Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.877
- Πόντοι
- 3.886
Δεν εχω παει μαζι της αλλα πολυ μωροαρκετοί το εκθειάζουν
Δεν εχω παει μαζι της αλλα πολυ μωροαρκετοί το εκθειάζουν
βαλε καμια φωτο με το κωλαρακι σ;Καλό μήνα ψωλαράδες μου!!
στα αρνητικα, και ισως το μονο, πως μιλαει μονο αγγλικα.Το κοριτσι ειναι Αψογο.Το καλυτερο και πιο ευγενικο social talk που εχω δει.
ηπιαμε μπυριτσα,αραξαμε, τα ειπαμε...
χωρις καμια πιεση χρονου.(δεν ελεγα να ξεκολλησω). στα του αγωνα η συμμετοχη της αριστη.φαινεται πως αν χρειαστει εχει και το ενεργητικο. Πεντακαθαρη. και φροντισε να ειμαι και εγω. Την παω τρελα γι αυτο.
Ακομα και να μην εχετε ορεξη για σεξ, η κουβεντα της θα σας κανει να γυρισετε σπιτι σας χαρουμενοι.
10/10 ευκολο.
ποιο σάιτ είναι αυτό;η τρανς αλεξανδρα ειναι απο ισπανια φιλος μου που πηγε τον σουβλισε σηκωνεται πετρα και χυνει πολλυ
Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις έναν αριθμό δημοσιεύσεων/μηνυμάτων εδώ στο φόρουμ(10 αν θυμάμαι καλά)και μετά στέλνεις. Ξαναδοκίμασεγια τα παιδια που μου στελνουν πμ ..
δε μπορω να σας απαντησω ..δε ξερω εαν εχω κανει κατι με τις ρυθμισεις του προφιλ μου.
Χαχαχα, αν πας για μπραντεφέρ καλή φαίνεται με τέτοιο δικέφαλο και τρικέφαλο!! Επίσης το ότι συνεχώς "μπερδεύουνε" το τρανς με το κρος με ξεπερνάει...Είσαι πουτανάκι που ψάχνει για πούτσα δηλαδή;
Όπως λέει η αγγελία;
Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα.