Παιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραυματισμος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bill987
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 620
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αμα ειναι να πεθανουμε απο δοντι φιλε αστα.αυτο θα πει ατυχιαH νεκροψία θα δειξει,...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.193
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε η γκομενα σου;Παιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?
Haris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 481
Αντι να πας σε εναν ουρολογο τουλαχιστον να ρωτησεις ειπες ας ρωτησω στο bourdela...Παιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?
Φιλε θα παω απλα εγινε Παρασκευη βραδυ. Δεν υπηρχε και επειδη θα με φαει το αγχος ειπα να γραψω εδω μην εχει συμβει σε κανεναν να μου φυγει λιγο το αγχοςΑντι να πας σε εναν ουρολογο τουλαχιστον να ρωτησεις ειπες ας ρωτησω στο bourdela...
Haris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 481
η κοπελα ειναι φιλη σου ή καμια επαγγελματίας? βρες κατι να κανεις και μη το σκεφτεσαι μεχρι να πας στο γιατρο. Δεν αλλαζει κατι.Φιλε θα παω απλα εγινε Παρασκευη βραδυ. Δεν υπηρχε και επειδη θα με φαει το αγχος ειπα να γραψω εδω μην εχει συμβει σε κανεναν να μου φυγει λιγο το αγχος
xan4625
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.462
- Πόντοι
- 2.591
δεν χρειάζεται πανικός ...ας αρχίσεις από αυτό πρώταΠαιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?
chaoserevos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 72
- Like
- 3.581
- Πόντοι
- 11.331
Φίλε στη χειρότερη πάς για αφαίρεση χαλινού. Το έχω πάθει κ εγώ, εμένα μου τραυματίστηκε στο σεξ (στραβογάμησα), πήγα να με δει ουρολόγος, μου είπε ότι πάω για αφαίρεση. Αν όντως τον κόψεις με χειρουργείο, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα έχεις κάνει στον εαυτό σου. Μετά η ηδονή απογειώνεται, θα έχεις οργασμούς που θα διαρκούν πολλαπλάσιο χρόνο και πιό έντονουςΦιλε θα παω απλα εγινε Παρασκευη βραδυ. Δεν υπηρχε και επειδη θα με φαει το αγχος ειπα να γραψω εδω μην εχει συμβει σε κανεναν να μου φυγει λιγο το αγχος
Η αφαίρεση προϋποθέτει απουσία από σεξ 1 μήνα, και όχι κάβλες ούτε να τον παίζεις, ούτε γενικά να αυτοχαϊδεύεσαι
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.338
- Πόντοι
- 6.536
rip
Τι να πω φιλε μακαρι απλα να εχει απλος ενα τραυμα και να επανελθει γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε φασαριες μιας και εχω και αλλα στο μυαλο μουΦίλε στη χειρότερη πάς για αφαίρεση χαλινού. Το έχω πάθει κ εγώ, εμένα μου τραυματίστηκε στο σεξ (στραβογάμησα), πήγα να με δει ουρολόγος, μου είπε ότι πάω για αφαίρεση. Αν όντως τον κόψεις με χειρουργείο, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα έχεις κάνει στον εαυτό σου. Μετά η ηδονή απογειώνεται, θα έχεις οργασμούς που θα διαρκούν πολλαπλάσιο χρόνο και πιό έντονους
Η αφαίρεση προϋποθέτει απουσία από σεξ 1 μήνα, και όχι κάβλες ούτε να τον παίζεις, ούτε γενικά να αυτοχαϊδεύεσαι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 137
- Like
- 52.371
- Πόντοι
- 27.261
chaoserevos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 72
- Like
- 3.581
- Πόντοι
- 11.331
Έτσι έλεγα κ εγώ, αλλά φαίνεται ότι αυτό το σημείο δεν επουλώνεται. Τι να πώ, εύχομαι καλή ανάρρωση. Δες αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια για το χειρουργείοΤι να πω φιλε μακαρι απλα να εχει απλος ενα τραυμα και να επανελθει γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε φασαριες μιας και εχω και αλλα στο μυαλο μου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.864
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να ληφθουν ολα τα μέτρα , δεν ειναι να παιζεις με αυτά τυπε , παμε να καλυψουμε το χειροτερο που μπορει να γινειΤον βάλατε στο χειρουργείο ρε μαλακες τον άνθρωπο?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.514
- Πόντοι
- 22.936
Γαμιόλα και εσύ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.864
- Πόντοι
- 12.756
ειναι κλειστο το ακτινολογικό τωραΚανονικά πρεπει να ανεβει φωτο το παπαρι για να μπορεί το επιστημονικό κλιμάκιο του σαη να δώσει τη κατάλληλη θεραπεία
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 95K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις