You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριήμερο Αίγινα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pol85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.967
- Πόντοι
- 27.261
να σε κερασουμε ενα απερολ σπριτς και ασε το μπατσερολ για καναν αλλονε.Για τις αναγκες μπατσερολ. Οποια πληροφορια ευπροσδεκτη
δεν βρηκα κατι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο αιγινα εισαι?να σε κερασουμε ενα απερολ σπριτς και ασε το μπατσερολ για καναν αλλονε.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
Η αιγινα δεν εχει νερο,
Πουτανες θα χει?
Πουτανες θα χει?
εστω για μασαζ.... τι να κανουμε χαχααΗ αιγινα δεν εχει νερο,
Πουτανες θα χει?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
να πας σε ταιλανδικο νησακι να χει απ ολα,εστω για μασαζ.... τι να κανουμε χαχαα
στα ελληνικα νησια εχει μονο ματι μουσακα και καλη θαλασσα, και χερακι.. αμα δεν παρεις την κυρά μαζι
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
Τα καλυτερα φυστικια αιγινης ειναι τα κινεζικαΤελικα μαλακιες λεγανε οτι η αιγινα εχει πολλα και καλα φυστικια.
Ανθρακες ο θυσαυρος...
Φιστικια εχει ... οσο για φιστικωματα ...last year.
Δεν υπαρχει προσφορα υπηρεσιων στην Αιγινα .
Πριν λιγα χρονια υπηρξε ενα strip-show , ειχαμε και παρελασεις των μοντελων με σεξυ αμφιεση !!!
Ακόμη πιο παλια υπηρχε και η pub της χηρας που αν επιανες γνωριμια μπορει να εβρισκες κατι με δωρακι φυσικα.
να φερεις απο Αθηνα ??... μαλλον ξεφευγει το κοστος
Πριν λιγα χρονια υπηρξε ενα strip-show , ειχαμε και παρελασεις των μοντελων με σεξυ αμφιεση !!!
Ακόμη πιο παλια υπηρχε και η pub της χηρας που αν επιανες γνωριμια μπορει να εβρισκες κατι με δωρακι φυσικα.
απο αθηνα δεν ερχονται καν για απλο μασαζ, για αλλα πραγματα ξεφευγει παρα πολυ το κοστος....Φιστικια εχει ... οσο για φιστικωματα ...last year.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
googlαρε το
τυπε τον φωτισες τον τυπο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Φιστικια εχει ... οσο για φιστικωματα ...last year.
η χηρα τον επαιρνε τυπε;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.270
- Πόντοι
- 10.336
Καλημερα! Ψάχνω αν υπαρχουν στην Αιγινα υπηρεσιες μασαζ? Υπηρεσιες συντροφιας ? Για τις αναγκες μπατσερολ. Οποια πληροφορια ευπροσδεκτη
Καλα ρε τυπε για μπατσελορ θα κανεις "μασαζ" στην αιγινα και "ξεφευγει το κοστος" να παρεις μια αθηναια βιζιτα; Το τραπεζι του γαμου θα το κανεις σε σουβλατζιδικο;απο αθηνα δεν ερχονται καν για απλο μασαζ, για αλλα πραγματα ξεφευγει παρα πολυ το κοστος....
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.784
- Πόντοι
- 216
Και που να έρθει καμία να σας κεράσει ομαδικώς κανέναν covid να τρέχετε..
Πάνε κάνε το μπατσελορ σου σε καμια ταβερνουλα κάπου χαλαρά κτλ. Δικός μας φαίνεται πως είσαι, αυτές τις υπηρεσίες τις παίρνεις και μετά το γάμο. Καλά το ξεκινάς πάντως
Πάνε κάνε το μπατσελορ σου σε καμια ταβερνουλα κάπου χαλαρά κτλ. Δικός μας φαίνεται πως είσαι, αυτές τις υπηρεσίες τις παίρνεις και μετά το γάμο. Καλά το ξεκινάς πάντως
ειμαστε εμβολιασμενοι!! χαχαχ δεν παντρευομαι εγω...Και που να έρθει καμία να σας κεράσει ομαδικώς κανέναν covid να τρέχετε..
Πάνε κάνε το μπατσελορ σου σε καμια ταβερνουλα κάπου χαλαρά κτλ. Δικός μας φαίνεται πως είσαι, αυτές τις υπηρεσίες τις παίρνεις και μετά το γάμο. Καλά το ξεκινάς πει
οχι απλα ψαχνω κοπελα κοπελες και ουτε για μασαζ ερχονται , ουτε στριπτιζ ουτε για κατι παραπανω αν εχεις να μου προτεινεις καποια αθηναια με λογικο μπατζετ στειλε μου μηνυμα . και το σουβλακι εχει την χαρη του παντως.Καλα ρε τυπε για μπατσελορ θα κανεις "μασαζ" στην αιγινα και "ξεφευγει το κοστος" να παρεις μια αθηναια βιζιτα; Το τραπεζι του γαμου θα το κανεις σε σουβλατζιδικο;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
αντε φιλε, ακομα? θα φυγει το καλοκαιριοχι απλα ψαχνω κοπελα κοπελες και ουτε για μασαζ ερχονται , ουτε στριπτιζ ουτε για κατι παραπανω αν εχεις να μου προτεινεις καποια αθηναια με λογικο μπατζετ στειλε μου μηνυμα . και το σουβλακι εχει την χαρη του παντως.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.270
- Πόντοι
- 10.336
εισαι μια ωρα μακρια απτην αθηνα. Απλα ελα εδωοχι απλα ψαχνω κοπελα κοπελες και ουτε για μασαζ ερχονται , ουτε στριπτιζ ουτε για κατι παραπανω αν εχεις να μου προτεινεις καποια αθηναια με λογικο μπατζετ στειλε μου μηνυμα . και το σουβλακι εχει την χαρη του παντως.
αθηνα ειμαι εκει παμε για μπατσερολ... εχει κατσει μια περιπτωση με γραφειο αν γινει θα ενημερωσω προς το παρον αναμενω τυχον εναλλακτικεςεισαι μια ωρα μακρια απτην αθηνα. Απλα ελα εδω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 6K