Νέα

Τρελά μωρά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδια πιστευω σε ολους μας λιγο πολυ εχει τυχει να μπουμε καπου σε καποιο μαγαζι η χωρο απο καφετερια μεχρι μαγαζι που πουλαει ρουχα και να κολλησουμε με καποιο ωραιο μωρο που δουλευει εκει.Ας αφιερωσουμε αυτο το thread στα ομορφα μωρα που εχουμε συναντησει η συνανταμε κατα καιρους σε διαφορα μαγαζια και πολυ θα θελαμε να γαμησουμε!Δεν θα ξεχασω για παραδειγμα ενα τρελο ξανθο μωρο ονοματι Κατια με τελειο στηθος και ματια που σε καθηλωναν σαν μαλακα πιπινακι γυρω στα εικοσι που δουλευε παρτ ταιμ στο Ασσος Οντεον στ Μαρουσι  στα εισιτιρια!Για εξι μηνες ειχα γινει τρελος σινεφιλ!Αλλα παρομοια μωρα υπαρχουν να καμακωσουμε?

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εχει κανεις να καταθεσει  για κανενα τρελο μωρο να παμε να παρουμε ματι?

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
?????????????????????????????????

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
πεζουν γενικως πολλα, αμα σου αρεσει το shopping και δεν στελνεις ακομα τη μανα σου και την αδελφη σου η τη κοπελια σου να ψωνισει τα βλεπεις!!! αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αμα εχεις γερο πορτοφολι το εκτιμανε πολυ οι πωλητριες!!! εγω ειχα μια ιστορια στης αρχες του καλοκαιριου με μια γκομενα super ouaaa ouaou (to elege suxna ayto) σε ενα καινουργιο πολυκαταστημα στη γλυφαδα!!! δεν το περιμενα ποτε οτι θα παω να ψωνισω με την τοτε κοπελια μου και θα βγαλω μουνακι!!!!

ηταν πολυ καλη μαζι μας η συγκεκριμενη κοπελα και ευγενικη, αλλα νομιζα λογο μαγαζιου και καλης εξυπηρετησης, που να φανταστω οτι  ψαχνοτανε η γκομενα!!!!

τελος παντων , οποτε πηγαινε η κοπελια μου δοκιμαστηριο να σου συζητηση να σου κομπλημεντα για το γουστο μου και αλλα πολλα!!!! μην κουραζω ......διαλεγει η τοτε κοπελια ενα φορεματακι και ηθελε λιγο στενεμα , κανονιζουμε να παραλαβουμε μετα απο μια βδομαδα, και εγω σαν ιπποτης που ειμαι ειπα αστο μωρο θα ερθω να το παρω εγω!!!!

ε και λοιπον πηγα , τη βρηκα την κοπελια παλι τα ιδια λοιπον , ε και δεν αντεξα ζητησα τηλεφωνο και ολα μετα κανονιστηκαν.... μαζι με αυτη !!!! α και η τυπισσα ειναι και παντρεμενη....  με ενα πιλοτο της πολεμικης αεροποριας, γι αυτο κιολας ξεκοπσα τελειος!!!!

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοος

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.