str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εσύ γιατί αγχωνεσαι μικρέ μου; θες να σου στείλω κι εσένα τσόντες;
Νόμιζα ότι τις είχες ποστάρει όλες εδώ:
εσύ γιατί αγχωνεσαι μικρέ μου; θες να σου στείλω κι εσένα τσόντες;
ισιούλη μωρό μου πάλι θεματάκι έχεις με τη σεξουαλικό προσανατολισμό σου;
Όχι καρδιά μου, τα έχω λύσει αυτά εδώ και χρόνια...
Εσύ έχεις ένα μικρό πρόβλημα που νομίζεις ότι δηλώνοντας ετεροφυλόφιλος δεν θα πατατηρήσει κανείς ότι φοράς φούστα- μπλούζα!
Ο αυτοπροσδιορισμός δεν σε κάνει ούτε άνδρα ούτε μακεδόνα!
ενώ ο δικός σου ΤΙ (ΔΕ) ΣΕ ΚΑΝΕΙ;
άνδρα ή "ελληνάρα";
Εγώ μπακλαβαδάκι μου δεν πιστεύω στο ο,τι δηλώσεις είσαι..
Εσύ το έχεις αναγάγει σε παγκόσμια σταθερά...
Και για να επανέλθουμε στο θέμα και ο στρος καν σοσιαλιστής δηλώνει...
Άτομο που έχει δημοσιοποιήσει περιεχόμενο ή πληροφορίες (έστω και ήσσωνος σημασίας) πρέπει πάση θυσία να καταστεί αναξιόπιστο.
Προσωπικά πιστεύω ότι είχαν εντοπίσει τις "αδυναμίες" του και του την είχαν "στημένη" από δυό-τρείς μεριές. Έτυχε και "έκατσε" ο βιασμός.(Άλλωστε η ροπή του στην μοιχεία ήταν ευρέως γνωστή.) Θα μπορούσε βέβαια να "κάτσει" κάτι άλλο.
τουλουμπίτσα μου, ότι μας λες (δεχόμαστε ότι) είσαι...
άνδρας, άνδρας!
ελληνάρας, ελληνάρας!
όσο για το θέμα, αν δεν έχεις καταλάβει εδώ μερικές δεκάδες ποστς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΠΠ!
γιατί; διότι απλούστατα είστε ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!
φιλούδια!
Αηδιαστικες συμπεριφορες, το καθε πουτανι που του καθοταν για να σμπρωξει τα θεματακια της θα βγαινει τωρα να μας το παιζει και οσια.
Δεν θέλω να σε πληγώσω καραμελίτσα μου αλλά ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω σου...Απλά σπάει πλάκα μαζί σου όταν αρχίζεις το τρολάρισμα...
Τίποτα προσωπικό.
ενας τουρκος που εβγαλε τον ερντογαν απο το δου νου του ειναι ο επομενος διευθυντης ακουσα.δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτος αν εχει εστω και μια μικρη σημασια αυτο.
κατι τετοιο εγραψε ενας τυπος πριν.δεν θυμαμαι ονομα.αντε να δουμε τι θα κανει μαζι με την αλλη την χοντρη.λενε για ελεγχομενη χρεοκοπια.ελεχομενο γαμησι δηλαδη οχι ανεξελεγκτο.κυριλε πραγματα...τον διορίσανε κιόλας;
κι επειδή (ίσως) το είπε ο τύπος πριν, πά να πει ότι έγινε;κατι τετοιο εγραψε ενας τυπος πριν.δεν θυμαμαι ονομα.αντε να δουμε τι θα κανει μαζι με την αλλη την χοντρη.λενε για ελεγχομενη χρεοκοπια.ελεχομενο γαμησι δηλαδη οχι ανεξελεγκτο.κυριλε πραγματα...
ετσι εγραψε οτι διαβασα λεω μπορει να εγραφε και πιπες.αλλα συντομα θα μαθευτει ποιος ειναι οποτε κυριακη κοντη γιορτη.κι επειδή (ίσως) το είπε ο τύπος πριν, πά να πει ότι έγινε;