Παντα ειχα αυτη την απορια αν και εχω ετεροφυλοφυλικα γουστα.Ξεκινησε απο διαφορες κραγμενες και μη που με προσεγγιζαν σε τσοντοσινεμα και οχι μονο με σκοπο απλα να μου κανουν πιπα.Στην απαντηση μου δεν μου αρεσουν οι αντρες,μερικοι επιμονοι απλα με ενημερωναν οτι θελουν απλα να με ρουφηξουν και τιποτα αλλο,ουτε να τους γαμησω,ουτε να με γαμησουν,ουτε να τους πιπωσω κι εγω.Και βλεπω και αλλοδαπους που βιοποριζονται μονο και μονο με το ποσα στοματα θα "μπουκωσουν" καθε μερα.Δεν βλεπω το λογο,εγω θα γλυψω γυναικα ωστε να την καυλωσω,η να την κανω να χυσει αν δεν προλαβα κατα το γαμησι κτλ.Δεν θα πήγαινα καπου ωστε να γλυψω απλα ενα μουνι και να φυγω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπούκια άντρας σε άντρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.844
- Πόντοι
- 216
Παντα ειχα αυτη την απορια αν και εχω ετεροφυλοφυλικα γουστα.Ξεκινησε απο διαφορες κραγμενες και μη που με προσεγγιζαν σε τσοντοσινεμα και οχι μονο με σκοπο απλα να μου κανουν πιπα.Στην απαντηση μου δεν μου αρεσουν οι αντρες,μερικοι επιμονοι απλα με ενημερωναν οτι θελουν απλα να με ρουφηξουν και τιποτα αλλο,ουτε να τους γαμησω,ουτε να με γαμησουν,ουτε να τους πιπωσω κι εγω.Και βλεπω και αλλοδαπους που βιοποριζονται μονο και μονο με το ποσα στοματα θα "μπουκωσουν" καθε μερα.Δεν βλεπω το λογο,εγω θα γλυψω γυναικα ωστε να την καυλωσω,η να την κανω να χυσει αν δεν προλαβα κατα το γαμησι κτλ.Δεν θα πήγαινα καπου ωστε να γλυψω απλα ενα μουνι και να φυγω.
Τυπε αν δεν πηγαινες στα τσοντοσινεμα δεν θα ειχες τετοιες αποριες χαχα
Μα και εκτος σινεμα,γκει αντρες που μου την εχουν πεσει κατα καιρους σε κλαμπ,σε διακοπες η γενικα στη ζωη, μου χουν προτεινει να με πιπωσουν αν μη τι αλλο.Δεν δεχτηκα ποτε διοτι τα γουστα μου περιοριζονται σε γυναικες,αλλα εφευγαν φανερα απογοητευμενοι.
THE VISITOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος...
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Έτσι ξεκινάμε όλα τυπε και το επομενο στάδιο είναι η κολωνισκοπιση!
πολλες προτασεις εχεις φιλε . Κατι μας κρυβεις και εμεις αντρες ειμαστε αλλα δεν εχουμε τοσο περασηΜα και εκτος σινεμα,γκει αντρες που μου την εχουν πεσει κατα καιρους σε κλαμπ,σε διακοπες η γενικα στη ζωη, μου χουν προτεινει να με πιπωσουν αν μη τι αλλο.Δεν δεχτηκα ποτε διοτι τα γουστα μου περιοριζονται σε γυναικες,αλλα εφευγαν φανερα απογοητευμενοι.
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Καποιος τριβεται στην πουτσα του τσοπανη....
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Το στρειτ δεν καθοριζεται απο το αν κανεις κατι παραπανω ή οχι. Απο τη στιγμη που θα πεις α να μια τρυπα να το βαλω γινεσαι bi. Πολλοι αντρες ειναι ετσι, δεν ειναι κακο, απλα για χ λογους κοινωνιας δεν το παραδεχονται
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Και εσύ τύπε τι έψαχνες στο τσοντοσινεμά, είναι γνωστό σε όλους ότιΠαντα ειχα αυτη την απορια αν και εχω ετεροφυλοφυλικα γουστα.Ξεκινησε απο διαφορες κραγμενες και μη που με προσεγγιζαν σε τσοντοσινεμα και οχι μονο με σκοπο απλα να μου κανουν πιπα.
εκεί παίζουν τρενάκια, και μακριά γαιδούρα. Λάου λάου μας το πας..
Λοιπον θα απαντησω σε ολα,αν και ουδεις περα απο το να αναρρωτιεται αν στα κρυφα τηγανιζω τον κεφτε, απαντησε.
-Εχω εργαστει χρονια σε εταιρια του χωρου της μοδας οποτε το πουσταριο ηταν αφθονο ειδικα σε events.Με καποιους συνεργαζομουν, με αλλους γνωριζομουν λογω ευρυτερου κυκλου.Οταν δε μερικοι συναδελφοι καναν παρτακι γενεθλιων σπιτι τους,το 50% ηταν αδερφες.
-Τσοντοσινεμα παω μονο AT και αυτο λογω καλτιλας συν οτι κατα καιρους παιζει κανα τυχερο με γυναικες.Τα 2/3 των θαμωνων ειναι αδερφες καλως η κακως.Ο αλλος τις προαλλες φωναζε "Θελει κανεις να του κανω πιπα?Θα μαι στο υπογειο". Παμπολοι απλα πιανουν καμπινες με μιασνοιχτη πορτα μοστραροντας το παπαρι τους σε οποιον περναει,μαλλον για να μπουκωσουν κανα στομα.
- Δεν ξερω τι κανουν οι bi, εγω δεν θελω ουτε να με αγγιζουν ουτε να αγγιζω αντρες.Ποσο μαλλον να με γαμανε η να τους γαμαω.Οποτε τρυπες γενους θυληκου μονο.Δεν βλεπω τον λογο ειδικα σε ενα φορουμ οπως αυτο να κρυφτει καποιος, οποτε αν ημουν "στο ψαξιμο" με την σεξουαλικοτητα μου θα το δηλωνα ευθεως.
Και επιτελους θα απαντησει κανας πιπαδορος?
-Εχω εργαστει χρονια σε εταιρια του χωρου της μοδας οποτε το πουσταριο ηταν αφθονο ειδικα σε events.Με καποιους συνεργαζομουν, με αλλους γνωριζομουν λογω ευρυτερου κυκλου.Οταν δε μερικοι συναδελφοι καναν παρτακι γενεθλιων σπιτι τους,το 50% ηταν αδερφες.
-Τσοντοσινεμα παω μονο AT και αυτο λογω καλτιλας συν οτι κατα καιρους παιζει κανα τυχερο με γυναικες.Τα 2/3 των θαμωνων ειναι αδερφες καλως η κακως.Ο αλλος τις προαλλες φωναζε "Θελει κανεις να του κανω πιπα?Θα μαι στο υπογειο". Παμπολοι απλα πιανουν καμπινες με μιασνοιχτη πορτα μοστραροντας το παπαρι τους σε οποιον περναει,μαλλον για να μπουκωσουν κανα στομα.
- Δεν ξερω τι κανουν οι bi, εγω δεν θελω ουτε να με αγγιζουν ουτε να αγγιζω αντρες.Ποσο μαλλον να με γαμανε η να τους γαμαω.Οποτε τρυπες γενους θυληκου μονο.Δεν βλεπω τον λογο ειδικα σε ενα φορουμ οπως αυτο να κρυφτει καποιος, οποτε αν ημουν "στο ψαξιμο" με την σεξουαλικοτητα μου θα το δηλωνα ευθεως.
Και επιτελους θα απαντησει κανας πιπαδορος?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Ως παλιός πιπαδόρος έχω να πω ότι είναι μεγάλη η απόλαυση να έχεις μια ψωλή στο στόμα σου και να βλέπεις τον άνδρα να το ευχαριστιέται. Το χύσιμο και το να καταπιείς τα χύσια είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση. Από την άλλη η πίπα σε φέρνει πιο κοντά με τους άνδρες. Αρκετοί άνδρές θα σου τον δώσουν πίπα, αλλά όσο και να τους παρακαλάς δεν θα σε γαμήσουν γιατί το θεωρούν κάτι το gay. Θυμάμαι ότι για 4 μήνες έπαιρνα μόνο πίπα σε έναν άνδρα σε τσοντοσινεμά, μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να μου ζητήσει να με γαμήσει. Η πίπα είναι το πρώτο στάδιο. Τον γλυκάνεις, του γλύφεις τα αρχίδια, του κάνεις βαθύ λαρύγγι, καταπίνεις, προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε δεν κάνει η γκόμενά του. Μόνο έτσι θα σε προτιμήσει και στο μέλλον και ίσως σε γαμήσει. Ο καλός πούστης μαθαίνει πρώτα να γίνεται αστέρι στα τσιμπούκια, καθώς πολλοί είναι οι άνδρες που πάνω από όλα απολαμβάνουν την πιπα, περισσότερο και από το γαμήσι... Επίσης, να δώσω μια συμβουλή στα νέα πουστράκια. Όταν κάνετε τσιμπούκι στον άνδρα, σε τσοντοσινεμα, τουαλέτες κλπ μην βγάζετε το πουλάκι σας και αρχίζεται να το παίζετε. Πολλοί άνδρες χαλιούνται με αυτό, προτιμούν να έχετε κουμπομένα τα μαγαζιά σας και να επικεντρώνεστε στο πως θα το γλύψετε καλύτερα. Έτσι θα τον κερδίσετε και θα σας τον ξαναδώσει τσιμπούκι την επόμενη φορά και ίσως σας γαμήσει
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε αν δεν πηγαινες στα τσοντοσινεμα δεν θα ειχες τετοιες αποριες χαχα
Θελει η λουγκρα να κρυφτει και δεν την αφηνει το τσοντοσινεμα τυπε μου... :S :S :S
κανενας straight δεν κανει το οτιδηποτε με καποιον πουστη μονο πουστρακια το κανουν μεταξυ τους,ακομη και αυτος που ειναι υποτακτικος και τον στραποναρει μια γκομενα παλι πουστρακι ειναιναι στην Ελλάδα κανένας straight δεν δίνει πίπα σε gay ή cross..κανένας όμως :S :S :S
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
οι μισοι Ελληνες εχουν πιπωσει στο στρατο gay...κανενας straight δεν κανει το οτιδηποτε με καποιον πουστη μονο πουστρακια το κανουν μεταξυ τους,ακομη και αυτος που ειναι υποτακτικος και τον στραποναρει μια γκομενα παλι πουστρακι ειναι
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
προσωπικά έχω εμπειρίες με άντρες που βρίζανε τους gay και μετά σε πλεύριζαν να τους πάρεις πιπα...δεν λέω οτι το κάνουν όλοι,δεν γενικεύω αλλά όχι οχι οτι δεν εχουν δοκιμασει straight αντρες να δωσουν πιπα σε gay..όταν το επιτρέπουν βέβαια οι συνθήκες...
δεν ξερω αν ειναι αληθεια τα στατιστικα που δινεις (μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια)αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι, πουστρακια πιπωσαν πουστρακιαοι μισοι Ελληνες εχουν πιπωσει στο στρατο gay...
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
okδεν ξερω αν ειναι αληθεια τα στατιστικα που δινεις (μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια)αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι, πουστρακια πιπωσαν πουστρακια