ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 1.547
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε σταμ μην το ματσακι το βλεπω διπλο αυριο με τουσ εβραιουσ.οχι οτι δεν ειστε κλι αλλα χωρισ τισ καινουργιεσ προσθηκεσ κοματακι δυσκολο?Πεινάω
ρε σταμ μην το ματσακι το βλεπω διπλο αυριο με τουσ εβραιουσ.οχι οτι δεν ειστε κλι αλλα χωρισ τισ καινουργιεσ προσθηκεσ κοματακι δυσκολο?Πεινάω
Πρίν λίγο καιρό, νομίζω ήταν σε αυτό το site που είχα γράψει για το τυράκι Reypenaer.
Τώρα ξαναγράφω (δε μπόρεσα να το βρω, το search machine του site είναι για τον πούτσο) γιατί ξαναδοκίμασα και ΕΧΥΣΑ!
Νόμιζα πως ήταν Δανέζικο αλλά τελικά είναι Ολλανδικό. Είναι απίστευτο, δε μπορώ, το σκέφτομαι και θέλω να πάω να πάρω και άλλο. Δεν έχω ξαναφάει τόσο νόστιμο τυρί. Αυτοί οι καριόλιδες εκεί πέρα κάναν εξαιρετική δουλειά.
Παλιότερα νόμιζα πως η Ελλάδα ήταν καλή στα τυριά, ακόμα το πιστεύω, αλλά η Γαλλία και οι κάτω χώρες είναι μέσα στην καύλα.
Φετα απο το χωριο,70%-30% προβειο/κατσικισιο,απο τον ξαδελφο
καθε χρονο γυρω στους 3-4 γκαζοντενεκεδες των 10-11 κιλων ο ενας.Παω και το
παιρνω απο το τυροκομιο του στα τελη Μαιου και ειμαι τζετ ολη την χρονια....
Μυζηθρες επισης απο κει,προτιμω αναμεικτες και εκει
Απο τον ξαδελφο παιρνω και κεφαλοτυρι...ΤΟ ΑΡΩΜΑ λεμε!!!!Δεν φτιαχνει πολλα
"κεφαλια",καμμια 40 ολο το χρονο αλλα τα 3 ειναι δικα μου..
Κασερια και ροκφορ δεν τρωω,οχι γιατι δεν μου αρεσουν αλλα γιατι δεν τα συγκρινω σε γευση
με τα προηγουμενα...ο καθεις οπως γουσταρει
ρε μακάκα θα σου πάει η πίεση στο 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!