πώς ερμηνεύεις ότι στό πέρασμα τού χρόνου οι μουσουλμάνοι έμειναν έντελώς πακτωμένοι στην παντοτινή τους άποψη γιά τούς αλλόθρησκους;

δεν είναι έτσι.
αν πας στη θράκη δε σε σφάζουν. ούτε αν πας σε μουσουλμανικές κοινότητες στην αμερική.

μισό, γιατί υπάρχει μπέρδεμα.

τόση ώρα προσπαθώ να πω ότι μουσουλμάνος από μουσουλμάνος διαφέρει.
προσωπικά δεν κόπτομαι για τον σαουδάραβα που το παίζει ιντερνάσιοναλ και προοδευτικός αλλά βιάζει γυναίκες για τιμωρία στις πλατείες.
προσπαθώ απλώς να πω ότι ο μουσουλμάνος δεν είναι πάντα όπως ο σαουδάραβας.
και ότι αν ήταν εναντίον κάθε διαφορετικότητας και άλλου πολιτισμού δεν θα υπήρχαν μουσουλμανικές κοινότητες σε κάθε χώρα σχεδόν της δύσης. η τζιχάντ θα είχε κυρηχτεί πριν από 100 χρόνια, όχι πριν από 10 άμα ήταν έτσι.

εγώ κόπτομαι να καταλάβετε ότι αν θεωρείς εχθρό σου κάθε μουσουλμάνο επειδή ένα μάτσο παρανοϊκοί κατάφεραν να σου αλλάξουν ό,τι είχες στο κεφάλι σου μέχρι τώρα, δεν θα σταματήσεις ποτέ να φοβάσαι και να σκέφτεσαι πανικόβλητα. και ο πανικός δεν κάνει καλό.

Επισκέπτης
δεν διαφωνώ κατά βάση.
όμως εσύ κρίνεις όλους τους μουσουλμάνους με βάση τους μουτζαχεντίν, ίσως το ίδιο λάθος με μένα από την ανάποδη.

Κάνεις λάθος.Ο ισλαμισμός είναι μία επικαιροποιημένη σύνοψη τού Πλάτωνα καί τού Σωκράτη (κυρίως τού Πλάτωνα) μέ τούς οποίους επίσης διαφωνώ.
Ετσι κρίνω το Ισλάμ.
Ελπίζω να είμαι σαφής.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Μάνα μου τά κλεφτόπουλα!

δεν ξέρω αν το λες για μένα αυτό  :think:

αλλά προσωπικά είμαι κατά των άκρων γενικά (όπως η τζιχάντ και οι φανατισμένοι) αλλά και κατά του τσουβαλιάσματος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κάνεις λάθος.Ο ισλαμισμός είναι μία επικαιροποιημένη σύνοψη τού Πλάτωνα καί τού Σωκράτη (κυρίως τού Πλάτωνα) μέ τούς οποίους επίσης διαφωνώ.
Ετσι κρίνω το Ισλάμ.
Ελπίζω να είμαι σαφής.

δεν είσαι γιατί δεν είμαι μορφωμένη  :(

Επισκέπτης
δεν ξέρω αν το λες για μένα αυτό  :think:

αλλά προσωπικά είμαι κατά των άκρων γενικά (όπως η τζιχάντ και οι φανατισμένοι) αλλά και κατά του τσουβαλιάσματος.

Οχι δεν το λέω για σένα.Είσαι αξιοπρεπής καί συζητήσιμη.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει πότε ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τους παρανοϊκούς Ισλαμιστές που αρχίσανε να ανατινάζονται σκοτώνοντας κοσμάκη.
Ευχαριστώ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει πότε ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τους παρανοϊκούς Ισλαμιστές που αρχίσανε να ανατινάζονται σκοτώνοντας κοσμάκη.
Ευχαριστώ.
εδώ και κάτι...αιώνες!
όταν τους διδασκαν ότι σκοτώνοντας απιστους για να διαδώσουν τον Μωαμεθ στον κόσμο, θα πάνε στον παράδεισσο με βουνά από ρύζι απ όπου θα τρώνε μέχρι να σκάσουν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εδώ και κάτι...αιώνες!
όταν τους διδασκαν ότι σκοτώνοντας απιστους για να διαδώσουν τον Μωαμεθ στον κόσμο, θα πάνε στον παράδεισσο με βουνά από ρύζι απ όπου θα τρώνε μέχρι να σκάσουν!

Και επειδή ξέρεις και ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό περιμένω και μια σοβαρή απάντηση τώρα εκτός αν δε μπορείς να με βοηθήσεις :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και επειδή ξέρεις και ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό περιμένω και μια σοβαρή απάντηση τώρα εκτός αν δε μπορείς να με βοηθήσεις :rolleyes:
:think: :think: :think:

φυσικά και ισχύει!
το "θάνατος στους άπιστους" είναι το συνθημα κατάκτησης όλων των, τριγύρω της ερήμου της Σ.Αραβίας, χωρών και το ρύζι αποτελεί κατά καποιον τρόπο, ότι τα "καζάνια" της κολάσεως των χριστιανών!

αποτελεί δε υπερτατη τιμη να σκοτωθεις (σκοτώντας μαζι σου άπιστους) για το Ισλάμ!

κάτι σαν την τιμή των γιαπωνεζων καμικάζι, που σκοτώνονται-σκοτωνοντας για την πατρίδα τους.

με δυο λόγια δηλ αυτό:

εδώ και κάτι...αιώνες!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:think: :think: :think:

φυσικά και ισχύει!
το "θάνατος στους άπιστους" είναι το συνθημα κατάκτησης όλων των τριγύρω της ερήμου της Σ.Αραβίας, χωρών και το ρύζι αποτελεί κατά καποιον τρόπο, ότι τα "καζάνια" της κολάσεως των χριστιανών!

αποτελεί δε υπερτατη τιμη να σκοτωθεις (σκοτώντας μαζι σου άπιστους) για το Ισλάμ!

κάτι σαν την τιμή των γιαπωνεζων καμικάζι, που σκοτώνονται-σκοτωνοντας για την πατρίδα τους.

με δυο λόγια δηλ αυτό:

Θες να μου πεις ότι το 1930,το 1970,το 1980 υπήρχαν ισλαμιστές εξτρεμιστές οι οποίοι απειλούσαν το δυτικό κόσμο;Υπήρχαν ισλαμιστές εξτρεμιστές που ανατινάζονταν και σκοτώνανε δυτικούς;Άκουγες μουσουλμάνος τότε και τον έβλεπες με καχυποψία;
Η τζιχάντ που συζητάμε τόσες σελίδες τώρα έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγα χρόνια.Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση για αυτό παρακαλώ πολύ; :rolleyes:

Η απάντηση σου δε με καλύπτει.Και οι χριστιανοί στο όνομα της θρησκείας τους εδώ και αιώνες σκοτώνονταν μεταξύ τους (ουτέ καν με αλλόθρησκους!).Από πού να πρωτοπιάσω δεν ξέρω.

Θα ήθελα μια τεκμηριωμένη απάντηση παρακαλώ πολύ από κάποιον που ξέρει πέντε πράγματα και μπορεί να βοηθήσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ολο μαλακιες...ολο μαλακιες...διαβαστε και λιγο ιστορια να δειτε για τα ωραια χριστιανικα εγκληματα και ξυπνηστε λιγακι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom