Νέα

Τριγγέτα 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 773K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ακριβώς. Αυτή που λες είναι ίδια. Και μήπως ξέρει κανείς τίποτα για τη Μάντυ; Η τσατσά μου λεεί δεν ξέρω πότε δουλεύει και μετά μου λέει μετά τις γιορτές. Άντε να βγάλω συμπέρασμα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η τσατσά μου λεεί δεν ξέρω πότε δουλεύει και μετά μου λέει μετά τις γιορτές. Άντε να βγάλω συμπέρασμα.
Αν περιμένεις να σου δώσουν σωστή απάντηση οι τσατσάδες κλάφτα φίλε μου.Το πιο πιθανό που παίζει για την Μάντυ είναι να σκάσει μύτη μετά τις γιορτές.Ξεκουράζονται και τα κορίτσια αυτές τις περιόδους και πάνε στις πατρίδες τους.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η Ραμώνα αξίζει την κατάθεση;

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαστορα ,...απαιχτη... ( Η ΤΣΑΤΣΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ...)
την δοκιμασα  πριν τα Χριστουγεννα, που ειχα ανεβει Αθηνα....
πιπα απιστευτη το κεφαλι της ανεβοκατεβαινει πανω στο εργαλειο πιο γρηγορα και απο χερι αλλαζει και διαφορες στασουλες.... Πραγματικα το φχαριστηθηκα
60 απλο...80 με  69 .....100 ακαποτη  πιπα
πηρα το 80 ,...σε καποια αλλαγη στασης, απο προβλημα δικο μου στη μεση, μου επεσε λιγο ....οποτε συνεχισε με ακαποτο τσιμπουκι , μεχρι που με τελειωσε ετσι ...τελειωμα εξω....δεν της προτεινα για μεσα
Την ξαναεπαιρνα  ΑΝΕΤΑ!!!!

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μαστορα ,...απαιχτη... ( Η ΤΣΑΤΣΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ...)
την δοκιμασα  πριν τα Χριστουγεννα, που ειχα ανεβει Αθηνα....
πιπα απιστευτη το κεφαλι της ανεβοκατεβαινει πανω στο εργαλειο πιο γρηγορα και απο χερι αλλαζει και διαφορες στασουλες.... Πραγματικα το φχαριστηθηκα
60 απλο...80 με  69 .....100 ακαποτη  πιπα
πηρα το 80 ,...σε καποια αλλαγη στασης, απο προβλημα δικο μου στη μεση, μου επεσε λιγο ....οποτε συνεχισε με ακαποτο τσιμπουκι , μεχρι που με τελειωσε ετσι ...τελειωμα εξω....δεν της προτεινα για μεσα
Την ξαναεπαιρνα  ΑΝΕΤΑ!!!!

Γνωριζεις μήπως ποιές μέρες ειναι εκεί ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες συνάδελφοι. Εαν προλάβω το ωράριο σήμερα της εν λόγω υπηρεσίας θα έχετε και την ταπεινή μου γνώμη.

Επισκέπτης
εγω παντως να πω την αποψη μου θεωρω οτι μουνια σαν κ αυτο(απο εμφανιση μιλαω)πρεπει να εχουν τα στουντιο τουλαχιστον το κορμι πρεπει να ειναι λαμπαδα μαυρισμενα.εγω παντως σε στουντιο δεν βλεπω τετοια περισσοτερο μετρια οχι οτι ειμαι αυστηρος αλλα για πενηνταρικο δεν αξιζουν.στη φυλης βλεπεις κ καλυτερα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το συγκεκριμενο στουντιο εχει πολυ ωραιους χωρους και πριν καιρο ειχε μουναρες με τοπ1 ιζαμπελλα.

τωρα βλεπω εχει πεσει.
Ποιες κοπελες εχει τωρα?

invisible81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν περιμένεις να σου δώσουν σωστή απάντηση οι τσατσάδες κλάφτα φίλε μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ειναι, την Μαντυ παντως την εχουμε φαει πολυ στη μαπα αν και το οτι ειναι Γερμανιδα για μενα μετραει μιας και τις ρωσσιδες δε τις πολυγουσταρω. Η Ραμονα παντως δε ξερω πια ειναι.

PARANOID

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει τζακουζι στον πανω οροφο μολις ανεβαινεις την εσωτερικη σκαλα στα δεξια.

το θεμα ειναι να αξιζει και η κοπέλα γιατι εγω ειχα σκασει την 150νταρου με μια Μονικα και ακομα τα κλαιω τα λεφτα

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Απλά θα ήθελα να ξέρω αν η τσατσά δίνει πληροφορίεσ για τισ κοπέλλες απ το τηλέφωνο. Ευχαριστώ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Απλά θα ήθελα να ξέρω αν η τσατσά δίνει πληροφορίεσ για τισ κοπέλλες απ το τηλέφωνο. Ευχαριστώ
Πάρε να μάθεις και πες της πρώτα χρόνια πολλά.

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα καποια κοπελα μαγια τιν εχει παρει κανεις? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δες κριτικες στο Συγγρου144

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα καποια κοπελα victoria τιν εχει παρει κανεις? :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα καποια κοπελα victoria τιν εχει παρει κανεις? :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αν εννοεις μια ξανθια που μοιαζει με αγγλιδα μπυροβια στα ελληνικα μπαρ,καλυτερα να την πεσεις σε αγγλιδα. Ειναι τρελλη ξεπετα! Μακρια!

hunterS3

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο επισκεψη στο εν λογο μαγαζι βρηκα εκει ξανθο 2μετρο αγγελο απο πορνοταινια :-) Το ονομα αυτης Καρολαιν με μεγαλο σιλικονατο βυζο και μικρο αλλα καλοσχηματισμενο κολαρακι το οποιο δινει κιολας. Συνισταται ανεπιφυλακτα!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποσο το δινει φιλε το κολαρακι της??τι προγραμματα παιζουν??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom