streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Όχι ρε συ, ξέρω να διαβάζω Κυριλλικό
Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Όχι ρε συ, ξέρω να διαβάζω Κυριλλικό
εκτος αν εισαι για το δρομοκαιτειο οποτε αλλαζει το σκηνικο.
τοτε εσυ τι διαολο καταδεχεσαι και γραφεις ολη μερα πρωι βραδυ σε ενα σαιτ για μπουρδελα ολες αυτες τις παπαριες?ασε τους τυπους εδω μεσα με τις τσοντες τους τις βιζιτες τους τα γαμησια τους και κανε την για αλλου που θα εχει αγαμητους που θα καθονται ολο το 24ωρο μπροστα σε μια οθονη να γραφουν οτι παπαρια τους ερθει.τι καταδεχεσαι και συζητας εδω μαζι με τους μπουρδελιαρηδες και το παιζεις αφ' υψηλου κιολας?εκτος αν εισαι για το δρομοκαιτειο οποτε αλλαζει το σκηνικο.
ασε με εμενα.εσυ κοιτα μην κοψεις τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις.εσύ γιατί αγχωνεσαι μικρέ μου; θες να σου στείλω κι εσένα τσόντες;
Τύπε τώρα τον κατάλαβες εσύ;
Κλινική περίπτωση.
Ή "Πως ο κάθε σαλταρισμένος γίνεται σπουδαίος στο μυαλό του, αναφερόμενος απαξιωτικά για τους άλλους"...
ασε με εμενα.εσυ κοιτα μην κοψεις τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις.
τι σε νοιάζει; ανεβάζω τη ζήτηση κι ακριβαίνουν και τα δικά σου;
τετοιες παπαριες ελεγες οταν ησουνα παρεα και αντι να γελασουν σε μουρλανανε στις φαπες?για αυτο αποκτησες το προβλημα?μιλαμε για πολυ ακυρο ατομο.τι σε νοιάζει; αναβάζω τη ζήτηση κι ακριβαίνουν και τα δικά σου;
είναικάποιες χιλιάδες τόμοι.. θα κουραστείτε... πολλά θα σας είναι ακαταλαβίστικα... να σας στείλω τις τσόντες που θα καταλαβαίνετε την υπόθεση;
Φτου ρε στράκι πρόλαβες και το διόρθωσες.
τετοιες παπαριες ελεγες οταν ησουνα παρεα και αντι να γελασουν σε μουρλανανε στις φαπες?για αυτο αποκτησες το προβλημα?μιλαμε για πολυ ακυρο ατομο.
μεγαλο βλημα.φτάνει που σαι "έγκυρος" εσύ!
μεγαλο βλημα.
έλα ρε μεγάλε, αυτά τα κάνει ο στρητάκος και τα κάναμε στα νήπια...
Σκάσε ρε!
Έχω πάθει στερητικό τόσο καιρό που λείπεις και πιάνομαι από ό, τι να 'ναι. Πόσταρε κανονικά να απαντάω επί πολιτικών θεμάτων.
αυτην την μαλακια βρηκες να γραψεις?ουτε στα νηπια δεν μιλανε ετσι ρε χαλβα.πραγματικα μιλαμε για μεγαλο βλημα.για πολυ ακυρο ατομο.εισαι για πολλα μαπιδια στην πιστα.μεγάλο προτιμάς;
αυτην την μαλακια βρηκες να γραψεις?ουτε στα νηπια δεν μιλανε ετσι ρε χαλβα.πραγματικα μιλαμε για μεγαλο βλημα.για πολυ ακυρο ατομο.εισαι για πολλα μαπιδια στην πιστα.
σε τι κοινό; τον κώστα-τάι ή τον στρητάκο;