You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριγγέτα 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 773K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αν περιμένεις να σου δώσουν σωστή απάντηση οι τσατσάδες κλάφτα φίλε μου.Το πιο πιθανό που παίζει για την Μάντυ είναι να σκάσει μύτη μετά τις γιορτές.Ξεκουράζονται και τα κορίτσια αυτές τις περιόδους και πάνε στις πατρίδες τους.Η τσατσά μου λεεί δεν ξέρω πότε δουλεύει και μετά μου λέει μετά τις γιορτές. Άντε να βγάλω συμπέρασμα.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε.Καλούλα ήταν μέσα.Η Ραμώνα αξίζει την κατάθεση;
μαστορα ,...απαιχτη... ( Η ΤΣΑΤΣΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ...)
την δοκιμασα πριν τα Χριστουγεννα, που ειχα ανεβει Αθηνα....
πιπα απιστευτη το κεφαλι της ανεβοκατεβαινει πανω στο εργαλειο πιο γρηγορα και απο χερι αλλαζει και διαφορες στασουλες.... Πραγματικα το φχαριστηθηκα
60 απλο...80 με 69 .....100 ακαποτη πιπα
πηρα το 80 ,...σε καποια αλλαγη στασης, απο προβλημα δικο μου στη μεση, μου επεσε λιγο ....οποτε συνεχισε με ακαποτο τσιμπουκι , μεχρι που με τελειωσε ετσι ...τελειωμα εξω....δεν της προτεινα για μεσα
Την ξαναεπαιρνα ΑΝΕΤΑ!!!!
πιπα απιστευτη το κεφαλι της ανεβοκατεβαινει πανω στο εργαλειο πιο γρηγορα και απο χερι αλλαζει και διαφορες στασουλες.... Πραγματικα το φχαριστηθηκα
πηρα το 80 ,...σε καποια αλλαγη στασης, απο προβλημα δικο μου στη μεση, μου επεσε λιγο ....οποτε συνεχισε με ακαποτο τσιμπουκι , μεχρι που με τελειωσε ετσι ...τελειωμα εξω....δεν της προτεινα για μεσα
μαστορα ,...απαιχτη... ( Η ΤΣΑΤΣΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ...)
Γνωριζεις μήπως ποιές μέρες ειναι εκεί ?
Επισκέπτης
εγω παντως να πω την αποψη μου θεωρω οτι μουνια σαν κ αυτο(απο εμφανιση μιλαω)πρεπει να εχουν τα στουντιο τουλαχιστον το κορμι πρεπει να ειναι λαμπαδα μαυρισμενα.εγω παντως σε στουντιο δεν βλεπω τετοια περισσοτερο μετρια οχι οτι ειμαι αυστηρος αλλα για πενηνταρικο δεν αξιζουν.στη φυλης βλεπεις κ καλυτερα
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Το συγκεκριμενο στουντιο εχει πολυ ωραιους χωρους και πριν καιρο ειχε μουναρες με τοπ1 ιζαμπελλα.
τωρα βλεπω εχει πεσει.
Ποιες κοπελες εχει τωρα?
τωρα βλεπω εχει πεσει.
Ποιες κοπελες εχει τωρα?
invisible81
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν περιμένεις να σου δώσουν σωστή απάντηση οι τσατσάδες κλάφτα φίλε μου.
Ετσι ειναι, την Μαντυ παντως την εχουμε φαει πολυ στη μαπα αν και το οτι ειναι Γερμανιδα για μενα μετραει μιας και τις ρωσσιδες δε τις πολυγουσταρω. Η Ραμονα παντως δε ξερω πια ειναι.
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
H Jasmine που παίζει τώρα;
Εχει τζακουζι στον πανω οροφο μολις ανεβαινεις την εσωτερικη σκαλα στα δεξια.
το θεμα ειναι να αξιζει και η κοπέλα γιατι εγω ειχα σκασει την 150νταρου με μια Μονικα και ακομα τα κλαιω τα λεφτα
Πάρε να μάθεις και πες της πρώτα χρόνια πολλά.Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Απλά θα ήθελα να ξέρω αν η τσατσά δίνει πληροφορίεσ για τισ κοπέλλες απ το τηλέφωνο. Ευχαριστώ
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα καποια κοπελα μαγια τιν εχει παρει κανεις?
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα καποια κοπελα victoria τιν εχει παρει κανεις?
Αν εννοεις μια ξανθια που μοιαζει με αγγλιδα μπυροβια στα ελληνικα μπαρ,καλυτερα να την πεσεις σε αγγλιδα. Ειναι τρελλη ξεπετα! Μακρια!καλημερα καποια κοπελα victoria τιν εχει παρει κανεις?
Μετα απο επισκεψη στο εν λογο μαγαζι βρηκα εκει ξανθο 2μετρο αγγελο απο πορνοταινια :-) Το ονομα αυτης Καρολαιν με μεγαλο σιλικονατο βυζο και μικρο αλλα καλοσχηματισμενο κολαρακι το οποιο δινει κιολας. Συνισταται ανεπιφυλακτα!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ποσο το δινει φιλε το κολαρακι της??τι προγραμματα παιζουν??