You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριγγέτα 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 773K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μεγαλε τον ιδιο τιμοκαταλογο ειδα & εγω σε αλλο "μαγαζι"..50 απλο
60 μασαζ
70 ισπανικο
80 show νομιζω( δεν το συγκρατησα αυτο)
90 ακαποτο νομιζω παλι
100 κολο και sex
Εγω πηρα 70 γιατι ειχα και πολλες ορεξεις και δε θα προλαβαινα για 100ρικο !!!:-)
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν είναι ίδιος...δεν είχε 40 γιούρια τη μία στάση στην Τριγγέτα. Επιβεβαιώνω και εγώ τον κατάλογο...που τον λέει ωστόσο προφορικά.μεγαλε τον ιδιο τιμοκαταλογο ειδα & εγω σε αλλο "μαγαζι"..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Η κοπέλα που είναι Πέμπτη απόγευμα πάντως...και τα τιμάει τα λεφτά της και είναι θεοκόμματος. Ο δε κώλος είναι όλα τα λεφτά. Για τους καυλωμένους...συστήνεται ειδικά σήμερα.
Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για την Σουζανα δεν εχω δει-διαβασει καμια κριτικη να λεει να κανενας βασικα.. κ δεν ξερουμε αν αξιζει ή οχι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
50 απλο
60 μασαζ
70 ισπανικο
80 show νομιζω( δεν το συγκρατησα αυτο)
90 ακαποτο νομιζω παλι
100 κολο και sex
Εγω πηρα 70 γιατι ειχα και πολλες ορεξεις και δε θα προλαβαινα για 100ρικο !!!:-)
και στο τέλος λέει το θεικό......"150 όλο το πακέτο"
υ.γ.και μένεις μαλάκας καταλαβαίνοντας πόσο για τον πούτσο είναι όλοι τους!
δεν εχουμε καμμια πληροφορια για την σουζανα??Για την Σουζανα δεν εχω δει-διαβασει καμια κριτικη να λεει να κανενας βασικα.. κ δεν ξερουμε αν αξιζει ή οχι
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε τελος τα ζιγκολιλίκια ??δεν εχουμε καμμια πληροφορια για την σουζανα??
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
φιλε τελος τα ζιγκολιλίκια ??
ναι μωρε......φιλε τελος τα ζιγκολιλίκια ??
εχουμε καμμια πληροφορια τελικα για την σουζανα?????
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ξανθο νανοειδες πουτανακι με μετριο προσωποεχουμε καμμια πληροφορια τελικα για την σουζανα?????
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έλληνας είναι.Καλημερα, καμοια πληροφορια για Αφροδιτη εχουμε; Ελληνιδα ειναι;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.782
- Πόντοι
- 3.715
Σουζάνα...αλυσίδας Τρισυγγισμήν
λοιπόν πάει, τελείωσε.
Θα απέχω κι από εκεί μέχρι να γίνουν οι βραδυνές βάρδιες απογευματινές.
(αν και κάτι με προδιαθέτει ότι οι βραδινές ακούνε μόνο τρανς)
Η Σούζυ Τσούζυ είναι κοντό, κομοδινάκι, με ολίγον ατσούμπαλη κατανομή σώματος.
Μούρη, άσε νοου, εγώ εκεί το πουλί μου όχι.
Κάτι μου λέει ότι την έχω ξαναπετύχει αλλού.
Εν κατακλείδι, αδικαιολόγητοι οι όροι ''στούντιο'' με χρεώσεις 50 ευρώ για ντεκλασσέ επιπέδου πρεζοδρομίου σταθμού Λαρίσης.
(Δεν μπήκα σε κανένα κόπο να βάλω το χέρι στην τσέπη, μια δύναμη το κρατούσε στο πόμολο της εξόδου).
λοιπόν πάει, τελείωσε.
Εν κατακλείδι, αδικαιολόγητοι οι όροι ''στούντιο'' με χρεώσεις 50 ευρώ για ντεκλασσέ επιπέδου πρεζοδρομίου σταθμού Λαρίσης.
(Δεν μπήκα σε κανένα κόπο να βάλω το χέρι στην τσέπη, μια δύναμη το κρατούσε στο πόμολο της εξόδου).
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.782
- Πόντοι
- 3.715
Έλληνας είναι.
...όπως κι η 'Τίνα'...που είναι Τίνος και δουλεύει μόνο σε μισοσκόταδο/ λυκόφως για να πετυχαίνει το πούστικο τρυκ.
Σουζάνα...αλυσίδας Τρισυγγισμήν
λοιπόν πάει, τελείωσε.
Αυτή τη Σουζάνα την πέτυχα πρωινή την Κυριακή στο Σ144.
Κομοδίνο ατσούμπαλο...
Ούτε για Μεταξουργείο δεν κάνει !
Εφυγα τρέχοντας!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Η παρακμάζουσα αλυσίδα έχει αρκετό καιρό τώρα ξεπέσει στην εκτίμηση του "ιππεύοντος πληθυσμού"! Προσωπική, και όχι μόνον, άποψη ότι το καράβι έχει ήδη μπατάρει και πρέπει να αλλάξει ναύτες αλλιώς επίκειται ναυάγιο!!
Από την ένδοξη εποχή της Ζανέτ, πόσοι αλήθεια δεν την ερωτευτήκαμε εδώ μέσα και άλλοι τόσοι έξω......άάάάάχχχχ......
..άντε και με την Dorin, που αν και μονίμως κουρασμένη , μάζευε όλο το χαρτί στις βάρδιες της..
Παρήλθε πλέον ο καιρός των Βαυαρικών θηρίων και των Γερμανικών ποιμενικών....και στον αντίποδα η...εναλλακτική πρόταση του "που ξέρεις, δοκίμασε και θα σ'αρέσει" συνειδητοποιώντας μέσα στο δωμάτιο ότι σε εξαπάτησαν με την κοπέλα, αφού ΚΑΜΜΙΑ υπηρεσία δεν αποκάλυπτε στους πελάτες το...γενεολογικό δέντρο της Αφροδίτης ή άλλης τέως αρσενικιάς παλλακίδας!
Και τώρα που παρέλαβε τα σκήπτρα η αλυσίδα "το πέρασμα της Κασσάνδρας" και έχει ήδη καταποντίσει την ανταγωνίστρια Βριλησσού, ο ανταγωνισμός ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ποιοτική ανάπτυξη των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με ανανέωση του έμψυχου δυναμικού και διαμόρφωση ελκυστικότερου τιμοκαταλόγου.
Και μπορεί να μην υποχρεώνονται ακόμη στην έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, αλλά σύντομα που θα ζήσουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, λίγο μετά το καλοκαίρι, ίσως είναι αργά για διορθωτικές κινήσεις και το καράβι βουλιάξει ΑΥΤΑΝΔΡΟ!!!
Ήρθε άραγε η ώρα να σεβαστούν όπως αρμόζει τους πελάτες τους, που είναι ο ζωοφόρος παράγοντας αυτού του κλάδου?
Φιλικά ο Μυστήριος.
Από την ένδοξη εποχή της Ζανέτ, πόσοι αλήθεια δεν την ερωτευτήκαμε εδώ μέσα και άλλοι τόσοι έξω......άάάάάχχχχ......
..άντε και με την Dorin, που αν και μονίμως κουρασμένη , μάζευε όλο το χαρτί στις βάρδιες της..
Παρήλθε πλέον ο καιρός των Βαυαρικών θηρίων και των Γερμανικών ποιμενικών....και στον αντίποδα η...εναλλακτική πρόταση του "που ξέρεις, δοκίμασε και θα σ'αρέσει" συνειδητοποιώντας μέσα στο δωμάτιο ότι σε εξαπάτησαν με την κοπέλα, αφού ΚΑΜΜΙΑ υπηρεσία δεν αποκάλυπτε στους πελάτες το...γενεολογικό δέντρο της Αφροδίτης ή άλλης τέως αρσενικιάς παλλακίδας!
Και τώρα που παρέλαβε τα σκήπτρα η αλυσίδα "το πέρασμα της Κασσάνδρας" και έχει ήδη καταποντίσει την ανταγωνίστρια Βριλησσού, ο ανταγωνισμός ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ποιοτική ανάπτυξη των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με ανανέωση του έμψυχου δυναμικού και διαμόρφωση ελκυστικότερου τιμοκαταλόγου.
Και μπορεί να μην υποχρεώνονται ακόμη στην έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, αλλά σύντομα που θα ζήσουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, λίγο μετά το καλοκαίρι, ίσως είναι αργά για διορθωτικές κινήσεις και το καράβι βουλιάξει ΑΥΤΑΝΔΡΟ!!!
Ήρθε άραγε η ώρα να σεβαστούν όπως αρμόζει τους πελάτες τους, που είναι ο ζωοφόρος παράγοντας αυτού του κλάδου?
Φιλικά ο Μυστήριος.
Επισκέπτης
Το ίδιο κάνει και ο Αφροδιττός.Δύο φορές την πήδηξα στο Βουλιαγμένης 83 που δούλευε πριν πάει στην ξεπετοτριγγετοαλυσίδα....όπως κι η 'Τίνα'...που είναι Τίνος και δουλεύει μόνο σε μισοσκόταδο/ λυκόφως για να πετυχαίνει το πούστικο τρυκ.
Και τις δύο φορές επέμενε να κλείσει τα φώτα που είχα ανοίξει εγώ.Ήταν ανένδοτη.Την γάμαγα πισωκολλητό βλέποντας τις πλατάρες της μες στα μισοσκόταδα και νόμιζα οτι γαμάω νταλικέρη!.Την δεύτερη φορά βεβαιώθηκα οτι είναι εγχειρισμένη.Και έχει μια έπαρση ο πούστης!!!
magiaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 11
- Πόντοι
- 11
Παιδες καλημερα σε ολους.Αυτη η κατασταση με τα πρωιν αγορακια πρεπει να τελειωσει.Στο φιναλε να μας λενε οτι ειναι τρανς και αν θελει ο πελατης ας μπαινει.Υπαρχει και στουντιο με πρωιν αγορακια.Την πατησα προχτες μετα απο καιρο πουν ειχα να βγω τσαρκα και στην συγκεκριμενη αλυσιδα εριξα μαυρη πετρα.Τελος.