raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
:-* :-* :-*θα σε λιωσω
:-* :-* :-*θα σε λιωσω
γλίτσα είσαι μικρότερος από τον Μπίλυς;
καλα κανεις μαν εισαι και μεγαλος ανθρωπος με χοληστερινες και τριγλυκεριδια,μην παθεις κανα εμφραγμα γαμωντας την βερα
Έχω χοληστερίνη δεν μπορώ να τα απολαύσω αυτά αλλά μπορώ αλλά πράγματα
karatzon τι προτεινεις απο κρασι για αυτην την βραδια;λευκο;ημιγλυκο;ροζε;με τι να συνοδευσουμε τις μοσχαρισιες σταβλισιες μπριζολες που πηρα,τις μοσχαροκεφαλες και τα ψαρονεφρια αλα κρεμ;Καλημερα-Καλησπερα φιλοι μου,πως πανε οι ετοιμασιες?
ωπα,που βρικες εσυ την μοσχαροκεφαλη? με τετοια κρεατα θες κοκκινο κρασι απαραιτητα,cabernet sauvignon προτεινω ;)karatzon τι προτεινεις απο κρασι για αυτην την βραδια;λευκο;ημιγλυκο;ροζε;με τι να συνοδευσουμε τις μοσχαρισιες σταβλισιες μπριζολες που πηρα,τις μοσχαροκεφαλες και τα ψαρονεφρια αλα κρεμ;
ερχεται τσικνοπεμπτη,τι θα ψησετε φιλοι μου?
γιατι,τρως καθε μερα κοψιδια?Στα @@ μας η τσικνοπέμπτη!Λες και ο Έλληνας την τσικνοπέμπτη περιμένει για να φάει κοψίδια!!
ρε παιδια γιατι να πατε τη μερα αυτη ειδικα για κρεατοφαγια...πατε ενα σαββατο μια κυριακη και καλυτερα θα φατε και ποιο σιγουροι για αυτο που τρωτε θα ειστε και καλυτερο σερβισ θα εχετε
τυπε πηχτη γουρουνοκεφαλη,τρως?
παιδια να τον ακουτε τον τυπο...τα λεει σωστα, αν και δεν πολυμπαινει στο σαιτ...
γιατι,τρως καθε μερα κοψιδια?
Κοψίδια τρώω όποτε θέλω.Δε θα πάω να τα φάω την Τσικνοπέμπτη που χασάπηδες και καταστήματα σερβίρουν ότι έχουν για πέταμα γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος θα ψωνίσει ποσότητες ;)
ψησε σπιτι σου φιλε μου...πρεπει να φας εξω?Κοψίδια τρώω όποτε θέλω.Δε θα πάω να τα φάω την Τσικνοπέμπτη που χασάπηδες και καταστήματα σερβίρουν ότι έχουν για πέταμα γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος θα ψωνίσει ποσότητες ;)
ετσι
παιδια να τον ακουτε τον τυπο...τα λεει σωστα, αν και δεν πολυμπαινει στο σαιτ...