You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριχοφυία στον άνδρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiadimundi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 261
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ο μισογυνισμος σ ολο τ το μεγαλειο
το ότι δε συμφωνώ με κάποια στερεότυπα που κυκλοφορούν στις γυναικείες συντροφιές, δε σημαίνει ότι είμαι και μισογύνης.
Τις γυναίκες δεν τις μισώ... μου είναι σεξουαλικά αδιάφορο αυτό που έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους.....
Φέρνουν όμως στον κόσμο τα τεκνά....τους χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη και το εννοώ
Τις γυναίκες δεν τις μισώ... μου είναι σεξουαλικά αδιάφορο αυτό που έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους.....
Μωρο μου οποτε θελεις παρε με τηλεφωνο να τα πουμε τα δυο μας!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ελα σε φτιαξα. Σου βρηκα τριχωτο αγορι!
αυτες ν δεις ποσο σε ευγνωμονουν
Σίγουρα περισσότερο από τον εκμεταλευτή αφεντικό τους και όποιον άλλο στρέιτ που τις περιφρονεί....
Πραγματικά ο NEOKLES έθεσε ένα θέμα που με έχει προβληματίσει και εμένα. Εγώ δεν το θέτω από την άποψη της αρεννωπότητας ή της ομοφυλοφιλίας, ούτε καν υγιεινής - είναι καθαρά θέμα lifestyle, σήμερα είναι της μόδας αύριο δεν είναι. Αλλά έχω μία απορία: ο άνδρας κατάφερε ανά τους αιώνες να μείνει μακριά από την διαδικασία της αποτρίχωσης, των κρεμών ακόμα και των άπειρων καλλυντικών αφήνοντας αυτό το βασανιστικό και χρονοβόρο σπορ στις γυναίκες προς τέρψιν δική μας βεβαίως. Προφανώς δεν μιλάω για καθαριότητα και τα βασικά. Γιατί χαλάτε την πιάτσα ρε παιδιά? Τόσο ελεύθερο χρόνο έχετε? Τόσο πολύ το ευχαριστιέστε?
ελαΕλα σε φτιαξα. Σου βρηκα τριχωτο αγορι!
αυτό μου αρέσει πάντως και ας μην είναι το νούμερό μου....
Εγω εχω δοκιμασει και μεγαλυτερες!
Αυτο που ποσταρες το τρωω για πρωινο καβλιαρη μου!!!
Για βαλε μια δικη σου να καβλωσω λιγο......
Αχχχ δεν μπορω η τρελη, φουντωσα!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ενας Χρηστος σου κανει?
Πραγματικά ο NEOKLES έθεσε ένα θέμα που με έχει προβληματίσει και εμένα. Εγώ δεν το θέτω από την άποψη της αρεννωπότητας ή της ομοφυλοφιλίας, ούτε καν υγιεινής - είναι καθαρά θέμα lifestyle, σήμερα είναι της μόδας αύριο δεν είναι. Αλλά έχω μία απορία: ο άνδρας κατάφερε ανά τους αιώνες να μείνει μακριά από την διαδικασία της αποτρίχωσης, των κρεμών ακόμα και των άπειρων καλλυντικών αφήνοντας αυτό το βασανιστικό και χρονοβόρο σπορ στις γυναίκες προς τέρψιν δική μας βεβαίως. Προφανώς δεν μιλάω για καθαριότητα και τα βασικά. Γιατί χαλάτε την πιάτσα ρε παιδιά? Τόσο ελεύθερο χρόνο έχετε? Τόσο πολύ το ευχαριστιέστε?
Πηγαινε κανε παρεα με τον NEOKLΕS τοτε........
ρε μαν σορρυ αλλα μαρεσουν μονο οι γυναικεςΠες στο δροσερο αγορι τα προσοντα σου!
Σε ψαχνει!
;)
παλαιομοδητης
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ανωμαλερε μαν σορρυ αλλα μαρεσουν μονο οι γυναικες
παλαιομοδητης
φιλε οι ελλεηνιδες τον θελουν ξυρισμενο εμπερικα στο λεωΕγω εχω τριχες και στην πλατη,και δεν ντρεπομαι γι αυτο.Να πανε να γαμηθουν οι ελλεηνιδες.Οι αλιθηνες γυναικες τον θελουν τον αντρα ΑΝΤΡΑ
ειμαι ο πουστηςΑνωμαλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21