lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
[move] [/move]
Εκδικηση για το μνημονιο ηταν!!
Όλα τα πιάνεις εσύ ρε μάγκα, μέσα είσαι ;)
[move] [/move]
Εκδικηση για το μνημονιο ηταν!!
Και βέβαια το απέρριψε.
Η μόνη του ελπίδα ήταν να ζητήση κατ' οίκον περιορισμό και βραχιολάκι. Αλλά δεν ξέρω αν το σπίτι που μένει είναι δικό του ή του ΔΝΤ. Αν δεν είναι δικό του, το ξεχνά το βραχιολάκι.
Επίσης βγήκε η άλλη η Γαλλίδα, η βαφτιστικιά της δεύτερης γυναίκας του ότι της είχε επιτεθεί και αυτής όταν του είχε πάρει συνέντευξη.
Οπότε βρήκε πάτημα ο εισαγγελέας να πει ότι είναι επικίνδυνος για να το ξανακάνει. Κλασσικά εισαγγελικά κόλπα για να του αρνηθούν εγγύηση.
Είπαμε ότι γαμάει ότι κινείται αλλά δεν σημαίνει ότι επιτίθεται και σε ότι θηλυκό κινείται.
Τώρα είναι αργά.
Άμα τα πάρει πίσω θα την βάλουν μέσα για ψευδορκία.
Όλα τα πιάνεις εσύ ρε μάγκα, μέσα είσαι ;)
Το σπιτι του ειναι στην Ουασινγκτον οχι στην ΝΥ.
Και βέβαια το απέρριψε.
Η μόνη του ελπίδα ήταν να ζητήση κατ' οίκον περιορισμό και βραχιολάκι. Αλλά δεν ξέρω αν το σπίτι που μένει είναι δικό του ή του ΔΝΤ. Αν δεν είναι δικό του, το ξεχνά το βραχιολάκι.
Επίσης βγήκε η άλλη η Γαλλίδα, η βαφτιστικιά της δεύτερης γυναίκας του ότι της είχε επιτεθεί και αυτής όταν του είχε πάρει συνέντευξη.
Οπότε βρήκε πάτημα ο εισαγγελέας να πει ότι είναι επικίνδυνος για να το ξανακάνει. Κλασσικά εισαγγελικά κόλπα για να του αρνηθούν εγγύηση.
Είπαμε ότι γαμάει ότι κινείται αλλά δεν σημαίνει ότι επιτίθεται και σε ότι θηλυκό κινείται.
Αυτό δεν έχει να κάνει.
Πάλι θα μπορούσε να το είχε δεχθεί ο δικαστής. Φυσικά θα έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριο του.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι έκανε πατάτα ο δικηγόρος του. Γιατί πρότεινε πρώτα 1.000.000 bail και όταν αρνήθηκε η δικαστής είπε να τα βρούμε με τον DA για βραχιολάκι. Και η δικαστής του είπε όχι και πήγαινε άμα θέλεις στο Εφετείο. Όχι βέβαια ότι θα συμφωνούσε ο Εισαγγελέας.
He is fucked.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο Κυριάκος άρχισε τα περί άλλοθι ότι δήθεν έτρωγε με την κόρη του...
Αφού το μόνο εύκολο είναι να διαπιστώσουν οι da πότε βγήκε από το ξενοδοχείο και πότε ήταν αν ήταν στο εστιατόριο- τόσες κάμμερες υπάρχουν!
Με $500 την ώρα που τον χρεώνουν οι δικηγόροι του (και λίγα λέω) θα έπρεπε να είχαν βρει κάτι καλύτερο!
Να δεις που θα εμφανιστη η διπλωματικη ασυλια συντομα!!
Διπλωματική ασυλία δεν παίζει με τίποτε.
Το είπαμε!
Και από άποψη ουσία και από διαδικαστική άποψη.
Άμα τα πάρει πίσω θα την βάλουν μέσα για ψευδορκία.
====
σωστός !
αλλα .. χμμμ .. βρε παιδι μου-- Για.. κάτσε να δουμε. Μιλάμε για εναν πολυ υψηλοβαθμο Εβραιο με τρομερα κονέ στην Αμερική
Μην εισαι σιγουρος !!! ;)
Εσύ που το στηρίζεις;;;;
Ποιά είναι τα επιχειρήματα σου εκτός από γενικολογίες;;;
Και τέλος - τέλος βάζεις στοίχημα;;;;
Χα, θάθελες.
Τα ποινικά δεν πάνε με την ώρα.
O ramfan (εεεε, συγνώμην ο Brafman) πήρε από τον Puffy
3 εκατομμυριάκια για να τον βγάλει λάδι.
Ο Ντομινίκ με κάτω από 1.000.000 αποκλείεται να την έβγαλε.
Σε κάθε περίπτωση αν έχεις τέτοιο άλλοθι δεν το ξεφουρνίζεις τώρα.
Το κρατάς για την δίκη και αθωώνεσαι πανηγυρικά και κερδίζεις και την υπόληψη σου πίσω.
Το ΔΝΤ πεφτει υπο την εποπτεια των Ενωμενων Εθνων. Υπαρχει μια συμβαση του 1947 που δινει ασυλια στους διευθυντες διεθνων οργανισμων υπο την εποτεια των Ενωμενων Εθνων.
Στοιχηματα να μην βαζεις γιατι μπορει και να χασεις
Εγώ βάζω στοιχήματα που ξέρω ότι θα τα κερδίσω.
Εσύ τα βάζεις;;;;
Ναι ή όχι;;;
(Και ασυλία έχουν οι υπάλληλοι του ΟΗΕ και των διεθνών οργανισμών κατά την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων τους και στα πλαίσια της αποστολής τους. Και στα καθήκοντα του Ντομινίκ είναι σίγουρο ότι δεν περιλαμβάνεται να πιπώνει καθαρίστριες. )
Αλλά το ερώτημα παραμένει: το στοίχημα το βάζεις ναι ή όχι;