Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πρίν 3-4 χρόνια η τηλεόραση έδειξε τήν ανατίναξη δύο αλεξανδρινών μνημείων στό Αφγανιστάν.
Μήπως έτυχε να τό δείς;
Ναι. Και ? Ας φτιάξουμε κράτος να προλαμβάνει τέτοιες ενέργειες. Ούτως ή άλλως άμα κάποιοι τρομοκράτες είναι να προβούν σε τέτοιες ενέργειες δεν νομίζω ότι το αν θα υπάρχει τζαμί ή όχι, να παίζει κάποιο ρόλο..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ένα λεπτό, οι έλληνες δηλαδή γιατί όπου πάνε έχουν και τις εκκλησίες τους ? Οι μουσουλμάνοι να μην εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα δηλαδή ?

Να στο θεσω αλλιως. Εγω ειμαι υπερ σε καθε χωρα να υπαρχουν ναοι, τζαμια, τεμενη κλπ κλπ καθε θρησκειας αφου ζουνε κ εργαζονται πολιτες (ασχετους εθνικοτητας) που πιστευουν σε διαφορες θρησκειες. Να εχουνε ομως παντου ολες οι θρησκειες ολα τα δηκαιωματα ανεγερσης τετοιων ναον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δέν κόλλησα στήν εθνική σου ταυτότητα, αλλά έχει σημασία γιά τήν πορεία τής συζήτησης.
Μπορείς νά απαντήσεις άν είσαι Ελληνας ή μουσουλμάνος;
το μουσουλμάνος δεν είναι υπηκοότητα νεοέλγινα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
13
Πόντοι
16
Δέν κόλλησα στήν εθνική σου ταυτότητα, αλλά έχει σημασία γιά τήν πορεία τής συζήτησης.
Μπορείς νά απαντήσεις άν είσαι Ελληνας ή μουσουλμάνος;

εννοω το οτι κολλησες οτι το εγραψα με μικρο εψιλον. Ελληνας ειμαι

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ φίλε πού ξεκίνησες τό θέμα είσαι έλληνας ή Ελληνας;
  να πω εγω που εχω ψαξει λιγο το γενεαλογικο μου δεντρο :cheesy:  λοιπον εχω καταγωγη απ τη κρητη (δεν εχω παει ποτε) η οποια χανετε 130 κατι χρονια πισω απο την επανασταση στο αρκαδι (1866 ολοκαυτομα)  πριν απ αυτο βεβαια ημουν σιγουρα ενετος, και πιο πριν σαρακηνος,  :) κατα τη μυθολογια βεβαια πρεπει να μουνα νοθο παιδι του μινωταυρου και να ζουσα στο λαβυρινθο, ωσπου ηρθε ο επαισχυντος νομος της μπιρμπιλη, και δε ειχα λεφτα να νομιμοποιησω τους ημιυπαιθριους της σπηλιας :cheesy:  ρε χεστε με με την ελληνικη καθαροτητα του dna :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Eννοείς ότι έχεις ελληνική παιδεία καί έχεις υπηρετήσει στόν ελληνικό στρατό;
α άρα οι ελληνίδες που δεν πάνε φαντάροι δεν είναι ελληνίδες και τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο δεν είναι έλληνες...
αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαααααα ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσαααααααααααααααααααααα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.887
Πόντοι
6.035
εχουν ισλαμικους ναους πανω στην θρακη και στην κομοτηνη τους ειναι αρκετοι στην αθηνα δεν χρειαζονται και ουτε ειμαστε υποχρεομενοι να ακουμε να καλεσμα τους και μην ξεχναμε ιστορικα τι εχουμε τραβηξει απο τους τουρκους και μετα απο ποσα χρονια ξαναλειτουργησε εκκλησια σε ελληνικο εδαφος(κωνσταντινουπολη) και μια ερωτηση αραγε στην αγκυρα υπαρχει ορθοδοξη εκκλησια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχουν ισλαμικους ναους πανω στην θρακη και στην κομοτηνη τους ειναι αρκετοι στην αθηνα δεν χρειαζονται και ουτε ειμαστε υποχρεομενοι να ακουμε να καλεσμα τους και μην ξεχναμε ιστορικα τι εχουμε τραβηξει απο τους τουρκους και μετα απο ποσα χρονια ξαναλειτουργησε εκκλησια σε ελληνικο εδαφος(κωνσταντινουπολη) και μια ερωτηση αραγε στην αγκυρα υπαρχει ορθοδοξη εκκλησια?

μισό λεπτό να συγκρίνω τον πολιτισμό μου και την πολιτιστική μου παιδεία με τους μογγόλους και τους Ούνους.
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα σας έκανε ο τούρκος. αφού σφάζει αυτός, σφάζουμε και μεις.
αφού καταστρέφει ναούς αυτός καταστρέφουμε και μεις....
Ευρωπαίοι στους τύπους Σελτζούκοι στη νοοτροπία.
μη σταματάτε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Να στο θεσω αλλιως. Εγω ειμαι υπερ σε καθε χωρα να υπαρχουν ναοι, τζαμια, τεμενη κλπ κλπ καθε θρησκειας αφου ζουνε κ εργαζονται πολιτες (ασχετους εθνικοτητας) που πιστευουν σε διαφορες θρησκειες. Να εχουνε ομως παντου ολες οι θρησκειες ολα τα δηκαιωματα ανεγερσης τετοιων ναον

Oι Ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι στό θρήσκευμα έχουν τόπους λατρείας τής θρησκείας τους (Κομοτηνή,Κώς κλπ.).
Επίσης στην Ελλάδα λειτουργούν ελεύθερα Συναγωγές καί οποιαδήποτε θρησκεία ή αίρεση συμπεριλαμβανομένων καί τών μασονικών στοών.
Οι παράνομοι μετανάστες δέν προσμετρώνται στούς πολίτες μιάς χώρας πού νόμιμα καί συνταγματικά δικαιούνται να απαιτήσουν οτιδήποτε.Υπόκεινται σε καθεστώς διαμετακόμισης(transit).
Συνεπώς δέν τίθεται τό παραμικρό θέμα ανέγερσης τζαμιού στο ιστορικότερο σημείο τής Αθήνας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Oι Ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι στό θρήσκευμα έχουν τόπους λατρείας τής θρησκείας τους (Κομοτηνή,Κώς κλπ.).
Επίσης στην Ελλάδα λειτουργούν ελεύθερα Συναγωγές καί οποιαδήποτε θρησκεία ή αίρεση συμπεριλαμβανομένων καί τών μασονικών στοών.
Οι παράνομοι μετανάστες δέν προσμετρώνται στούς πολίτες μιάς χώρας πού νόμιμα καί συνταγματικά δικαιούνται να απαιτήσουν οτιδήποτε.Υπόκεινται σε καθεστώς διαμετακόμισης(transit).
Συνεπώς δέν τίθεται τό παραμικρό θέμα ανέγερσης τζαμιού στο ιστορικότερο σημείο τής Αθήνας.
να σου πώ μπράβο που επιτέλους έγραψες ένα ποστ με τεκμήριο και λογικά δομημένη σκέψη;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.887
Πόντοι
6.035
μισό λεπτό να συγκρίνω τον πολιτισμό μου και την πολιτιστική μου παιδεία με τους μογγόλους και τους Ούνους.
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα σας έκανε ο τούρκος. αφού σφάζει αυτός, σφάζουμε και μεις.
αφού καταστρέφει ναούς αυτός καταστρέφουμε και μεις....
Ευρωπαίοι στους τύπους Σελτζούκοι στη νοοτροπία.
μη σταματάτε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
περα απο την αρχαιοτητα ποτε ο ελληνικος λαος δεν ειταν επεκτατικος εκτος του περιστατικου της μικρασιατικης καταστροφης που καποιοι ειχαν την φαηνει ιδεα να καταλαβουν την αγκυρα :jerking:τι συγκρινεις τωρα δεν μπορω να καταλαβω ουδεποτε κατασφαξαμε ουτε αφανισαμε λαους τοσα χρονια υπομενουμε τις προκλησεις τους αυτοι καταστρεψανε το μεγαλυτερο ορθοδοξο ναο ενω εμεις εχουμε σεβαστει τα τζαμια τους.
η θρησκεια τους και ο ψευτοπροφητης τους λεει στο κορανι σεβασμο στις αλλες θρησκειες δεν το εχω δει αυτο ειναι τοσο φανατικοι θρησκευτικα σε σημειο αηδειας και οσο αφορα τον εκκλησιασμο τους δεν χρειαζονται τεμενοι και σε εναν χωρο μεγαλο χωρις προκλητικοτητα κανουν την δουλεια τους ουτε τρουλους χρειαζονται ουτε τιποτα ενα χαλακι θελουν και ειναι κομπλε τι θελουν δηλαδη μιναρε γιατι για να μας προκαλεσουν μπραβο τοτε εσυ συνεχισε μαζι τους και μου αρεσει που ζεις και στην κυπρο οπως λες που εχουν περασει τοσα οι κυπριοι απο την τουρκοφαρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
περα απο την αρχαιοτητα ποτε ο ελληνικος λαος δεν ειταν επεκτατικος εκτος του περιστατικου της μικρασιατικης καταστροφης που καποιοι ειχαν την φαηνει ιδεα να καταλαβουν την αγκυρα :jerking:τι συγκρινεις τωρα δεν μπορω να καταλαβω ουδεποτε κατασφαξαμε ουτε αφανισαμε λαους τοσα χρονια υπομενουμε τις προκλησεις τους αυτοι καταστρεψανε το μεγαλυτερο ορθοδοξο ναο ενω εμεις εχουμε σεβαστει τα τζαμια τους.
η θρησκεια τους και ο ψευτοπροφητης τους λεει στο κορανι σεβασμο στις αλλες θρησκειες δεν το εχω δει αυτο ειναι τοσο φανατικοι θρησκευτικα σε σημειο αηδειας και οσο αφορα τον εκκλησιασμο τους δεν χρειαζονται τεμενοι και σε εναν χωρο μεγαλο χωρις προκλητικοτητα κανουν την δουλεια τους ουτε τρουλους χρειαζονται ουτε τιποτα ενα χαλακι θελουν και ειναι κομπλε τι θελουν δηλαδη μιναρε γιατι για να μας προκαλεσουν μπραβο τοτε εσυ συνεχισε μαζι τους και μου αρεσει που ζεις και στην κυπρο οπως λες που εχουν περασει τοσα οι κυπριοι απο την τουρκοφαρα.

εγώ δε θα γίνω ίδιος με αυτούς που σιχαίνομαι.
εάν εσύ θες να γίνεις ίδιος με γεια και χαρά σου.
όμορφα και σωστά όλα αυτά που μας λες.
δε μας είπες όπως για τα εγκλήματα και τις καταστροφές που υπέστη ο αρχαίος μας πολιτισμός από τους χριστιανούς.
δε μας λες επίσης γιατί ο Βασίλειος είναι Μέγας, Αγιος και ΒουλγαροΚΤΟΝΟΣ ταυτόχρονα.
Ο κεμάλ δε δικαιούται να σφάζει αλλά ο Βασίλειος που έσφαζε είναι Αγιος.
Κοίτα πρώτα την καμπούρα σου, γίνε καλύτερος άνθρωπος και μην εξισώνεις το δικό σου μίσος και τη δική σου πολιτιστική κατάπτωση με το δικό μου πολιτιστικό ιδεώδες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Νομοσχέδιο για την κατάργηση της Μπούργκας στη Γαλλία
21 Απριλίου 2010, 19:00

Νομοσχέδιο με το οποίο θα ζητά την απαγόρευση της μπούργκας σε όλους τους δημόσιους χώρους στη Γαλλία πρόκειται να καταθέσει ο πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί.

«Ο Γάλλος πρόεδρος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η μπούργκα δεν έχει θέση στη Γαλλία», τόνισε εκπρόσωπος του προέδρου.

Παρά τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Επικρατείας της χώρας ότι μία τέτοια απαγόρευση δεν θα έχει νομική βάση ο Ν. Σαρκοζί είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο ολόσωμος μανδύας είναι αντίθετος στην αξιοπρέπεια των γυναικών και ότι η απάντηση είναι να απαγορευτεί.

«Η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση νομοσχέδιο που θα είναι σύμφωνο με τις αρχές της νομοθεσίας μας» δήλωσε πρόσφατα ο γάλλος πρόεδρος σε δημοσιογράφους στο Παρίσι.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, που είναι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γαλλίας έχει ταχθεί κατά της πλήρους απαγόρευσης της μπούρκας, λέγοντας ότι μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε να ήταν αντισυνταγματική.
στις σοβαρες χωρες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.887
Πόντοι
6.035
εγώ δε θα γίνω ίδιος με αυτούς που σιχαίνομαι.
εάν εσύ θες να γίνεις ίδιος με γεια και χαρά σου.
όμορφα και σωστά όλα αυτά που μας λες.
δε μας είπες όπως για τα εγκλήματα και τις καταστροφές που υπέστη ο αρχαίος μας πολιτισμός από τους χριστιανούς.
δε μας λες επίσης γιατί ο Βασίλειος είναι Μέγας, Αγιος και ΒουλγαροΚΤΟΝΟΣ ταυτόχρονα.
Ο κεμάλ δε δικαιούται να σφάζει αλλά ο Βασίλειος που έσφαζε είναι Αγιος.
Κοίτα πρώτα την καμπούρα σου, γίνε καλύτερος άνθρωπος και μην εξισώνεις το δικό σου μίσος και τη δική σου πολιτιστική κατάπτωση με το δικό μου πολιτιστικό ιδεώδες.
καταρχιν δεν ειμαι κανενας θρησκολειπτος ειμαι χριστιανος ορθοδοξος κατα παραδοση μπορω να πω και φυσικα οι θρησκεια εχει κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ανθρωποτητα και πρωτοι και χειροτεροι οι καθολικοι και στην ελλαδα δυστυχως εχουν καταστρεψει χιλιαδες αρχαια ευρηματα ειτε για να χτιστουν εκκλησιες ειτε ακομα και για σπιτια τωρα απο κει και περα ειπα μια γνωμη δικια μου εγω δεν θα ηθελα τεμενος στην αθηνα οταν υπαρχουν ηδη αρκετα σε αλλες περιοχες της ελλαδας εν αντιθεση με χριστιανικες εκκλησιες σε αναλογες περιοχες της τουρκιας και οταν αυτοι δεν κανουν την παραμικρη υποχωρηση και ουτε φερονται φιλικα αλλα φερονται προκλητικα γιατι να κανω εγω σαν χωρα υποχωρηση σε καποιους που μας εχουν καταστρεψει σαν χωρα και μας εχουν αφησει χρονια πισω απο τις αντιστοιχες ευρωπαικες χωρες.το θεμα το κλεινω εδω γιατι δεν εχω σκοπο να συμετασχω σε αντιπαραθεση ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
  υπαρχουν ηδη αρκετα σε αλλες περιοχες της ελλαδας εν αντιθεση με χριστιανικες εκκλησιες σε αναλογες περιοχες της τουρκιας και οταν αυτοι δεν κανουν την παραμικρη υποχωρηση και ουτε φερονται φιλικα αλλα φερονται προκλητικα γιατι να κανω εγω σαν χωρα υποχωρηση σε καποιους που μας εχουν καταστρεψει σαν χωρα και μας εχουν αφησει χρονια πισω απο τις αντιστοιχες ευρωπαικες χωρες.
+ 100000000000000

Επισκέπτης
καταρχιν δεν ειμαι κανενας θρησκολειπτος ειμαι χριστιανος ορθοδοξος κατα παραδοση μπορω να πω και φυσικα οι θρησκεια εχει κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ανθρωποτητα και πρωτοι και χειροτεροι οι καθολικοι και στην ελλαδα δυστυχως εχουν καταστρεψει χιλιαδες αρχαια ευρηματα ειτε για να χτιστουν εκκλησιες ειτε ακομα και για σπιτια τωρα απο κει και περα ειπα μια γνωμη δικια μου εγω δεν θα ηθελα τεμενος στην αθηνα οταν υπαρχουν ηδη αρκετα σε αλλες περιοχες της ελλαδας εν αντιθεση με χριστιανικες εκκλησιες σε αναλογες περιοχες της τουρκιας και οταν αυτοι δεν κανουν την παραμικρη υποχωρηση και ουτε φερονται φιλικα αλλα φερονται προκλητικα γιατι να κανω εγω σαν χωρα υποχωρηση σε καποιους που μας εχουν καταστρεψει σαν χωρα και μας εχουν αφησει χρονια πισω απο τις αντιστοιχες ευρωπαικες χωρες.το θεμα το κλεινω εδω γιατι δεν εχω σκοπο να συμετασχω σε αντιπαραθεση ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.

Aγαπητέ μου ό ελληνικός πολιτισμός -έμψυχος καί μή- υπέστη τίς μέγιστες καταστροφές από τούς χριστιανούς.Η εγκληματική δράση τών χριστιανών κατά τού ελληνικού πολιτισμού -κατά τής ελληνικής θρησκείας πρωτίστως- υπήρξε τρισχειρότερη τών Ούνων κλπ.Οι χριστιανοί σέ αντίθεση με τούς Ούνους ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΑ τί καταστρέφουν!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aγαπητέ μου ό ελληνικός πολιτισμός -έμψυχος καί μή- υπέστη τίς μέγιστες καταστροφές από τούς χριστιανούς.Η εγκληματική δράση τών χριστιανών κατά τού ελληνικού πολιτισμού -κατά τής ελληνικής θρησκείας πρωτίστως- υπήρξε τρισχειρότερη τών Ούνων κλπ.Οι χριστιανοί σέ αντίθεση με τούς Ούνους ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΑ τί καταστρέφουν!!!
:thumbsup:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.887
Πόντοι
6.035
απαντησα πως συμφωνω τα μεγαλυτερα εγκληματα εχουν γινει στο ονομα του θεου δυστυχως αλλα η τουρκοκτατια μας αφησε πολυ πισω χαλασε χρονια που ολη η ευρωπη ανεπτυσοταν και αν κατσεις να κανεις ενα απολογισμο το ελληνικο κρατος ειναι νεοσυστατο και παλι καλα που ειμαστε ετσι συλογισου μονο τουρκοκτατια πολεμους εμφυλιους και μη συν δικτατορια και κανε απολογισμο ποσα χρονια ειμαστε ελυθερο κρατος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
που ειναι ρε παιδια να παμε να προσκυνησουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom