theiislostinme
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχαχαχα Νταλαρας Νταλαρας Νταλαραςναι αλλα τα λεφτα πανε στην κυπρο τυπε
χαχαχαχαχαχα Νταλαρας Νταλαρας Νταλαραςναι αλλα τα λεφτα πανε στην κυπρο τυπε
τι εννοεις τυπε?
τι εννοεις τυπε?
χαχαχαχαχαχα Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας
τυπε δεν σε βλεπω φαν του τζιμυτι εννοεις τυπε?
Εγω ειμαι fan της δικαστικης αποφασης παντωςτυπε δεν σε βλεπω φαν του τζιμυ
Εγω ειμαι fan της δικαστικης αποφασης παντως
Ειρωνικα το ειπα φιλτατεΤυπε μην τα αφησεις αυτα να τα προσεξεις
Ειρωνικα το ειπα φιλτατε
Να βγουν πρωτα ομως τα εξοδα, τυπε. Μη μπουμε και μεσα.ναι αλλα τα λεφτα πανε στην κυπρο τυπε
τυπε θελουν να ενισχυσουν την κυπρο τα παιδια μην τους μαλωνειςΝα βγουν πρωτα ομως τα εξοδα, τυπε. Μη μπουμε και μεσα.
Μπαρα δε μπορειτε κα κατσετε ρε πριγκηπες;
Θελετε τραπεζι και φιαλη για τον μεταξενιο κωλο σας...
Η Μυκονος εχει μεγαλο προβλημα. Εφετος θα λιμοκτονησουν 5,000 πουστηδες και δυο πελεκανοι απο την κριση.τυπε θελουν να ενισχυσουν την κυπρο τα παιδια μην τους μαλωνεις
θα κανει ο νταλαρας συναυλια τυπεΗ Μυκονος εχει μεγαλο προβλημα. Εφετος θα λιμοκτονησουν 5,000 πουστηδες και δυο πελεκανοι απο την κριση.
Εκει πρεπει να εστιασουμε.
Τυπε, κοβω το πουλι μου οτι στο μαγαζι του Πανουση θα εχει καγιεν και μερσεντικο καργα.θα κανει ο νταλαρας συναυλια τυπε
και μετα θα τον κοροιδευει ο τζιμυς με 200 ευρω το μπουκαλι
ολοι οι βλαχονεοπλουτοι δηλαδη τυπε?Τυπε, κοβω το πουλι μου οτι στο μαγαζι του Πανουση θα εχει καγιεν και μερσεντικο καργα.
Και καλα αντιδραση, αγανακτησμενοι, αριστεριστες που θελουν να φωναξουν "πεσ'τα ρε Τζιμυ" σηκωνοντας το ποτηρι με το Chivas.ολοι οι βλαχονεοπλουτοι δηλαδη τυπε?
καποιοι που πριν το 81 σκουπιζονταν με εφημεριδα που λεει και ο λακης τυπεΚαι καλα αντιδραση, αγανακτησμενοι, αριστεριστες που θελουν να φωναξουν "πεσ'τα ρε Τζιμυ" σηκωνοντας το ποτηρι με το Chivas.
Τα γνωστα...
εχει ακριβυνει το φπα μαλλον ,κα θε ηγετης μπροστα στο χρημα κανει καποιες παραχωρησεις,"φταιει το συστημα"..ετσι κι ο τζιμμυς,, ;)140 ευρω η φιαλη και 15 ευρω στο μπαρ... πολλα ειναι νομιζω...