athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
εχει μετρητο ρεκαι τι να παρουμε τα χαρτια δοσεων?
εχει μετρητο ρεκαι τι να παρουμε τα χαρτια δοσεων?
και γω εχτες αγορασα μετρητα την σταδιου,στη μονοπολη.εχει μετρητο ρε
κατι μου λεει πως δεν τον πιστευειςκαι γω εχτες αγορασα μετρητα την σταδιου,στη μονοπολη.
ειναι δυνατον ατομο με προφιλ τον κοσκωτα να μην τον πιστευεις.κατι μου λεει πως δεν τον πιστευεις
ο μουνης ο ΜπαροςΓιατί σπαμάρετε;;;
εχω να φαω σουβλακι ενα μιση μηνα,εχω στερητικο συνδρομο οποτε μην με φορτωνεται.Γιατί σπαμάρετε;;;
Το ξέρω, να τον καρφώσουμε;;ο μουνης ο Μπαρος
Κάνεις οικονομία;;εχω να φαω σουβλακι ενα μιση μηνα,εχω στερητικο συνδρομο οποτε μην με φορτωνεται.
μαζευεις λεφτα για τον γαμο σου;εχω να φαω σουβλακι ενα μιση μηνα,εχω στερητικο συνδρομο οποτε μην με φορτωνεται.
Το ξέρω, να τον καρφώσουμε;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνεις οικονομία;;
διαιτα για να χωραω στο γαμπριατικο.μαζευεις λεφτα για τον γαμο σου;
Πότε και που, θα έρθουμε για εξέδρα.διαιτα για να χωραω στο γαμπριατικο.
Λες να μην φτάνει ο χαλκός από τους μετασχηματιστές??μαζευεις λεφτα για τον γαμο σου;
θα γλεντησουμε μεχρι το πρωι...Πότε και που, θα έρθουμε για εξέδρα.
Θα έχει τραπέζι ειδικό για τα εκλεκτά μέλη του μπου.θα γλεντησουμε μεχρι το πρωι...
στη μυκονο μαγιο γαμος.Πότε και που, θα έρθουμε για εξέδρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να μην φτάνει ο χαλκός από τους μετασχηματιστές??
θα ερθουμε να σε καμαρωσουμεστη μυκονο μαγιο γαμος.
ναι γλαρο στα καρβουνα με σουβλακι πεταλιδας.Θα έχει τραπέζι ειδικό για τα εκλεκτά μέλη του μπου.
Φαντάσου τώρα τις καλεσμένες με τα στριγκάκια στην εκκλησία...θα ερθουμε να σε καμαρωσουμε
μπορει να ειναι γυφτος αλλα εμεις θα παμε να τον καμαρωσουμε με τα δωρα μας κλπ και ας μην μας εχει τραπεζιΦαντάσου τώρα τις καλεσμένες με τα στριγκάκια στην εκκλησία...
Έτσι...μπορει να ειναι γυφτος αλλα εμεις θα παμε να τον καμαρωσουμε με τα δωρα μας κλπ και ας μην μας εχει τραπεζι
δεν πειραζει να εναι καλα και να ευτυχησειο σκαρμογυφταςΈτσι...
Κανονικά πρέπει να μας κλείσει σε βίλα...