boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Όπου έχει τρίχα :S
Αφού δεν ξέρω πώς είναι η αίσθηση του να πιάνεις το σώμα του άλλου και να έχει τρίχα λέμεεε
Αφού δεν ξέρω πώς είναι η αίσθηση του να πιάνεις το σώμα του άλλου και να έχει τρίχα λέμεεε
ειναι πολυ ωραια.Όπου έχει τρίχα :S
εγω εχω στο στηθος μονο αλλα σε ολες αρεσει...δεν ξερω...ευτυχως πλατες και ετσι δεν εχω τιποτα...χερια το νορμαλ...ποδια αρκετες...παιζει ρολο η τεστοστερονη και ιδιαιτερα κληρονομικα χαρακτηριστικα του καθενος...Όπου έχει τρίχα :S
Σκυλάκια δεν έχεις χαϊδεψει?
Γιατί silva?γαμάτα............ ;)
Γιατί silva?
Σε γρατζούναγε χαμηλά με τις τριχάρες του δηλ?
Μπρος πίσω - διπλή ανάρτηση κι έτς?δεν ξερω αν ειχε τεστοστερονη παραπανω αλλα στο σεξ ητανε ...........
Μπρος πίσω - διπλή ανάρτηση κι έτς?
σιλβα οταν θελει η γκομενα γλειφ... παντα ξυρισμενος φροντιζω να μαι...βελουδο...αυτο που λες τις περισσοτερες τις ενοχλει...και σου μιλαω ως ειδικος επι του θεματος... ασχετο αυτο με την τριχοφυια.εξαιρουνται τα μουσια ημερωνεπειδη ειχε και μουσακι με γρατζουνουσε ευχαριστα εκει κατω οταν εκανε στοματικο!
σιλβα οταν θελει η γκομενα γλειφ... παντα ξυρισμενος φροντιζω να μαι...βελουδο...αυτο που λες τις περισσοτερες τις ενοχλει...και σου μιλαω ως ειδικος επι του θεματος... ασχετο αυτο με την τριχοφυια.εξαιρουνται τα μουσια ημερων
ημερων δεν ξερω δεν ειχα ποτε...αλλα μαλλον θα ναι καλυτερα απο αξυριστος μιας μερας να γρατσουναει...χαλαει την απολαυση για την κοπελα...εγω μιλουσα για μουσια ημερων!
ναι οντως ειναι λιγο εκτος θεματος σορρυ
φιλε 2 ειναι 3 ειμαστε καλη αναλογια παιζει....silva,
(βάζω βαριά μπάσα φωνή τώρα)
το ξέρεις ότι μ' έχεις καυλώς?
silva,
(βάζω βαριά μπάσα φωνή τώρα)
το ξέρεις ότι μ' έχεις καυλώς?
Ηξερα έναν κάποτε που ήταν πολύυυ τριχωτός και με έβαζε να του κάνω χαλάουα στην πλάτη και στον κώλο
Δεν ξέρω αν ήταν καλός στο σεξ αλλά γενικά ήταν πολύ μπήχτης και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις γκόμενες, οπότε op προχώρα, μη σε νοιάζει τίποτα
Καλά, όλο το ποστ τα'σπασε, αλλά εδώ με πέθανες χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα
Ισχύει αυτό με την τεστοστερόνη