Νέα

«Τρόποι» παιχνιδιού και απορίες γύρω από τα λαχεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 410
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ελα μωρε μαλακα και συ τωρα με τους μεροκαματιαρηδες τα βαλες σιγα την ευνοημενη συντεχνια μεροδουλι μεροφαι

Τι ειπες τωρα μωρε ? Για τον tramountana και οι περιφερομενοι λαχειοπωληδες ειναι μια ταξη που επιβαρυνει το κρατος δεν επιτρεπει την αναπτυξη και πρεπει να εξαφανιστουν. Αυτος να ειναι καλα και οι υπολοιποι στον Καιαδα. Κλασικος ΜΑΛΑΚΑΣ, εγω να ειμαι καλα κι ας ψοφισει οχι μονο η κατσικα του γειτονα αλλα και τα παιδια του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Τι ειπες τωρα μωρε ? Για τον tramountana και οι περιφερομενοι λαχειοπωληδες ειναι μια ταξη που επιβαρυνει το κρατος δεν επιτρεπει την αναπτυξη και πρεπει να εξαφανιστουν. Αυτος να ειναι καλα και οι υπολοιποι στον Καιαδα. Κλασικος ΜΑΛΑΚΑΣ, εγω να ειμαι καλα κι ας ψοφισει οχι μονο η κατσικα του γειτονα αλλα και τα παιδια του.
αρχιδια φιλε...με τετοια κομπλεξ, σιγα μην ειναι καλα ο ιδιος (οικονομικα τουλαχιστον)....

Επισκέπτης
αρχιδια φιλε...με τετοια κομπλεξ, σιγα μην ειναι καλα ο ιδιος (οικονομικα τουλαχιστον)....

Δεν ξερω ρε φιλε αν εχει λεφτα ή οχι, ουτε και μ΄ενδιαφερει. Εγω κρινω αυτο που παρουσιαζει εδω μεσα. Και απο τα γραφομενα του δειχνει ενα αλλοτριωμενο ανθρωπακι. Για τον tramountana ο νεοφιλελευθερισμος και ο καπιταλισμος ειναι τα ευαγγελια του. Εχει ποτιστει μ΄αυτα. Για αυτον εννοιες οπως αλληλεγγυη, πατριδα, λαος, συντροφος, εργατικη ταξη, δεν υπαρχουν. Η δεν εχουν κανενα νοημα οπως και πολλες αλλες. Για τον φιλο μας οποιος εχει λεφτα, μπορει να σπουδασει, να εχει την υγεια του, να ειναι ελευθερος, να μπορει να απολαυσει τις παραλιες και τον ηλιο. Οι αλλοι ειναι παρισακτοι, του χαλανε την αισθητικη. Το οτι χαλαει κι αυτος την αισθητικη καποιων αλλων δεν τον ενδιαφερει. Ειπαμε αυτος να ειναι καλα κι ας ψοφανε τα παιδια του γειτονα του.
Σιγουρα ειναι εξυπνος ανθρωπος, που κουβαλαει πολλα κομπλεξ, οπως κι εσυ εγραψες. Πιθανων οταν ηταν μικρος να ετρωγε ξυλο απο τα αλλα παιδακια ή να του εφαγε τη γκομενα κανας εργατης ή καποιος κατα την κριση του tramountana, πληβειος. Κι ετσι να εχει αποθυμενα τα οποια βγαζει εδω και μπορει και στην καθημερινοτητα του.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια ειναι πολυ σοβαρο αυτο

Σας παρακαλω προωθηστε αμεσα οπου μπορειτε αυτη την εικονα στο φεισμπουκ
Μας εχουν αφησει ξεκρεμαστους ολους στο θεμα ασφαλιση και μας εχουν κοψει πολυ τα ποσοστα

Ευχαριστω
Στο Google....αν δεν κανω λαθος ειναι στο apergia.gr..... γιατι δεν το ανακοινωνετε, να ενημερωθει περισσοτερος κοσμος;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα μωρε μαλακα και συ τωρα με τους μεροκαματιαρηδες τα βαλες σιγα την ευνοημενη συντεχνια μεροδουλι μεροφαι

δεν ξερουμε λεπτομερειες για να παρουμε θεση αλλα αυτο να τους πληρωνουν την ασφαλεια τι σοι μαλακια ειναι τουτη. δηλαδη οι υπολοιποι ελευθεροι επαγγελματιες που πληρωνουν μονοι τους δεν ειναι μεροκαματιαρηδες ειναι προυχοντες?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.324
Πόντοι
2.606
δεν ξερουμε λεπτομερειες για να παρουμε θεση αλλα αυτο να τους πληρωνουν την ασφαλεια τι σοι μαλακια ειναι τουτη. δηλαδη οι υπολοιποι ελευθεροι επαγγελματιες που πληρωνουν μονοι τους δεν ειναι μεροκαματιαρηδες ειναι προυχοντες?
το επαγγελμα αυτο επι το πλειστον το ασκουν αναξιοπαθουντες και για μεροκαματο της πλακας κανα κοσαρι ευρω τι ασφαλεια να πληρωνουν αυτοι οι ανθρωποι ? πρεπει να τραβηξουμε την πριζα της ζωης τους δεν εχουμε να ασχοληθουμε με αλλους κλαδους ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tο σκρατς ακουσα οτι μοιραζει λεφτα παντως μηπως το κανουν για να κολλησει ο κοσμακης :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Tο σκρατς ακουσα οτι μοιραζει λεφτα παντως μηπως το κανουν για να κολλησει ο κοσμακης :think:
το χε πει ο μητσος αυτο, οτι στη αρχη θα μοιρασει λεφτα για να τραβηξει κοσμο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
ποιος ειπε οτι οι λαχειοπωληδες δεν εχουν ασφαλιστικες εισφορες στο ικα??? :think: :think: :think: :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το επαγγελμα αυτο επι το πλειστον το ασκουν αναξιοπαθουντες και για μεροκαματο της πλακας κανα κοσαρι ευρω τι ασφαλεια να πληρωνουν αυτοι οι ανθρωποι ? πρεπει να τραβηξουμε την πριζα της ζωης τους δεν εχουμε να ασχοληθουμε με αλλους κλαδους ?

ξερεις λεπτομερειες ή κανεις εικασιες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος ειπε οτι οι λαχειοπωληδες δεν εχουν ασφαλιστικες εισφορες στο ικα??? :think: :think: :think: :think:

δεν εχω ιδεα τι εχουν. εγω ρωταω για το κειμενο που εβαλε ο μογγολος. λεει να τους πληρωνει την ασφαλιση το κρατικο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το χε πει ο μητσος αυτο, οτι στη αρχη θα μοιρασει λεφτα για να τραβηξει κοσμο...
Aκουω που λεει ο κοσμακης κερδισα 40 20 60 ευρω...διολου ευκαταφρονητα ποσα αμα αναλογιστει κανεις οτι πονταραν 1 ευρω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.324
Πόντοι
2.606
ξερεις λεπτομερειες ή κανεις εικασιες
εικασιες κανω,αμφισβητεις οτι πανε για μεροκαματο της πλακας και οτι το επαγγελμα αυτο ειναι καταφυγιο για ανθρωπους που θελουν να εχουν ενα γαμωπιατο φαι στο τραπεζι τους και οι απαιτησεις τους απ την ζωη αυτη ειναι αυτο μονο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εικασιες κανω,αμφισβητεις οτι πανε για μεροκαματο της πλακας και οτι το επαγγελμα αυτο ειναι καταφυγιο για ανθρωπους που θελουν να εχουν ενα γαμωπιατο φαι στο τραπεζι τους και οι απαιτησεις τους απ την ζωη αυτη ειναι αυτο μονο?

αμφισβητω γιατι δεν ξερω τι να πιστεψω αν λαβουμε υποψη το αντιπροσωπευτικο δειγμα του κλαδου που ξερουμε εδω δηλαδη τον μογγολο. ο μογγολος ολα τα χρονια γραφει για ρολογια ρολεξ, για αι παντ και για 30αρες χιλιαδες που ειχε στο σπιτι. ειτε θα δεχτουμε οτι λεει ψεμματα και θα τον κατουραμε που ερχεται τωρα και κλαιει ειτε θα δεχτουμε οτι λεει αληθεια και θα τον κατουραμε γιατι ερχεται τωρα και κλαιει σαν αναξιοπαθων. σε καθε περιπτωση λοιπον ο μογγολος σηκωνει ολο το κατουρημα που διαθετει η φουσκα μας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
δεν εχω ιδεα τι εχουν. εγω ρωταω για το κειμενο που εβαλε ο μογγολος. λεει να τους πληρωνει την ασφαλιση το κρατικο

οι εισφορες που καταβαλουν οι λαχειοπωλες (μεσω των ασφ. συνεταιρισμων) καθοριζονται απο το 1965 ως εξης :
1. Αι διά την κατά το  παρόν  Κεφάλαιον  ασφάλισιν  απάντων  των
πωλητών Λαϊκού Λαχείου εισφοραί υπέρ του ΙΚΑ συνίστανται:

α)  εκ  του προϊόντος του υπό της υπ` αριθ. Α. 9070 της 6.7.1946
αποφάσεως του  Υπουργού  Οικονομικών  προβλεπομένου  ποσοστού  εκ  της
προμηθείας πωλήσεως Λαϊκών Λαχείων και

β) εξ εισφοράς των  ησφαλισμένων  δι`  εκάστην  ημέραν  εργασίας
αντιστοιχούσης  εις την εισφοράν ησφαλισμένου της ασφαλιστικής κλάσεως
εκείνης εκ των εν άρθρ. 25  του  Α.Ν.   1846/51  εις  ην  εμπίπτει  το
εκάστοτε ημερομίσθιον του ανειδικεύτου εργάτου, καταβάλλονται δε αύται
εις  το  ΙΚΑ,  αι  μεν  υπό  στοιχ. α`,  παρά της Δ/νσεως Κρατικών
Λαχείων,  αι  δε  υπό  στοιχείον   β`,   παρά   των   Διοικήσεων   των
Συνεταιρισμών, κατά τα κατωτέρω οριζόμενα:

βεβαια ο τραβατρομπας με το κομπλεξικο μυαλο του μπορει να λεει οτι θελει περι πληρωμης ασφαλισης μεσω του κρατους, περι τεβε και αλλες πιπες.......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.324
Πόντοι
2.606
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο αχαχουχας τι εχει δικο του θεμα ειναι,το μονο που ξερω οτι οσους λαχειοπωληδες του δρομου γνωριζω ειναι κατι γεροντια και κατι κακομοιρηδες η αμεα που αν υπηρχε κοινωνικο κρατος ισως να μην εκαναν ποτε αυτη την δουλεια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμφισβητω γιατι δεν ξερω τι να πιστεψω αν λαβουμε υποψη το αντιπροσωπευτικο δειγμα του κλαδου που ξερουμε εδω δηλαδη τον μογγολο. ο μογγολος ολα τα χρονια γραφει για ρολογια ρολεξ, για αι παντ και για 30αρες χιλιαδες που ειχε στο σπιτι. ειτε θα δεχτουμε οτι λεει ψεμματα και θα τον κατουραμε που ερχεται τωρα και κλαιει ειτε θα δεχτουμε οτι λεει αληθεια και θα τον κατουραμε γιατι ερχεται τωρα και κλαιει σαν αναξιοπαθων. σε καθε περιπτωση λοιπον ο μογγολος σηκωνει ολο το κατουρημα που διαθετει η φουσκα μας.

α και χρυσες λιριτσες στη τραπεζα, αγορα ακινητων, ενοικιαση καταστηματων κ.ο.κ.

πες μου τωρα εαν γλυτωνει το κατουρημα ο συγκεκριμενος εκπροσωπος του κλαδου  :piss:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο αχαχουχας τι εχει δικο του θεμα ειναι,το μονο που ξερω οτι οσους λαχειοπωληδες του δρομου γνωριζω ειναι κατι γεροντια και κατι κακομοιρηδες η αμεα που αν υπηρχε κεινωνικο κρατος ισως να μην εκαναν ποτε αυτη την δουλεια

εξω σε τετοιες περιπτωσεις συμπαθεια. εδω εχουμε τον μογγολο με το βιο και πολιτεια του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα ειναι δυνατον να ειναι πλουσιος ο Αχαχουχας, οπως γραφει ο Λοπεζ και να ειναι μονιμα κλαψομουνης;;;

Ολο στην κλαψα ειναι.....

αρα μην κραζετε ρε παιδια  συνανθρωπους μας, που αντιμετωπιζουν σοβαρο θεμα στο κλαδο τους....

εγω γραφω οτι ειναι πλουσιος?? εγω γραφω τι εχει πει ο ιδιος τοσα χρονια. ρολεξ λιρες χαι τεκ αγγελικουλα και ταρχιδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom