Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και νομιζα οτι εγω καπνιζω παρα πολυ  :o :o

παντως με δουλεια, και 3 καφεδες εχω κανει 2 τσιγαρα μεχρι τωρα απο το πρωι. Μαλακιες βασικα 4 χρονια καπνιζω μονο, κανονικα πρεπει να το σταματησω μαχαιρι!

κόφτο ρε να δείς την υγεία σου.. 30 χρόνια κάπνιζα και είχα φτάσει να μην μπορώ να περπατήσω 500 μέτρα. .και τώρα κάνω δέκα χιλιόμετρα και δεν καταλαβαίνω τίποτε...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μας γαμαει την υγεια, την ζωη μας, αλλα εμεις ακομα καπνιζουμε!    λοιπον λεω σε αυτο το thread να πουμε καμια συμβουλη για το πως θα  σταματησουμε το καπνισμα [προσωπικες εμπειριες]. και φυσικα να δωσουμε στηριξη σε αυτους που θα προσπαθησουν να το  σταματησουν!!  :rockon: :rockon:
Τι εγινε τελικα το εκοψες...???   η απλα ηταν ευκαιρια να ανοιξεις καινουργιο θρεντ...??? :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
50 μέρες ατσίγαρος και συνεχίζω!!!!!!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο κινεζοκυπριος ζει
αυτος μας οδηγει
:rockon:

Συνημμένα

• chinese_cyprus.jpg
    chinese_cyprus.jpg
    108,1 KB · Εμφανίσεις: 22

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι...  Αλλα δυσκολα !!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μόλις χτύπησα μια πίτσα ολόκληρη...

Και πάλι πεινάω.
Χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!  Ελεος ρε συ, θα παρεις καμια 20 κιλα ετσι οπως το πας!!!!

Τι πιτσα??? :grin:  Γιατι ολα μαζι καταφερα να τα κανω...  Εκοψα και ολες τις μαλακιες...(πιτσες κ.α) :S

Βοηθεια πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :headbang:

Επισκέπτης
Τι πιτσα??? :grin:  Γιατι ολα μαζι καταφερα να τα κανω...  Εκοψα και ολες τις μαλακιες...(πιτσες κ.α) :S

Βοηθεια πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :headbang:

Με τα όλα της πεπερόνια,μανιτάρια πιπεριές,μπέϊκον,τα πάντα όλα που λέει κι ο Αλε.
Κι εγώ τα είχα κόψει αλλά σήμερα έφτασα στα όριά μου.
Ή θα κάπνιζα ή θα έτρωγα.

Υ.Γ. Είχα σχεδόν 2 χρόνια να φάω βράδυ στο σπίτι..να δω πως θα ξημερωθώ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω καπνιζα περιπου 1 πακετο την ημερα... για 5 χρονια. (Τα καλοκαιρια που τραβιεται το ατιμο καπνιζα 1.5)

Εδω και 1.5 μηνα ομως εχω καταφερει να μην καπνισω ποτε πανω απο 5 τσιγαρα την ημερα. Απλα εχω βαλει τα 5 Τσιγαρα την ημερα σαν ανωτατο οριο.

Πιστευω πως οποιος μπορει να το κανει ετσι... και να το κρατησει ομως... θα ειναι ΟΚ. Βεβαια τις τελευταιες 2 μερες σαν να νιωθω οτι θελω να το αυξησω. Αλλα δεν θα το κανω.

Αν δω πως τα συμπτωματα γινονται εντονοτερα προς την αυξητικη κατευθυνση. Θα το κοψω μαχαιρι.

Το μυστικο αυτης της τακτικης ειναι να εχεις κανει ολη τη μερα το πολυ 2-3 τσιγαρα... και να χεις αφησει αλλα 2 για το βραδακι.

Η μεχρι τις 9 το απογευμα να μην εχεις καπνισει ας πουμε... και να καπνισεις απο τις 9 και μετα...

Παντως δεν θελω να το ξαναρχισω οπως παλια γιατι δεν εχει νοημα... αυτη τη στιγμη και εχω μεγαλυτερη αντοχη και φοβερη αναπνοη και μπορω να απολαμβανω και μερικα τσιγαρακια... Αν ξαναρχισω οπως παλια... παλι θα αρχισουν οι δυσπνοιες.

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
2-3 τσιγαρα τη μερα ειναι το ιδιο βλαβερα η ειναι οκ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
2-3 τσιγαρα τη μερα ειναι το ιδιο βλαβερα η ειναι οκ?

2-3 τσιγαρα την ημερα ειναι σαν να μην καπνιζεις καθολου.

Αλλα αντεχεις με 2-3 τσιγαρα την ημερα μονο?

Απλα εκει που θα παθαινες την ΧΑΠ στα 60 σου ας πουμε με το να κανεις την ημερα 1 πακετο...

τωρα την παθαινεις στα 100 σου.  :2funny:

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι εγινε τελικα το εκοψες...???   η απλα ηταν ευκαιρια να ανοιξεις καινουργιο θρεντ...??? :2funny: :2funny:

Προσπαθησα φιλε αλλα @@, εχω καταφερει ομως πριν παω για προπονηση να μην κανω τσιγαρο για 5-7 ωρες, αρα με λιγια λογια καπνιζω ακομα αλλα για 5-7 ωρες την μερα δεν καπνιζω καθολου!!!

Βλεπω διαφορα ειναι η αληθεια, ενω πριν δεν εβγαζα μια προπονηση [2 ωρες kick boxing] τωρα αντεχω!! η διαφορα ειναι οτι αμα δεν καπνισεις για 7 ωρες τοτε καταφερνεις και ελεχεις τον ρυθμο της αναπνοης σου.

ααααα δεν καταλαβα με ειπες σπαμερ?  :tickedoff: :tickedoff:  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προσπαθησα φιλε αλλα @@, εχω καταφερει ομως πριν παω για προπονηση να μην κανω τσιγαρο για 5-7 ωρες, αρα με λιγια λογια καπνιζω ακομα αλλα για 5-7 ωρες την μερα δεν καπνιζω καθολου!!!

Βλεπω διαφορα ειναι η αληθεια, ενω πριν δεν εβγαζα μια προπονηση [2 ωρες kick boxing] τωρα αντεχω!! η διαφορα ειναι οτι αμα δεν καπνισεις για 7 ωρες τοτε καταφερνεις και ελεχεις τον ρυθμο της αναπνοης σου.

ααααα δεν καταλαβα με ειπες σπαμερ?  :tickedoff: :tickedoff:  :2funny:

δοκίμασε snus θα με θυμηθείς...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290