lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
φιλε...αστο καλυτερα γιατι θα μου το βουλωσουν τα παιδια (MODS) και δεν θα εχουν και αδικο...
Για πες ρε τυπε
φιλε...αστο καλυτερα γιατι θα μου το βουλωσουν τα παιδια (MODS) και δεν θα εχουν και αδικο...
Αν κταλαβα σωστα ενοεις οτι υπαρχουν ανεξαρτητες η μη που ειναι φορεις του AIDS?Ο μόνος είναι? Ή μήπως ο τελευταίος? Και οι πορνοστάρ που με τόση αγάπη εδώ μέσα περιβάλλεται, τι είναι? Δεν είναι φορείς? Είναι υγιείς?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσες και πόσες είναι στην ίδια μοίρα!!! Καλό Γολγοθά ψωνάκια...Δουλεύετε και πληρώνετε για να κερδίζουν τα κυκλώματα και οι επιτήδειοι.
![]()
![]()
καλά να πάθουν, καλά να πάθετε.
παίδες έχω πέσει απ'τα σύννεφα , ο σύγχρονος καλιγούλας , ο σύγχρονος σαρδανάπαλος , ο μέγιστος πόρνος Charlie Sheen έχει aids :S
πολλά τα ερωτήματα
με το κυριότερο το εξής ένα :
πως κόλλησε ? τον πήραν απο τον πρωκτό ?![]()
τυπε όταν σου λεγα ότι το χει καψει και μεχρι κι ο ιδιος το καταλαβε, μου λεγες ότι απλα ειχε πει ότι ειχε πει για λογους μπιζνες
¨εχει και πτώση γωνίας στόματος ---> εγκεφαλικό (?)
τι πήρες ρε charlie ; πόσους τόνους κόκα ;
φιλε, μηπως παρεξηγησες κατι? Μηπως βγαζαμε μαζι κανα σκυλακι βολτα και δεν το θυμαμαι? Μαζεψε τα "ρε τυπε" . Αυτα να τα λες στους κλαρινογαμπρους φιλους σου. Ξερεις εσυ σε κατι τρακτερογαμπρους ψωλαρμενηδες ... Διαβασε παλι το ποστ σου σκεψου τι εγραψες-διαβασε και λιγο - δες ποιοι ειναι αυτοι που κολλανε τον ιο και μετα κανε σχολια σαλτομανικας...Για πες [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ρε τυπε[/size][/size][/size]
μην ασχολεισαι...τι ακοποτη πιπα ρε φιλε θα μας τρελανεις ηπιε την κοκα του και δεν ηξερε τι εκανε
μπα,απο ακα πίπα μάλλονπως κόλλησε ? τον πήραν απο τον πρωκτό ?![]()
εδω βλεπεις τι απαντω και σε ποιον οκ? Να μην τα λεμε και συνεχεια τα ιδια...Ο μόνος είναι? Ή μήπως ο τελευταίος? Και οι πορνοστάρ που με τόση αγάπη εδώ μέσα περιβάλλεται, τι είναι? Δεν είναι φορείς? Είναι υγιείς?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσες και πόσες είναι στην ίδια μοίρα!!! Καλό Γολγοθά ψωνάκια...Δουλεύετε και πληρώνετε για να κερδίζουν τα κυκλώματα και οι επιτήδειοι.
![]()
![]()
καλά να πάθουν, καλά να πάθετε.
τι ακοποτη πιπα ρε φιλε θα μας τρελανεις ηπιε την κοκα του και δεν ηξερε τι εκανε
τυπε όταν σου λεγα ότι το χει καψει και μεχρι κι ο ιδιος το καταλαβε, μου λεγες ότι απλα ειχε πει ότι ειχε πει για λογους μπιζνες
φιλε, μηπως παρεξηγησες κατι? Μηπως βγαζαμε μαζι κανα σκυλακι βολτα και δεν το θυμαμαι? Μαζεψε τα "ρε τυπε" . Αυτα να τα λες στους κλαρινογαμπρους φιλους σου. Ξερεις εσυ σε κατι τρακτερογαμπρους ψωλαρμενηδες ... Διαβασε παλι το ποστ σου σκεψου τι εγραψες-διαβασε και λιγο - δες ποιοι ειναι αυτοι που κολλανε τον ιο και μετα κανε σχολια σαλτομανικας...![]()
![]()
![]()
δλδ ? τον πήραν απο πίσω ?