life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ταδινε μισοτιμηs......Τωρα αυτο γινεται και στα S/Mπαραχαράκτης δλδ
Βεβαια....με το ληγμενο φαι με μια ευκοιλια καθαριζειs.....
Ταδινε μισοτιμηs......Τωρα αυτο γινεται και στα S/Mπαραχαράκτης δλδ
ο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας τυπεο μητσος πουλαγε τετοια τυπε
το ξερω τυπε σαν αυτους τους αλητηριους που επαιρναν και εβριζαν τον Βασιλη Λεβεντηο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας τυπε
δεν κανει τετοια
αυτες τις φημες τις ειχαν βγαλει κατι αλητηριοι κατι βρωμεροι τυποι για να τον κακολογησουν :-
ή σαν εκεινους τους ουνους που ηθελαν να τον βρουν στην ομονοια να τον ξεβρακωσουν να τον γιαουρτωσουν και να βαλουν τις φωτος του στο ιντερνετ :Sτο ξερω τυπε σαν αυτους τους αλητηριους που επαιρναν και εβριζαν τον Βασιλη Λεβεντη
ή σαν εκεινους τους ουνους που ηθελαν να τον βρουν στην ομονοια να τον ξεβρακωσουν να τον γιαουρτωσουν και να βαλουν τις φωτος του στο ιντερνετ :S
o κοσμος ειναι κακος τυπεφιλε μου υπαρχει πολυ αλητεια στην κοινωνια μας
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...φιλε μου υπαρχει πολυ αλητεια στην κοινωνια μας
.....Επισηs δεν υπαρχουν λεφτα για λαχειαμαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011
το ατι της μαλακια καπλασε τυπετι εχουμε εδω?
παπιος 2013
το ατι της μαλακια καπλασε τυπε
και με ρεκορ
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοιτυπε ρεκορ μαλακιας εκανε αυτος που εφτιαξε τους περισσοτερους κλωνους.
o κοσμος ειναι κακος τυπε
αορατος 2011
αυτό είναι του φούφουτου
soz,που χαθηκε αυτη η ψυχη?αυτό είναι του φούφουτου
soz,που χαθηκε αυτη η ψυχη?
Ποσοι ασχολεισθαι με τυχερα παιχνιδια?ελατε να συζητησουμε να αναλυσουμε στατιστικες συστηματα παιχνιδιων κ.α http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/452638/opap-simata.jpg[/img[/URL]]
[/quote] τζογαδορος bull? ;D και εγω παιζω το κατα δυναμην ,τι παιζεις κυριως?
τζογαδορος bull? και εγω παιζω το κατα δυναμην