Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
Το κοριτσι ειναι Αψογο.Το καλυτερο και πιο ευγενικο social talk που εχω δει.
ηπιαμε μπυριτσα,αραξαμε, τα ειπαμε...
χωρις καμια πιεση χρονου.(δεν ελεγα να ξεκολλησω). στα του αγωνα η συμμετοχη της αριστη.φαινεται πως αν χρειαστει εχει και το ενεργητικο. Πεντακαθαρη. και φροντισε να ειμαι και εγω. Την παω τρελα γι αυτο.
Ακομα και να μην εχετε ορεξη για σεξ, η κουβεντα της θα σας κανει να γυρισετε σπιτι σας χαρουμενοι.
10/10 ευκολο.

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
Το κοριτσι ειναι Αψογο.Το καλυτερο και πιο ευγενικο social talk που εχω δει.
ηπιαμε μπυριτσα,αραξαμε, τα ειπαμε...
χωρις καμια πιεση χρονου.(δεν ελεγα να ξεκολλησω). στα του αγωνα η συμμετοχη της αριστη.φαινεται πως αν χρειαστει εχει και το ενεργητικο. Πεντακαθαρη. και φροντισε να ειμαι και εγω. Την παω τρελα γι αυτο.
Ακομα και να μην εχετε ορεξη για σεξ, η κουβεντα της θα σας κανει να γυρισετε σπιτι σας χαρουμενοι.
10/10 ευκολο.
στα αρνητικα, και ισως το μονο, πως μιλαει μονο αγγλικα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
19
Πόντοι
0
γεια σας ψαχνω μια τρανς ομορφη η κρος να εχει μεγαλο χοντρο εργαλειο να χυνει μαπα και να δινει γλωσσοφιλα επισης να κανει σε εμενα κατουρημα αλλα ομως να μη ξεπερνα τα 100 ευρω οποιος εχει καμια να συστησει παρακαλω να μου στειλει πμ ευχαριστω παρακαλω οχι σχολια ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι θελει.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
για τα  παιδια που μου στελνουν πμ ..
δε  μπορω να σας απαντησω ..δε ξερω εαν εχω κανει κατι με τις ρυθμισεις του προφιλ μου.
Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις έναν αριθμό δημοσιεύσεων/μηνυμάτων εδώ στο φόρουμ(10 αν θυμάμαι καλά)και μετά στέλνεις. Ξαναδοκίμασε

Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
19
Πόντοι
0
γεια σας παιδια.οπιος ξερει καμια καλη ενεργητικη τρανς να δινει γλωσοφιλα να χυνει μαπα στομα μπολικο σπερμα και να κατουραει μαπα στομα παρακαλω ας μου πει.ευχαριστω

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Είσαι πουτανάκι που ψάχνει για πούτσα δηλαδή;

Όπως λέει η αγγελία;

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Τι πουτσάρα είναι αυτή? Και έχει και μια Κουβανέζα,μαυρη ψωλάρα! Στον ίδιο χρήστη αγγελίας.

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.155
Πόντοι
481
Είσαι πουτανάκι που ψάχνει για πούτσα δηλαδή;

Όπως λέει η αγγελία;

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα.
Χαχαχα, αν πας για μπραντεφέρ καλή φαίνεται με τέτοιο δικέφαλο και τρικέφαλο!! Επίσης το ότι συνεχώς "μπερδεύουνε" το τρανς με το κρος με ξεπερνάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom