gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κρέπα με μερεντα και μπεικον
κρέπα με μερεντα και μπεικον
βεβαια....πως ηδη αναλυθηκε τυρι για τους βορειους ειναι η φετα ενω ολα τα αλλα ειναι κασερια ......ασχετα αν ειναι και γκουντα νωντα..... ;)Πρώτη φορά το ακούω αυτό....
ασε απο αλμυρη προτιμω κασερι μπεικον καπνιστη μπριζολα πιπερια και σως και μετα καπακι την γλυκια μονο μερεντα αντε και με κανενα τριμμενο φουντουκι ή αμυγδαλομια δοκιμη θα σε πεισει
το καλύτερο!Ανθότυρος, ξηρός κατα προτίμηση!
Πανγια μου .....Ποιά είναι η γνώμη σας για το γιδοτύρι;
Τωρα θα συζητησουμε για την ορεξη μου;ασε απο αλμυρη προτιμω κασερι μπεικον καπνιστη μπριζολα πιπερια και σως και μετα καπακι την γλυκια μονο μερεντα αντε και με κανενα τριμμενο φουντουκι ή αμυγδαλο
υγ εριναλ η γλυκια τρωγεται μετα την αλμυρη βρε....βασικος κανονας για γευσιγνωστες και καλοφαγαδες.... ;)
χαλουμοτυρι σε πιτσα χατ
Έχεις ψήσει κομμάτι χαλούμι στα κάρβουνα να δεις νοστιμιά????
πολυ καλο και πικαντικο ...Ποιά είναι η γνώμη σας για το γιδοτύρι;