Mάλιστα.Ολα τά είχαμε τώρα θά κρατάμε τά μπόσικα στούς μουτζαχεντίν.
Αν κατάλαβα καλά αφού ακραίος μουσουλμάνος θά συλληφθεί (sic) καί θά τιμωρηθεί (sic) από
την ανεξάρτητη (sic) ελληνική δικαιοσύνη να κοιμόμαστε ήσυχοι.Τέλεια!!!
Θάθελα νά μέ νημερώσεις ο μουσουλμάνος πού ακρωτηριάζει σεξουαλικά τήν ανήλικη κόρη του γιατί έτσι διατάζει η θρησκεία του είναι ακραίος, ήπιος ή χαμηλών τόνων άραγε;
Tέλος θέλω να σε ενημερώσω ότι ένας άνθρωπος πού πειθαναγκάζεται συνεχώς καί παντοιοτρόπως νά ευνουχίζεται πνευματικά με τό δόγμα "φωτιά στούς αλλόθρησκους",
έχει αναγάγει σε ηθική αξία και αρετή , αυτό πού στην Δύση ονομάζουμε "εγκληματική συμπεριφορά".Τό πότε ακριβώς θά εγκληματίσει είναι θέμα περιστάσεων.
Είναι λάθος σου νά κρίνεις τόν ισλαμιστή με δυτικά πρότυπα καί μέτρα, διότι πολύ απλά δέν έμαθε ποτέ να είναι ΠΟΛΙΤΗΣ.
δεν διαφωνώ κατά βάση.
όμως εσύ κρίνεις όλους τους μουσουλμάνους με βάση τους μουτζαχεντίν, ίσως το ίδιο λάθος με μένα από την ανάποδη.
φυσικά και τα ξέρω αυτά που λες, όπως ξέρω και ότι ακόμα και στην ευρώπη με το κύμα μετανάστευσης μουσουλμάνων γίνονται ακόμη τραγικά εγκλήματα κατά του ανθρώπου, σε χώρες όπως η γαλλία και η αγγλία. υπάρχουν πολλά ζώα, πολλοί τραγικοί φανατισμένοι, δεν είπα ποτέ το αντίθετο.
όμως επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο, θα προσπαθήσω να τη φέρω λίγο σε ένα πλαίσιο την κουβέντα.
καταρχάς, στο θέμα του θρεντ, το τέμενος δεν αφορά τους λαθρομετανάστες, αφορά τους έλληνες μουσουλμάνους πολίτες ή νόμιμους μετανάστες. αυτοί υπάρχουν και θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση με τους μουτζαχεντίν ή με τις κλειτοριδεκτομές. αυτή την εικόνα προσπαθώ να θυμίσω, απλώς και μόνο για να δείξω ότι εχθρός δεν είναι ο ίδιος ο μουσουλμάνος αλλά το περιβάλλον όπου έχει μεγαλώσει. αλλιώς είναι ο έλληνας μουσουλμάνος, αλλιώς ο αμερικάνος, αλλιώς ο ιορδανός, αλλιώς ο πακιστανός. μουσουλμάνος δε σημαίνει μουτζαχεντίν.
τώρα, στο θέμα όπου έχει πάει η κουβέντα, δηλαδή στους μετανάστες. Ακριβώς επειδή ένα μεγάλο μέρος τους προέρχεται από χώρες όπου επικρατούν αυτά που περιγράφεις, ποτέ δε υποστήριξα ότι χωράνε όλοι εδώ (όσο κι αν μου το χρεώνουν). και φυσικά δεν είμαι ηλίθια για να πιστεύω πως μόλις πατήσουν πόδι στην ελλάδα θα γίνουν δυτικοί (ή τεσπα ό,τι είναι ο έλληνας, γιατί δυτικός δεν είναι). όπως επίσης ξέρω ότι δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν αυτοί που ήδη είναι εδώ. πρέπει με κάποιο τρόπο να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα δεν περνάνε εδώ.
δεν έχω κλειστά τα μάτια μου, και επαναλαμβάνω ότι ξέρω πως ακόμα και στην ευρώπη συμβαίνουν ανατριχιαστικά πράγματα από μουσουλμάνους. όμως αντί για πανικό και φυσεκλίκια προτιμώ να αναρωτηθώ αν υπάρχει ψύχραιμη λύση. και φυσικά δεν βλέπω μουσουλμάνο και θεωρώ ντεφάκτο ότι κάνει κλειτοριδεκτομή στην κόρη του, ότι κόβει το χέρι του γιου του και ότι σαπίζει στις μπαστουνιές τη μάνα του επειδή βγήκε από το σπίτι.