Νέα

Τσικνοπέμπτη (δηλ. κοντοσούβλι-κοκορέτσι-παϊδάκι)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ωραια Τσικνοπεμπτη εχω περασει στη Πλακα στην Αθηνα.Κοσμος πολυς,αρκετοι μασκαρεμενοι αλλα θελει προσοχη με τα πλαστικα ροπαλα.Γυρνανε οι αληταραδες και χτυπανε στο ψαχνο οποιον βρεθει μπροστα τους με ολη τους τη δυναμη.Ημουνα μικρος και θυμαμαι εφαρμοζα κινησεις μπασκετ,ριβερς τριπλα και ετσι για να αποφυγω τις κακοτοπιες.Και πραγματι εφυγα αλωβητος.Το κακο ειναι οτι εχει τοσο κοσμο που δυσκολα βρισκεις τραπεζι για να κατσεις σε ταβερνα.Αλλη φορα που εχω περασει ωραια Τσικνοπεμπτη ηταν στο στρατο.Ειμαι σε φυλακιο μαζι με δυο παιδια ακομα και αξιωματικος το βραδυ στο στρατοπεδο ειναι ο υπευθυνος ονιων.Και σκαει μυτη με το αυτοκινητο του και ανοιγει το πορτμπαγκαζ.Και να οι μπριζολες,και να τα λουκανικα,οι μπυρες,οι ρετσινες,οι κοκα κολες ,ολα σε ποσοοτητες.Τρωγαμε για ωρα μεχρι του σκασμου και δε τελειωναν.Μιλαμε ομως για εποχη 1996.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γλίτσα είσαι μικρότερος από τον Μπίλυς; :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
tsiknopempti-gia-oles-tis-tsepes.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα κανεις μαν εισαι και μεγαλος ανθρωπος με χοληστερινες και τριγλυκεριδια,μην παθεις κανα εμφραγμα γαμωντας την βερα  :birdman:

Με έχεις δει να γαμάω? :wanker: :wanker: :wanker:
Άσε μαν....πολύ χύστης μιλάμε.... :-* :-* :-* :-* :2on1: :2on1: :2on1:

cf84cf83ceb9cebacebdcebfcf80ceadcebccf80cf84ceb7.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/manger/vil-miam.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/manger/saussisson.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/manger/vil-barbecue.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/manger/haleine.gif[/img[/URL]]

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Καλημερα-Καλησπερα φιλοι μου,πως πανε οι ετοιμασιες? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημερα-Καλησπερα φιλοι μου,πως πανε οι ετοιμασιες? :grin:
karatzon τι προτεινεις απο κρασι για αυτην την βραδια;λευκο;ημιγλυκο;ροζε;με τι να συνοδευσουμε τις μοσχαρισιες σταβλισιες μπριζολες που πηρα,τις μοσχαροκεφαλες και τα ψαρονεφρια αλα κρεμ;

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
karatzon τι προτεινεις απο κρασι για αυτην την βραδια;λευκο;ημιγλυκο;ροζε;με τι να συνοδευσουμε τις μοσχαρισιες σταβλισιες μπριζολες που πηρα,τις μοσχαροκεφαλες και τα ψαρονεφρια αλα κρεμ;
ωπα,που βρικες εσυ την μοσχαροκεφαλη? με τετοια κρεατα θες κοκκινο κρασι απαραιτητα,cabernet sauvignon προτεινω  ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
ρε παιδια γιατι να πατε τη μερα αυτη ειδικα για κρεατοφαγια...πατε ενα σαββατο μια κυριακη και καλυτερα θα φατε και ποιο σιγουροι για αυτο που τρωτε θα ειστε και καλυτερο σερβισ θα εχετε
:thumbsup:
παιδια να τον ακουτε τον τυπο...τα λεει σωστα, αν και δεν πολυμπαινει στο σαιτ...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
γιατι,τρως καθε μερα κοψιδια?

Κοψίδια τρώω όποτε θέλω.Δε θα πάω να τα φάω την Τσικνοπέμπτη που χασάπηδες και καταστήματα σερβίρουν ότι έχουν για πέταμα γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος θα ψωνίσει ποσότητες  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοψίδια τρώω όποτε θέλω.Δε θα πάω να τα φάω την Τσικνοπέμπτη που χασάπηδες και καταστήματα σερβίρουν ότι έχουν για πέταμα γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος θα ψωνίσει ποσότητες  ;)
:thumbsup:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
ψησε σπιτι σου φιλε μου...πρεπει να φας εξω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom