boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και καποια ζωα τρεχουν να πεταξουν το μπουκαλακι στον καδο..
α, να μην το πετάμε δηλαδή
και καποια ζωα τρεχουν να πεταξουν το μπουκαλακι στον καδο..
δεν πειράζει,με τις ελπίδες θα μείνεις,μέχρι να ψοφήσουν κι αυτές οι έρμες...δεν πειράζει, έχω ελπίδες
δεν πειράζει,με τις ελπίδες θα μείνεις,μέχρι να ψοφήσουν κι αυτές οι έρμες...
καταλοιπα της γενιας "του πολυτεχνειου"
α, να μην το πετάμε δηλαδή
αυτα που εζησε η ελλαδα τον 20το αιωνα της αφησαν πολλα κουσουρια..εγώ θα έλεγα από πολύ πιο παλιά
τελικα το θεμα μας ειναι τα σκουπιδια ή το καπνισμα?
ρε κοφτε το λεμε, δε σας σηκωνετε αν συνεχισετε να φουμαρετε
που να δεις τι γίνεται με τα φιλιπ μόρις...Αυξηθηκαν 50 λεπτα τα τσιγαρα σημερα ???? Τα καρελια απο εκει που εκαναν 2.90 πηγανε 3.50 ακουσα????
η συγκεκριμενη πρεζα ομως βλαπτει και εμενα που δεν ειμαι πρεζακιας...ΕΥΓΕ. σου επιτρέπω να αγοράζεις νόμιμα & ελεύθερα την πρέζα σου παντού, στη φορολογώ, αλλά όταν πας να την χρησιμοποιήσεις σου συμπεριφέρομαι σαν σκουπίδι χωρίς δικαιώματα.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
που να δεις τι γίνεται με τα φιλιπ μόρις...
η εταιρεία αποφάσισε να απορροφήσει στο κόστος την φορολογία.......
πόλεμος στα πολυεθνικά μεγαθήρια......
Αυξηθηκαν 50 λεπτα τα τσιγαρα σημερα ???? Τα καρελια απο εκει που εκαναν 2.90 πηγανε 3.50 ακουσα????
η καθαριότητα είναι Υγεια.
επί της ουσίας οι μαλάκες που νομοθετούν κατάφεραν να μετατρέψουν τους καπνίζοντες σε κοινωνικά σκουπίδια αλλά μια χαρά τους πιάνουν τον κώλο κατά την αγορά του τσιγάρου φορολογικά.
κοινώς, είσαι κοινωνικά σκουπίδι ως καπνιστής αλλά φορολογικά χρησιμότατος ταυτόχρονα.
ΕΥΓΕ. σου επιτρέπω να αγοράζεις νόμιμα & ελεύθερα την πρέζα σου παντού, στη φορολογώ, αλλά όταν πας να την χρησιμοποιήσεις σου συμπεριφέρομαι σαν σκουπίδι χωρίς δικαιώματα.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Υ.Γ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ
Ναι γιατι τωρα δεν το κανουν,οσο για το μαλακα που λεει πρωτα να κοψουν οι αλλοι τις κακες τους συνηθειες και υστερα θα το κανω και εγω,εχω να πω οτι ευτυχως λουμπινα μου που δεν σκευτονται ολοι σαν και του λογου σου.σε λιγο το χασισι θα ειναι φτηνοτερο απο το τσιγαρο. ρε μπας και θελουν να μας κανουν ολους ναρκωμανεις για να μας ελεγχουν?
εγω συμφωνω με τους αντιπαθητικους αντικιαπνιστες θα πρεπει ομως και αυτοι
να σταματησουν να χρησιμοποιουν κινητα τηλεφωνα δημοσιος γιατι εγω δεν πολυ χρησιμοποιοω κινητο γιατι πρεπει να καταστρεφουν με την ακτινοβολια τα σπερματοζωαρια μου
επισης να καταργηθουν αμεσα τα ιχ και τα ταξι ωραιοτατα μεσα ΜΜΜ εχουμε δεν ειμαι υποχρεωμενος να αναπνεω τα καυσαερια του καθενος
να σταματησει να εκπεμπει το ασυρματο ιντερνετ σε δημοσιους χωρους και χωρους εργασιας δεν φταιω εγω αν περναω απ εξω να τρωω τοση τζαμπα ακτινοβολια
αν γινουν ολα αυτα τοτε και γω θα σταματησω να καπνιζω δημοσιος
Ας δωσουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και μαγαζιά για καπνιστες,όχι καθολική απαγόρευση...η συγκεκριμενη πρεζα ομως βλαπτει και εμενα που δεν ειμαι πρεζακιας...
η συγκεκριμενη πρεζα ομως βλαπτει και εμενα που δεν ειμαι πρεζακιας...
Ας δωσουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και μαγαζιά για καπνιστες,όχι καθολική απαγόρευση...
Σε δημόσιους χώρους,υπηρεσίες κλπ εννοείται ΔΕΝ...
Απαγορεύσεις μαζικές και διαχωρισμοί πολιτών σε κάτι και ΜΗ ΚΑΤΙ έχει και ψήγματα αντισυνταγματικότητας.