minarass69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακουτε μαγκες θρασος ενας τσατσος στην πατρα στο στουντιο μπουρδελο στην πατρα στην γλαυκου. Παω να δω τι παιζει σημερα κυριακη. επειδη δεν πηρα την κοπελα που ετσι κι αλοιως δεν μου εκανε κλικ απο την αρχη και σε αυτη μου την αποφαση με βοηθησε πελατης γνωστος μου που βγηκε απο το δωματιο απογοητευμενος κατηφης και μου εκανε νοημα πως η γκομενα κανει αγγαρεια και δεν αξιζει μια, με ακολουθησε εξω στο παρκιν και μου λεει<να μην ξαναρθεις..ο τυπος που σε επηρεασε ειχε πιει και ηθελε να βαλεικωλοδαχτυλο στην κοπελα> στο εν λογω ρδελο με μετριες εωσ καλες πουτανιτσες εν συγκρισει με επιπεδα φυλης εχω ψωνισει γυρω στις 10 φορες τα 2 τελευταια χρονια. τα 30 ευρω σε σχεση με τα 20-25 στη φυλης δεν ειναι θεμα αλλα μου αρεσει καλυτερα το κυνηγι και το ψαξιμο στη φυλης που ανεβαινω 1 φορα το μηνα ή διμηνο. ΜΩΡΗ ΤΣΑΤΣΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟ 30ΑΡΙ, ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥ ΛΕΩ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ να επηρεαστω απο τον γνωριμο ο οποιος δεν ηταν πιωμενος αλλα δεν μου εκανε και κλικ η κοπελα αφου αν και μονος στο μπουρδελο (δεν επαιζε αλλος πελατης) ουτε που γυρισε να πει ενα γεια η πουτανα σου( οχι οτι αυτο λεει κατι βεβαια). λοιπον πουστροτσατσε χεστηκα για το ξυνησμα σου..αλλα τετοιο θρασος θελει μαυρο. τα 30 γιουρια δεν τα πεταμε ετσι με επιπλα πουτανες. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΗΟΤΙ Η ΤΑΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΤΣΙ?