rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
παρτε και μια αναπαρασταση :
Εξαρταται απο το μοντελο!
Εξαρταται απο το μοντελο! Οσο για το bail φημολογηται οτι η δικαστινα απεριψε $1.000.000 που προσεφεραν οι δικηγοροι του!
Το χειρότερο γι'αυτόν είναι ότι θα πρέπει να κάτσει μέσα όσο θα προχωράει το δικαστικό σύστημα, που ναι μεν δεν είναι σαλιγκάρι Ελληνικού ρυθμού που παίρνει 7 χρόνια να τελειώσει η πρωτόδικη διαδικασία για τον Κεντέρη, αλλά δεν είναι και γρήγορο επίσης. Η μεγαλύτερη μαλακία που έκανε, ακόμα κι αν είναι αθώος, είναι που πήγε στο αεροπλάνο. Ο δικαστής στο arraignment δεν είχε επιλογή από τον μπαγλαρώσει. Έχουν και το προηγόυμενο με τον Πολάνσκι, οπότε έχουν σφίξει, χώρια που είναι Ν. Υόρκη που είναι τρομερά αυστηροί. Τώρα θα κάτσει μήνες μέσα στην καλύτερη περίπτωση. Στις 20 συγκαλείται το grand jury για να δει τις ενδείξεις και να αποφανθεί αν θα τον παραπέμψουν (ο δικαστής σήμερα δεν ασχολήθηκε με στοιχεία - απλά την πιθανότητα φυγής). Δύσκολα θα την γλυτώσει την παραπομπή, εκτός κι αν είναι προφανώς ψεύτικα τα στοιχεία -αλλά τότε είναι τόσο τρελλοί οι μπάτσοι και ο εισαγγελέας να ρισκάρουν την ξεφτίλα αν είναι σκευωρία; Χώρια ο εισαγγελέας εκλέγεται στην Αμερική, άρα είναι έξτρα προσεκτικός. Κι από κει και πέρα προφυλάκιση μέχρι τη δίκη που μπορεί να πάρει και μήνες, και ενώπιον ενόρκων που θα έχουν πολλή όρεξη να σκίσουν τον Γάλλο πορνόγερο όπως θα τον δείξει ο εισαγγελέας. Μόνο με παζάρι γλυτώνει το παλληκάρι. Όπως λες να παραδεχτεί 1-2 ελαφρές κατηγορίες, και να φάει κάποια μονοψήφια χρονάκια και να τον βγάλουν νωρίς για καλή συμπεριφορά.
Χωρίς φυσικά να ξέρω αν οι κατηγορίες είναι αληθινές, ομολογώ ότι έχοντας στο παραλεθόν πολλά νταραβέρια με Γάλλους τραπεζίτες εκτός Γαλλίας, έχουν όλοι ένα στυλάκι ότι είναι τουλάχιστον God's greatest gifts to women. Κι όσο πιο γέροι τόσο πιο ξιπασμένοι. Οπότε οι κατηγορίες ακούγονται τρομερά πιστευτές - ίσως όχι να της όρμηξε να την σκίσει στη ψύχρα, αλλά το να της κόλλησε φριχτά και να της έβαλε τρελλό χέρι χαλαρά θα το έβλεπα.
Χα, κι όμως μπορεί να τη σκαπουλάρει τελικά.
το αλμέρα θυμίζει το όνομα και έρχεται πολύ πιο φθηνά.
Ναι αλλά με αλμέρα το πολύ πολύ να τον βάλεις στο στόμα της κυρά Μαρίας της καθαρίστριας στα ενοικιαζόμενα στην αντίπαρο που έχει φλεβίτη και κιρσούς.
πες του μπαμπα να σου παρει πορσεΚαλώς τονα.
Άρα και veyron να είχε τα αρχίδια του περσόνα θα'παιρνε.
Πάνε για μεγάλο μπαγιόκο μάλλον.
πες του μπαμπα να σου παρει πορσε
λεφτα εχει
Ετσι φαινεται, εκτος αν η ιστορια της μαυρουλας ειναι παραμυθι. Μαλλον βαλτη ηταν απο τον Σαρκοζι!
Ξέρω κι εγώ...
Όλα παίζουν.
Πιθανό σενάριο το να είναι και στημένο.
-Φέρ'τε μου ένα cg να βγάλω το βράδυ μου ρε!
-Έγινε αρχηγέ! Σου έχω βρει τρελό κομμάτι. Θα σκάσει μύτη ντυμένη καμαριέρα και θα σου το παίζει δύσκολη κι ανήξερη για να καυλώσεις.
και τσουπ στη φάκα ο ποντικός.
Είμαι σίγουρος ότι οι μπάτσοι που πρωτοπήγαν ιδέα δεν είχαν για το ποιός είναι ο Ντομινίκ.
Είδαν την καμαριέρα, κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει, την στείλαν στο νοσοκομείο και μόλις έμαθαν ότι υπάρχει κάποια ιατρική βάση είπαν: "Εδώ είμαστε, την δέσαμε την υπόθεση".
Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που ήταν κάποιος Αμερικάνος πολίτης μη διάσημος που θα την έκανε για το εξωτερικό ή για άλλη πολιτεία αν θα τον κατέβαζαν από το αεροπλάνο είναι συζητήσιμο. Σίγουρα ο DA μυρίστηκε λαυράκι και το κυνήγησε. Κάποιος άλλος μπορεί να την ξέφευγε σε αυτή την φάση, όχι ότι δεν θα τον κυνηγούσαν όμως.
Θεωρητικά η μεγαλύτερη μαλακία που έκανε ήταν να πάρει τηλέφωνο και να ψάξει το κινητό του και να τους πει ότι είναι στο αεροδρόμιο. Αλλά προφανώς δεν είχε συναίσθηση της θέσης του.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση το Grand Jury να μην κάνει ότι πει ο Εισαγγελέας. Αυτά δεν γίνονται.
Σίγουρα ο Ντομινίκ θα παραιτηθεί του δικαιώματος για γρήγορη δίκη οπότε κανένα 8μηνο με χρόνο σίγουρα θα την βγάλει μέσα μέχρι να γίνουν όλα τα pretrial motions και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πολλά.
Επίσης και διπλωματική ασυλία να επικαλεσθεί πάλι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Θα του την αρνηθούν και θα τον αφήσουν να τρέχει στο Federa Court μέχρι το Supreme Court. Θα του τα φάνε καλά οι δικηγόροι.
Γιατί μέχρι να φθάσει η υπόθεση της ασυλίας του στο Supreme Court μάλλον θα βγει έξω.
Δεν ξέρω αν τελικά θα το διακινδυνεύσει να πάει σε δίκη ο Ντομινίκ. Όσο μάγκα δικηγόρο και να έχει.
Η καλλίτερη του πιθανόν θα είναι να δεχτεί κανένα ντήλι γύρω στα 6 με 8 χρονάκια, να κάνει μερικά ΗΠΑ και μετά να ζητήσει μεταφορά Γαλλία όπου με καλή συμπεριφορά θα βγει πιό γρήγορα.
Σε κάθε περίπτωση είναι fucked.
Λες να ειναι και ο ΓΑΠ ανακατεμενος???
>Εδώ του λέω να σε κάνει μονταδόρο και δε μ'ακούει.
Σιγά μη μου πάρει πόρσε.
[move] [/move]Δεν ξέρω.
Αυτός είναι γνωστός γλεντζές
Μπορεί να του την έφερε η Μάρτζορυ του Στρος, με την ελπίδα ότι θα βγούμε από το ΔΝΤ, μπας και παρατήσει ο γιος της τους χορούς και κάνει και καμιά δουλειά
Εξαρταται απο το μοντελο! Οσο για το bail φημολογηται οτι η δικαστινα απεριψε $1.000.000 που προσεφεραν οι δικηγοροι του!
Οχι βρε, υπαρχει και αλλη λυση! Δινει στην μαυρουλα το $1.000.000 και η μαυρουλα παθαινει αμνησια!