Νέα

Τσιμπούκια άντρας σε άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατι αρεσει σε gay/by αντρες να κανουν πιπες χωρις περαιτερω

• Ετσι για την καυλα

Ψήφοι: 61 40,7%
  • Για να νιωσουν κοριτσακια

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Τους αρεσει το χυσιμο στο στομα

Ψήφοι: 38 25,3%
  • Απλα για να βαλουν κατι στο στομα τους

Ψήφοι: 19 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Καταρχάς δεν ψάχνω πελατακια γιατί δεν είμαι βίζιτα..και κατα δεύτερον δεν σε προσβαλα ουτε σε εβρισα..τη γνώμη μου είπα...
δεν ηξερα οτι δεν εισαι βιζιτα αν σε προσβαλα θεωρωντας σε βιζιτα ζητω συγνωμη
την υβρη που την ειδες;

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
δεν ηξερα οτι δεν εισαι βιζιτα αν σε προσβαλα θεωρωντας σε βιζιτα ζητω συγνωμη
την υβρη που την ειδες;
ευχαριστώ για τη συγνώμη ....είμαι ενας άνθρωπος που βρίσκομαι σε διαδικασία αλλαγής φύλλου και οταν με αποκαλούν πούστη ναι προσβάλλομαι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ευχαριστώ για τη συγνώμη ....είμαι ενας άνθρωπος που βρίσκομαι σε διαδικασία αλλαγής φύλλου και οταν με αποκαλούν πούστη ναι προσβάλλομαι.
θα σε στεναχωρισω αλλα δεν υπαρχει αυτο που λες "αλλαγη φυλλου"
αν η επιστημη καταφερει να σου αλλαξει τα χρωμοσωματα τοτε μονο θα εχεις πετυχει την αλλαγη φυλλου,μεχρι να γινει αυτο πουστης θα εισαι, ακομη και ψευτικο μουνι να σου φτιαξουν δεν αλλαζει κατι

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
με στεναχώρησες πολυ αλλά συμβαίνει ....Μιτσο123 πρεπει να βγω,καλό απόγευμα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

cocksucker81

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Παντα ειχα αυτη την απορια αν και εχω ετεροφυλοφυλικα γουστα.Ξεκινησε απο διαφορες κραγμενες και μη που με προσεγγιζαν σε τσοντοσινεμα και οχι μονο με σκοπο απλα να μου κανουν πιπα.Στην απαντηση μου δεν μου αρεσουν οι αντρες,μερικοι επιμονοι απλα με ενημερωναν οτι θελουν απλα να με ρουφηξουν και τιποτα αλλο,ουτε να τους γαμησω,ουτε να με γαμησουν,ουτε να τους πιπωσω κι εγω.Και βλεπω και αλλοδαπους που βιοποριζονται μονο και μονο με το ποσα στοματα θα "μπουκωσουν" καθε μερα.Δεν βλεπω το λογο,εγω θα γλυψω γυναικα ωστε να την καυλωσω,η να την κανω να χυσει αν δεν προλαβα κατα το γαμησι κτλ.Δεν θα πήγαινα καπου ωστε να γλυψω απλα ενα μουνι και να φυγω.

Προσωπικά με καβλώνει η αίσθηση ενός μεγάλου πούτσου στο στόμα μου, και γουστάρω να τον παίρνω όλο μέσα. Βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου για το μεγαλύτερο που θα μπορώ να ρουφήξω, οπότε κυρίως έτσι για την κάβλα, και φυσικά για το δωράκι στο τέλος, όλο το χύσιμο στο στόμα... ;)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Προσωπικά με καβλώνει η αίσθηση ενός μεγάλου πούτσου στο στόμα μου, και γουστάρω να τον παίρνω όλο μέσα. Βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου για το μεγαλύτερο που θα μπορώ να ρουφήξω, οπότε κυρίως έτσι για την κάβλα, και φυσικά για το δωράκι στο τέλος, όλο το χύσιμο στο στόμα... ;)

Εγγρ.
7 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Ως παλιός πιπαδόρος έχω να πω ότι είναι μεγάλη η απόλαυση να έχεις μια ψωλή στο στόμα σου και να βλέπεις τον άνδρα να το ευχαριστιέται. Το χύσιμο και το να καταπιείς τα χύσια είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση. Από την άλλη η πίπα σε φέρνει πιο κοντά με τους άνδρες. Αρκετοί άνδρές θα σου τον δώσουν πίπα, αλλά όσο και να τους παρακαλάς δεν θα σε γαμήσουν γιατί το θεωρούν κάτι το gay. Θυμάμαι ότι για 4 μήνες έπαιρνα μόνο πίπα σε έναν άνδρα σε τσοντοσινεμά, μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να μου ζητήσει να με γαμήσει. Η πίπα είναι το πρώτο στάδιο. Τον γλυκάνεις, του γλύφεις τα αρχίδια, του κάνεις βαθύ λαρύγγι, καταπίνεις, προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε δεν κάνει η γκόμενά του. Μόνο έτσι θα σε προτιμήσει και στο μέλλον και ίσως σε γαμήσει. Ο καλός πούστης μαθαίνει πρώτα να γίνεται αστέρι στα τσιμπούκια, καθώς πολλοί είναι οι άνδρες που πάνω από όλα απολαμβάνουν την πιπα, περισσότερο και από το γαμήσι... Επίσης, να δώσω μια συμβουλή στα νέα πουστράκια. Όταν κάνετε τσιμπούκι στον άνδρα, σε τσοντοσινεμα, τουαλέτες κλπ μην βγάζετε το πουλάκι σας και αρχίζεται να το παίζετε. Πολλοί άνδρες χαλιούνται με αυτό, προτιμούν να έχετε κουμπομένα τα μαγαζιά σας και να επικεντρώνεστε στο πως θα το γλύψετε καλύτερα. Έτσι θα τον κερδίσετε και θα σας τον ξαναδώσει τσιμπούκι την επόμενη φορά και ίσως σας γαμήσει :pipa2: :pipa2: :pipa2:
:thumbsup:
ετσι ειναι. ειμαστε πεολατρες και γουσταρουμε τρελα τις πιπες! :pipa1: :pipa2:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Περιμενουμε τοποθετηση ΠιπΑλεκου για το θεμα ως του πλεον ειδικου :S :S :S

OP
OP
J

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.251
Πόντοι
2.411
Μίλησα για άντρες που σε συνθήκες ιδιαίτερες ΧΩΡΙΣ να χάσουν το ρολο τους,δηλαδη να είναι ενεργητικοί έτυχε να δώσουν μια πιπα ...και μπορει μετα να ΜΗΝ τον ξανακανουν ΠΟΤΕ...αυτό δεν τους κανει bi...bi είνι αυτός που ΨΑΧΝΕΤΑΙ για σεξ και με τα 2 φυλλα...

Δεν το πα για αυτο που πες.ΝΑ δεχτω οτι δοκιμασε καποιος με αντρα,δεν του αρεσε και κατεληξε οτι ειναι μονο στρειτ.Αλλα αν ο αλλος δοκιμαζει αλλεπαλληλως τοτε μαλλον κατι θελει απο τα αγορια.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.890
Πόντοι
5.975

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Η Μαρίνα (@Marina_cross_athens) μας λέει πως είναι αμέτρητοι οι άντρες που δίνουν πίπα στο στρατό, πως είναι οι μισοί. Επίσης άνοιξε σοβαρό θέμα, αν ένας άντρας που δίνει πίπες είναι gay ή είναι στρέιτ.

Δεν είχα ποτέ εμπειρία με άντρα. Ήμουν κι παραμένω γυμνασμένος και φροντισμένος, αλλά και πάλι, δε μου την έχει πέσει ποτέ άντρας. Δε συχνάζω σε τσοντοσινεμά, δεν έχω πάει ποτέ, δεν είχα ποτέ την περιέργεια. Στις λίγες παραλίες όπου κάνω γυμνισμό φροντίζω να μη δίνω δικαιώματα και κάνω γυμνισμό για να μην έχω σημάδια από το μαύρισμα μάλλον παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Αν εγώ δεν είμαι στρέιτ, δεν ξέρω ποιος είναι.

Στο στρατό γνώρισα τους περισσότερους ομοφυλόφιλους στη ζωή μου. Είναι μόλις πέντε άτομα και ακόμα θυμάμαι τα ονόματά τους. Μάλιστα, οι δύο δεν ήταν καν από το τάγμα μας, αλλά από την επιλαρχία που στρατοπεύδευε παραδίπλα. Ακόμα και για το στρατό, τα περιστατικά τα οποία αντιλήφθηκα ήταν απειροελάχιστα.

Τώρα, όσον αφορά τις κάβλες. Στο στρατό πολλές φορές κόντευε να μου βγει από τα αυτιά. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να βρω κάποιον από τους ομοφυλόφιλους να με πιπώσει, δεν το διανοήθηκα καν ως δυνατότητα. Το πρώτο που σκεφτόμουν ήταν πώς να καταφέρω να πάρω έξοδο να συναντήσω μια καβάτζα που είχα στη Θεσσαλονίκη (και που τελικά δε με καβάτζωσε σε τίποτα), να ψήσω κάποια από τις πρώην μου να θυμηθούμε τα παλία, ή αν ήμουν τυχερός και προλάβαινα μέσα σε πέντε ώρες, να έκανα καμιά καινούρια γνωριμία. Αν όλα αυτά αποτύγχαναν, που συνήθως έτσι γινόταν, κατέφευγα σε εκείνο που στο τραγούδι "Διδυμότειχο μπλουζ" αποκαλούν "αγχωμένη μαλακία". Στην τουαλέτα,ανάμεσα από το κατούρημα καιτο χέσιμο, μια πολύ γρήγορη να φύγουν τα χοντρά και τέλος. Η δική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική: όταν βγαίναμε περίπολα τη νύχτα πιάναμε δεκάδες φαντάρους να τον παίζουν στη σκοπιά και όλα αυτά τα παιδιά προτιμούσαν να ξεφτιλιστούν με το πουλί στο ένα χέρι και το G3 στο άλλο, παρά να τους πάρει πίπα κάποιος ομοφυλόφιλος, που τελικά δεν ήταν και τόσοι πολλοί.

Αυτά νομίζω εκφράζουν το γενικό συναίσθημα, της πλειοψηφίας των αντρών. Επαναλαμβάνω, το να με πιπώσει κάποιος κουνιστός δεν μου πέρασε ποτέ κανα από το μυαλό. Δεν είναι ότι το εξέτασα και το απέρριψα σαν ιδέα. Δεν το διανοήθηκα καν. Οπότε, θεωρώ πως όποιος δίνει πίπα σε άλλον άντρα, έστω και μία φορά, είναι ομοφυλόφιλος (ή bi, που δεν έχει πολλή διαφορά). Γιατί στον στρέιτ τέτοιες ιδέες δεν περνάνε από το μυαλό πο-τέ.

Οπότε, αν τα στατιστικά όσων έχουν τέτοιες εμπειρίες είναι αυτά που είναι, λογικό, εφόσον συχνάζουν εκεί που συχνάζουν και κάνουν τις παρέες που κάνουν. Αν μπορούσε κάποιος να κυκλοφορεί μόνο στη Συγγρού τα βράδια, θα έλεγε πως στη νυχτερινή Αθήνα οι κανονικές γυναίκες δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι τους, μόνο άντρες βγαίνουν.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Η Μαρίνα (@Marina_cross_athens) μας λέει πως είναι αμέτρητοι οι άντρες που δίνουν πίπα στο στρατό, πως είναι οι μισοί. Επίσης άνοιξε σοβαρό θέμα, αν ένας άντρας που δίνει πίπες είναι gay ή είναι στρέιτ.

Δεν είχα ποτέ εμπειρία με άντρα. Ήμουν κι παραμένω γυμνασμένος και φροντισμένος, αλλά και πάλι, δε μου την έχει πέσει ποτέ άντρας. Δε συχνάζω σε τσοντοσινεμά, δεν έχω πάει ποτέ, δεν είχα ποτέ την περιέργεια. Στις λίγες παραλίες όπου κάνω γυμνισμό φροντίζω να μη δίνω δικαιώματα και κάνω γυμνισμό για να μην έχω σημάδια από το μαύρισμα μάλλον παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Αν εγώ δεν είμαι στρέιτ, δεν ξέρω ποιος είναι.

Στο στρατό γνώρισα τους περισσότερους ομοφυλόφιλους στη ζωή μου. Είναι μόλις πέντε άτομα και ακόμα θυμάμαι τα ονόματά τους. Μάλιστα, οι δύο δεν ήταν καν από το τάγμα μας, αλλά από την επιλαρχία που στρατοπεύδευε παραδίπλα. Ακόμα και για το στρατό, τα περιστατικά τα οποία αντιλήφθηκα ήταν απειροελάχιστα.

Τώρα, όσον αφορά τις κάβλες. Στο στρατό πολλές φορές κόντευε να μου βγει από τα αυτιά. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να βρω κάποιον από τους ομοφυλόφιλους να με πιπώσει, δεν το διανοήθηκα καν ως δυνατότητα. Το πρώτο που σκεφτόμουν ήταν πώς να καταφέρω να πάρω έξοδο να συναντήσω μια καβάτζα που είχα στη Θεσσαλονίκη (και που τελικά δε με καβάτζωσε σε τίποτα), να ψήσω κάποια από τις πρώην μου να θυμηθούμε τα παλία, ή αν ήμουν τυχερός και προλάβαινα μέσα σε πέντε ώρες, να έκανα καμιά καινούρια γνωριμία. Αν όλα αυτά αποτύγχαναν, που συνήθως έτσι γινόταν, κατέφευγα σε εκείνο που στο τραγούδι "Διδυμότειχο μπλουζ" αποκαλούν "αγχωμένη μαλακία". Στην τουαλέτα,ανάμεσα από το κατούρημα καιτο χέσιμο, μια πολύ γρήγορη να φύγουν τα χοντρά και τέλος. Η δική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική: όταν βγαίναμε περίπολα τη νύχτα πιάναμε δεκάδες φαντάρους να τον παίζουν στη σκοπιά και όλα αυτά τα παιδιά προτιμούσαν να ξεφτιλιστούν με το πουλί στο ένα χέρι και το G3 στο άλλο, παρά να τους πάρει πίπα κάποιος ομοφυλόφιλος, που τελικά δεν ήταν και τόσοι πολλοί.

Αυτά νομίζω εκφράζουν το γενικό συναίσθημα, της πλειοψηφίας των αντρών. Επαναλαμβάνω, το να με πιπώσει κάποιος κουνιστός δεν μου πέρασε ποτέ κανα από το μυαλό. Δεν είναι ότι το εξέτασα και το απέρριψα σαν ιδέα. Δεν το διανοήθηκα καν. Οπότε, θεωρώ πως όποιος δίνει πίπα σε άλλον άντρα, έστω και μία φορά, είναι ομοφυλόφιλος (ή bi, που δεν έχει πολλή διαφορά). Γιατί στον στρέιτ τέτοιες ιδέες δεν περνάνε από το μυαλό πο-τέ.

Οπότε, αν τα στατιστικά όσων έχουν τέτοιες εμπειρίες είναι αυτά που είναι, λογικό, εφόσον συχνάζουν εκεί που συχνάζουν και κάνουν τις παρέες που κάνουν. Αν μπορούσε κάποιος να κυκλοφορεί μόνο στη Συγγρού τα βράδια, θα έλεγε πως στη νυχτερινή Αθήνα οι κανονικές γυναίκες δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι τους, μόνο άντρες βγαίνουν.
Το πιο σωστο σχολιο του νηματος μεχρι τωρα ,με εκφραζει απολυτα!!!!!

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1

Το ότι οι μισοί άντρες στο στρατό έχουν δώσει πίπα ήταν μάλλον υπερβολή απο μέρος μου και άστοχο σχόλιο,έχεις δίκιο σε αυτό...ενα ποσοστό όμως οχι αμελητέο κατα τη γνώμη μου το κανει.

Όμως μην παραποιείς αυτό που ειπα..δεν μιλησα για straight αντρες που ΔΙΝΟΥΝ πιπα σε gay/cross/trans,μιλησα για straight που έτυχε να δώσουν ...Αν διάβασες καλά ειπα οτι οι πλειοψηφία των straigtht δεν το κανει... η σεξουαλικοτητα δεν μπαίνει αυστηρά σε κουτάκια..ενας άνθρωπος που εχει δοκιμάσει (για οποιοδηποτε λόγο) με το ιδιο φύλλο μια φορά,δεν τον κανει gay..οχι δηλαδή και να τον έκανε υπάρχει κάποιο θέμα...

Τέλος να σε πληροφορήσω οτι δεν συχνάζω κάπου διαφορετικά απο εκεί που συχναζεις εσυ...κι εγω εχω σπουδασει όπως υποθέτω κι εσυ και άρα έχω συναναστραφεί με φοιτητικό κόσμο,κι εγω δουλειά πρωινή κανονική εχω -όπως υποθέτω κι εσυ και άρα έρχομαι σε επαφή με καθημερινό "κανονικο" κόσμο και τέλος δεν συχνάζω Συγγρου παρα σε μέρη οπως Μοναστηρακι-Θησειο,Γλυφαδα κτλ -όπως  υποθέτω κι εσυ...δεν είμαι Alien,άνθρωπος σαν κι εσενα είμαι απλά με διαφορετικό σεξουαλικο προσανατολισμό...στο ίδιο καζανι βράζουμε και είναι περισσότερα αυτα που μας ενώνουν απο αυτά που μας χωρίζουν...το κρεβάτι μας είναι απλά διαφορετικό...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τωρα αυτο που λες μου θυμιζει οτι "με μια φορα δεν γινεσαι πουστης"!

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Τωρα αυτο που λες μου θυμιζει οτι "με μια φορα δεν γινεσαι πουστης"!
οχι δεν γίνεσαι...ξέρω πολλες γυναικες και αντρες που ετυχε να ειχαν σεξουαλικη εμπειρια με το ιδιο φυλλο και στη πορεια παντρευτηκαν κανανε οικογενεια και δεν το αντιμεπτωπιζουν ως "σκοτεινο παρελθον¨ αλλά ως εμπειρια...

OP
OP
J

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.251
Πόντοι
2.411

Τι μου θυμισες τυπε, την ειχα κανει λαστιχο στο στρατο ειτε στα ντουζ ειτε στη σκοπια, τα δροσερα αγορια βολευονταν με αλλους δροσερους που ειχαν κανει παρεακι απο τις πρωτες μερες, δεν ξερω αν αρπαξαν καμια ψωλια απο καναν δηθεν αρσενικο.Φυσικα στις αδειες και εξοδους το μεταξουργειο ηταν πρωτη σταση πριν καν παω σπιτι πολλες φορες.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
βέβαια δε λεω οτι είναι μια εμπειρια που ΠΡΕΠΕΙ να την δοκιμασει καποιος....οχι βεβαια...αλλα γιατι δεν δεχεσαι οτι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι-αντρες,γυναικες- που εχουν κανονικα ετερόφυλη  ζωή απλά στα νιατα τους ίσως "παίξανε" και αλλιως μια φορα...

OP
OP
J

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.251
Πόντοι
2.411
Αντε τετοιες απαντησεις θελουμε, οχι αναλυσεις για  το σεξουαλικο προσανατολισμο των οσων πανε η δεν πανε τσονταδικα,αλληλοπιπωνονται με αντρες κτλ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom