Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α, να μην το πετάμε δηλαδή  :rolleyes:

επικρατεί η αντίληψις ότι υπάρχουνε πολύ μεγάλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν και μέχρι να λυθούν αυτά δεν πρέπει να λυθεί κανένα από τα μικρότερα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικα το θεμα μας ειναι τα σκουπιδια ή το καπνισμα?

ρε κοφτε το λεμε, δε σας σηκωνετε αν συνεχισετε να φουμαρετε

η καθαριότητα είναι Υγεια.
επί της ουσίας οι μαλάκες που νομοθετούν κατάφεραν να μετατρέψουν τους καπνίζοντες σε κοινωνικά σκουπίδια αλλά μια χαρά τους πιάνουν τον κώλο κατά την αγορά του τσιγάρου φορολογικά.
κοινώς, είσαι κοινωνικά σκουπίδι ως καπνιστής αλλά φορολογικά χρησιμότατος ταυτόχρονα.
ΕΥΓΕ. σου επιτρέπω να αγοράζεις νόμιμα & ελεύθερα την πρέζα σου παντού, στη φορολογώ, αλλά όταν πας να την χρησιμοποιήσεις σου συμπεριφέρομαι σαν σκουπίδι χωρίς δικαιώματα.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

Υ.Γ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολο για τους αλλους λεμε ρε μαλακες.

Κοφτε το επιτελους , καντε κατι καθομαστε καθομαστε κραζουμε και τα ριχνουμε ολα στους αλλους ο καθενας προσωπικα πρεπει να εχει ενα λαθος οποτε αν αυτο το λαθος επαναλαμβανεται δεν το νιωθετε οτι απο μικρο θα γινει μεγαλο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυξηθηκαν 50 λεπτα τα τσιγαρα σημερα ???? Τα καρελια απο εκει που εκαναν 2.90 πηγανε 3.50 ακουσα????
που να δεις τι γίνεται με τα φιλιπ μόρις...
η εταιρεία αποφάσισε να απορροφήσει στο κόστος την φορολογία.......
πόλεμος στα πολυεθνικά μεγαθήρια......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΕΥΓΕ. σου επιτρέπω να αγοράζεις νόμιμα & ελεύθερα την πρέζα σου παντού, στη φορολογώ, αλλά όταν πας να την χρησιμοποιήσεις σου συμπεριφέρομαι σαν σκουπίδι χωρίς δικαιώματα.
η συγκεκριμενη πρεζα ομως βλαπτει και εμενα που δεν ειμαι πρεζακιας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που να δεις τι γίνεται με τα φιλιπ μόρις...
η εταιρεία αποφάσισε να απορροφήσει στο κόστος την φορολογία.......
πόλεμος στα πολυεθνικά μεγαθήρια......

Δεν πα να γαμηθουν ρε τυπε τα¨"μεγαθηρια" εγω βλεπω πως μολις μια κουφαλα πιασει μια καλη θεση αντι να σταματησει εκει συνεχιζει μεχρι να παρει και αλλων τα σωβρακα κατσε ντε δεν εισαι μονος σου στον κοσμο

το βλεπεις και στο πιο απλο παραδειγμα , ενας τυπος πεινουσε τοσο καιρο δεν του καθοταν θηλυκια γατα και μολις βρηκε μια βρηκε και δευτερη ταυτοχρονα και σαν να μην εφτανε αυτο κανει και καμακι σε μια τριτη... ελεος ρε μαγκες ας σταματησουμε και σε καποιο σημειο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω συμφωνω με τους αντιπαθητικους αντικιαπνιστες θα πρεπει ομως και αυτοι

να σταματησουν να χρησιμοποιουν κινητα τηλεφωνα δημοσιος γιατι εγω δεν πολυ χρησιμοποιοω κινητο γιατι πρεπει να καταστρεφουν με την ακτινοβολια τα σπερματοζωαρια μου

επισης να καταργηθουν αμεσα τα ιχ και τα ταξι ωραιοτατα μεσα ΜΜΜ εχουμε δεν ειμαι υποχρεωμενος να αναπνεω τα καυσαερια του καθενος

να σταματησει να εκπεμπει το ασυρματο ιντερνετ σε δημοσιους χωρους και χωρους εργασιας δεν φταιω εγω αν περναω απ εξω να τρωω τοση τζαμπα ακτινοβολια

αν γινουν ολα αυτα τοτε και γω θα σταματησω να καπνιζω δημοσιος

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αυξηθηκαν 50 λεπτα τα τσιγαρα σημερα ???? Τα καρελια απο εκει που εκαναν 2.90 πηγανε 3.50 ακουσα????

σε λιγο το χασισι θα ειναι φτηνοτερο απο το τσιγαρο. ρε μπας και θελουν να μας κανουν ολους ναρκωμανεις για να μας ελεγχουν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η καθαριότητα είναι Υγεια.
επί της ουσίας οι μαλάκες που νομοθετούν κατάφεραν να μετατρέψουν τους καπνίζοντες σε κοινωνικά σκουπίδια αλλά μια χαρά τους πιάνουν τον κώλο κατά την αγορά του τσιγάρου φορολογικά.
κοινώς, είσαι κοινωνικά σκουπίδι ως καπνιστής αλλά φορολογικά χρησιμότατος ταυτόχρονα.

Υ.Γ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

και από το αλκοόλ εισπράτει φορολογικά έσοδα αλλά σου απαγορεύει να οδηγείς μετά από κατανάλωση του... δεν σε κάνει κοινωνικό σκουπίδι?
απλά αναγνωρίζεται ότι η οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ είναι επικίνδυνη τόσο για σένα όσο και για άλλους και απαγορεύεται... στο σπίτι σου πιες όσο θες γίνει λιώμα ...

αντίστοιχα το κάπνισμα είναι βλαβερό τόσο για σένα όσο και για τους παθητικούς καπνιστές... και για τον λόγο αυτό δεν σε αφήνει να καπνίσεις κοντά σε άλλους σε δημόσιο χώρο..στο σπίτι σου κάνε ότι γουστάρεις κάπνισε σαν φουγάρο...

και μια που φαγώνεστε για την πώληση προιόντων καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους αυτή απαγορεύεται...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
σε λιγο το χασισι θα ειναι φτηνοτερο απο το τσιγαρο. ρε μπας και θελουν να μας κανουν ολους ναρκωμανεις για να μας ελεγχουν?
Ναι γιατι τωρα δεν το κανουν,οσο για το μαλακα που λεει πρωτα να κοψουν οι αλλοι τις κακες τους συνηθειες και υστερα θα το κανω και εγω,εχω να πω οτι ευτυχως λουμπινα μου που δεν σκευτονται ολοι σαν και του λογου σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω συμφωνω με τους αντιπαθητικους αντικιαπνιστες θα πρεπει ομως και αυτοι

να σταματησουν να χρησιμοποιουν κινητα τηλεφωνα δημοσιος γιατι εγω δεν πολυ χρησιμοποιοω κινητο γιατι πρεπει να καταστρεφουν με την ακτινοβολια τα σπερματοζωαρια μου

επισης να καταργηθουν αμεσα τα ιχ και τα ταξι ωραιοτατα μεσα ΜΜΜ εχουμε δεν ειμαι υποχρεωμενος να αναπνεω τα καυσαερια του καθενος

να σταματησει να εκπεμπει το ασυρματο ιντερνετ σε δημοσιους χωρους και χωρους εργασιας δεν φταιω εγω αν περναω απ εξω να τρωω τοση τζαμπα ακτινοβολια

αν γινουν ολα αυτα τοτε και γω θα σταματησω να καπνιζω δημοσιος

Ουτως η αλλως τα κινητα εκπεμπουν τυπε μου , ορισμενα κινητα χαλανε γρηγορα την μπαταρια τους... οσοι απο εσας εχετε κινητο το οποιο τρωει γρηγορα την μπαταρια του να ξερετε πως απλα εχει μεγαλη ισχυ εκπομπης αρα και περισσοτερη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια διοτι οποιαδηποτε μεταδοση στην ΗΜ ακτινοβολια βασιζεται 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ας δωσουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και μαγαζιά για καπνιστες,όχι καθολική απαγόρευση...

Σε δημόσιους χώρους,υπηρεσίες κλπ εννοείται ΔΕΝ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τότε να φροντίσεις να υπάρχει ισοκατανομή χώρων για κανπιστές και μη.
ΔΕ μπορεί σε μια χώρα με 50% καπνιστές ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ.
Δίκαιο είναι ένα κράτος που φέρεται ισοότιμα σε όλουε τους πολίτες του.
Απαγορεύσεις μαζικές και διαχωρισμοί πολιτών σε κάτι και ΜΗ ΚΑΤΙ έχει και ψήγματα αντισυνταγματικότητας. Ειδικά όταν δεν έχει προηγηθεί ενδελεχής μελέτη αντιμετώπισης του προβλήματος που δημιουργεί η ιδιαιτερότητα μια μεγάλης ομάδας πολιτών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ας δωσουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και μαγαζιά για καπνιστες,όχι καθολική απαγόρευση...

Σε δημόσιους χώρους,υπηρεσίες κλπ εννοείται ΔΕΝ...

βεβαίως αυτή είναι η σωστή λύση.. να γίνουν λέσχες καπνιστών .. κλειστές στο κοινό με προυπόθεση ιδιότητας μέλους.. και να πηγαίνουν μόνο μέλη...

νομίζω κάτι τέτοιο υπάρχει στην Αγγλία .. με τσουχτερή συνδρομή γίνεσαι μέλος σε λέσχη η οποία έχει μέλη αποκλειστικά καπνιστές και οι οποίοι μπορούν να καπνίζουν στους χώρος της.. δεν ξε΄ρω παραπάνω..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Απαγορεύσεις μαζικές και διαχωρισμοί πολιτών σε κάτι και ΜΗ ΚΑΤΙ έχει και ψήγματα αντισυνταγματικότητας.

Εκτός από ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ και όλα τα άλλα καλά του κόσμου,
Τωρα και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom