batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
Ρε παιδιά αυτή η Δέσποινα είναι με υδραυλικά; Πόσο πάει επίσης;
μουτρο τρώγεσαι????
Ρε παιδιά αυτή η Δέσποινα είναι με υδραυλικά; Πόσο πάει επίσης;
κανονικότατα με υδραυλικά είναι... νομίζω είναι εκεί όλη μέρα το σ/κ και δευτέρα και παρασκευή απόγευμα..Ρε παιδιά αυτή η Δέσποινα είναι με υδραυλικά; Πόσο πάει επίσης;
Απότι διάβασα στις ενημερώσεις για τα μπουρδέλα χτες το απόγευμα πάντως ήταν.Χμ....
Μου αρεσει.....
Ενταξει....
Αν τη βρηκε καποιος αυτες τις μερες ας πει σε ποια βαρδια.....
Πχ.
Σαββατο πρωι υπαρχει περιπτωση να ειναι εκει η δουλευει συνηθως βραδινες ωρες?
Δε θελω να σας πρηζω αλλα λογικα διαβαζουν πολλοι που θα θελουν και αυτοι να ενημερωθουν επι του θεματος.......
εγω εχω να παω καιρο αλλα όταν ειχα περασει πετυχα την πατ@@βουρα την χριστινα που την εχει δει γυναικα
ποια Χριστίνα λες Βάτραχε;
τη χριστινα ρε την παλια που βριζει όταν δεν την παιρνεις..
δεν νομιζω είναι γνωστη παντος για την σημπεριφορα τηςΓια ποια λες δεν καταλαβαίνω; Για μια κοντή? έχει προφιλ πουθενά;
γιατι ρωτας? του υγειονομικου εισαι?
Εσύ τι είσαι νταβάς στο ντέλο και πειράχτηκες; Ρωτάω γιατί δεν έχω λευτά για πέταμα και άμα τα δώσω θέλω να αξίζουν και επίσης για τον προφανή λόγω του ότι δεν έχω πάει ποτέ εκεί και δεν ξέρω.
φιλε δεν πας να δεις κ να μας πεις τη γνωμη σου?????η barbie από άγκυρας 1 είναι trans? Ας μου πει κάποιος?
Κανένα νέο απο το μέτωπο;
βατραχε περασα απο Συγγρού κατα της 1 το βράδυ κ δεν είδα ούτε ένα τρανς η έστω κρος για δίγαμμα εσύ είδες τπτ .
βατραχε περασα απο Συγγρού κατα της 1 το βράδυ κ δεν είδα ούτε ένα τρανς η έστω κρος για δίγαμμα εσύ είδες τπτ .
πέρασα σήμερα από Φ99 και ήταν η Νάνσυ ...τη θυμόμουν πιο αδύνατη ....μέσα πάντως πολύ μέτρια πράγματα....όταν είχαν πάει πριν 1-2 χρόνια στο χώρο της ήταν πολύ καλύτερη...δεν δεν δεν δεν σε κανα 6αμινο μπορει
και παρασκευές τωρα ;πέρασα σήμερα από Φ99 και ήταν η Νάνσυ ...τη θυμόμουν πιο αδύνατη ....μέσα πάντως πολύ μέτρια πράγματα....όταν είχαν πάει πριν 1-2 χρόνια στο χώρο της ήταν πολύ καλύτερη...