Νέα

Τραυματισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bill987
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 620
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Παιδια καλησπερα περιπου πριν 2 βδομαδες κατα το στοματικο με μια γκομενα μου εκανε μικρη πληγη στον πουτσο δεν πονουσε απλα το καταλαβα επειδη ενοωσα εναν στιγμιαιο πονο και ειδα αιμα δεν ξερω μαλλον βρηκε δοντι...σταματησαμε εννοειτε και πλυθηκα κατευθειαν. Δεν μπορουσα να διακρινω την πληγη ειναι καπου κοντα στον χαλινο. Για 2 εβδομαδες δεν ειχα καποια σεξουαλικη επαφη για να κλεισει η πληγη. Δεν πονουσα καθολου ουτε στο κατουριμα και εριξα και μαλακια για δοκιμη δεν καταλαβαινα τιποτα. Προχθες ειπα να ξαναδοκιμασω μιας και πιστευα ειχε κλεισει και ειχαν περασει 2 βδομαδες περιπου. Ετσι οταν αρχισε την πιπα μετα απο λιγο ενιωσα εναν πονο και ξαναειδα αιμα. Τωρα ειναι λιγο κοκκινος ο χαλινος οπως βλεπω...ποσο κανει να κλεισει μια πληγη??εχει συμβει σε κανεναν?να ανησυχησω?
Τυπε η γκομενα σου;

1736708241903.png

Haris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
6
Like
2.406
Πόντοι
481
Αντι να πας σε εναν ουρολογο τουλαχιστον να ρωτησεις ειπες ας ρωτησω στο bourdela...

OP
OP
B

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Αντι να πας σε εναν ουρολογο τουλαχιστον να ρωτησεις ειπες ας ρωτησω στο bourdela...
Φιλε θα παω απλα εγινε Παρασκευη βραδυ. Δεν υπηρχε και επειδη θα με φαει το αγχος ειπα να γραψω εδω μην εχει συμβει σε κανεναν να μου φυγει λιγο το αγχος

Haris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
6
Like
2.406
Πόντοι
481
Φιλε θα παω απλα εγινε Παρασκευη βραδυ. Δεν υπηρχε και επειδη θα με φαει το αγχος ειπα να γραψω εδω μην εχει συμβει σε κανεναν να μου φυγει λιγο το αγχος
η κοπελα ειναι φιλη σου ή καμια επαγγελματίας? βρες κατι να κανεις και μη το σκεφτεσαι μεχρι να πας στο γιατρο. Δεν αλλαζει κατι.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
19
Like
3.462
Πόντοι
2.591
δεν χρειάζεται πανικός ...ας αρχίσεις από αυτό πρώτα

OP
OP
B

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Εχετε κανεναν γνωστο θεσσαλονικη που να ειναι καλος??

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.581
Πόντοι
11.331
Φίλε στη χειρότερη πάς για αφαίρεση χαλινού. Το έχω πάθει κ εγώ, εμένα μου τραυματίστηκε στο σεξ (στραβογάμησα), πήγα να με δει ουρολόγος, μου είπε ότι πάω για αφαίρεση. Αν όντως τον κόψεις με χειρουργείο, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα έχεις κάνει στον εαυτό σου. Μετά η ηδονή απογειώνεται, θα έχεις οργασμούς που θα διαρκούν πολλαπλάσιο χρόνο και πιό έντονους

Η αφαίρεση προϋποθέτει απουσία από σεξ 1 μήνα, και όχι κάβλες ούτε να τον παίζεις, ούτε γενικά να αυτοχαϊδεύεσαι

OP
OP
B

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Φίλε στη χειρότερη πάς για αφαίρεση χαλινού. Το έχω πάθει κ εγώ, εμένα μου τραυματίστηκε στο σεξ (στραβογάμησα), πήγα να με δει ουρολόγος, μου είπε ότι πάω για αφαίρεση. Αν όντως τον κόψεις με χειρουργείο, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα έχεις κάνει στον εαυτό σου. Μετά η ηδονή απογειώνεται, θα έχεις οργασμούς που θα διαρκούν πολλαπλάσιο χρόνο και πιό έντονους

Η αφαίρεση προϋποθέτει απουσία από σεξ 1 μήνα, και όχι κάβλες ούτε να τον παίζεις, ούτε γενικά να αυτοχαϊδεύεσαι
Τι να πω φιλε μακαρι απλα να εχει απλος ενα τραυμα και να επανελθει γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε φασαριες μιας και εχω και αλλα στο μυαλο μου

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.581
Πόντοι
11.331
Τι να πω φιλε μακαρι απλα να εχει απλος ενα τραυμα και να επανελθει γιατι δεν εχω ορεξη να μπαινω σε φασαριες μιας και εχω και αλλα στο μυαλο μου
Έτσι έλεγα κ εγώ, αλλά φαίνεται ότι αυτό το σημείο δεν επουλώνεται. Τι να πώ, εύχομαι καλή ανάρρωση. Δες αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια για το χειρουργείο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.864
Πόντοι
12.756
Τον βάλατε στο χειρουργείο ρε μαλακες τον άνθρωπο? :confused:
πρεπει να ληφθουν ολα τα μέτρα , δεν ειναι να παιζεις με αυτά τυπε , παμε να καλυψουμε το χειροτερο που μπορει να γινει :coffee::coffee:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.373
Πόντοι
606
Κανονικά πρεπει να ανεβει φωτο το παπαρι για να μπορεί το επιστημονικό κλιμάκιο του σαη να δώσει τη κατάλληλη θεραπεία :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom