MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
Εβελυν μπορεις να κανεις δικο σου νημα και να ποσταρεις εκει για αυτη τη δουλεια, και για φωτος σου κλπ
με λίγα λόγια δίνεις βάση στ ενεργητικός κομμάτι σου παρά στ παθητικόΠεριγραφή Είμαι ενεργό παθητική που σημαίνει ( γαμάω και γαμιέμαι ) κάνω αυταρχικό πρόγραμμα ξεκολιάζω , ξελαριγκιάζω , ξεφτίλισμα , σκλάβομα , κατούριμα , φτύσιμο , μαστίγωμα σφαλιάρες ποδολαγνεία να σε ντύσω με γυναικεία εσώρουχα να σε κάνω το απόλυτο πουτανάκη μου που θα το τιμωρό στον πούτσο. Δέχομαι πρωτάρηδες για ξεπαρθένιασμα όπως και ζευγάρια (γαμάω και την γκόμενα ) . Έχω γυμνασμένο κορμί και βελούδινη επιδερμίδα καθώς και σκληρό μπούτσο έτοιμο για όλα. Ο χώρος μου είναι Λουξ και βρίσκεται στην Καλλιθέα παράλληλος της Λεωφόρος Συγγρού. Απόκρυψη και μηνύματα δεν δέχομαι υπάρχει Viber και Whatsapp για επικοινωνία οι ώρες που δέχομαι καθημερινά είναι 17:00-24:00 Δέχομαι μόνο με ραντεβού Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να με καλέσεις στο (έξι εννέα οκτώ μηδέν τρία εννέα επτά τρία εννέα μηδέν ).
www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2/]https://www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2/[/url]
ρε μάγκες εδω τελικά ξέρεις κανείς? ξαναρώτησα αλλά τπτ απο απάντηση, οι καιροί ειναι δυσκολοι και δεν με παίρνει να πετάω λεφτά, εαν εχει παεικανεις ας στειλει και πμ
την έχω πάρε ι δύο φορές οκ φάση δεν τρελενομαι ομωςρε μάγκες κανείς δε δοκίμασε? βάτραχε ούτε εσύ?
την έχω πάρε ι δύο φορές οκ φάση δεν τρελενομαι ομως
ποια σου ετυχε που να εβγαλε το βρακι και σε πηρε μποχα τυπε?Ειναι καθαρή η μολις βγάλει εσώρουχο σε παίρνει η μπόχα? Είναι ενεργητική και εαν έχει καλη συμπεριφορά η ξεπέτας πές μου γιατι θελω να δοκιμάσω μολις γυρίσω απο διακοπες.
ποια σου ετυχε που να εβγαλε το βρακι και σε πηρε μποχα τυπε?
Ετοιμάσου να κλάψεις το χρήμα σου φίλε!Παιδια ερχομαι Ελλαδα και πρεπει να βρεθω οπω;δηποτε με Τανια. (τΑΝΙΑ ΚΕΛΛΥ) υπαρχει πουθενα αγγελια της΄?
www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2/]https://www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2/[/url]
ρε μάγκες εδω τελικά ξέρεις κανείς? ξαναρώτησα αλλά τπτ απο απάντηση, οι καιροί ειναι δυσκολοι και δεν με παίρνει να πετάω λεφτά, εαν εχει παεικανεις ας στειλει και πμ
Ετοιμάσου να κλάψεις το χρήμα σου φίλε!
Γιατί έχει κακή συμπεριφορά και είναι ξεπέτα.
Να είσαι καλά,δύσκολες εποχές και τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα.xmm θα το σκεφτω σε ευχαριστω αδερφε για το tip.
Να είσαι καλά,δύσκολες εποχές και τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα.
Αυτήν εννοώ... Λάθος με το όνομα
μπααα.. όλες μικροτσούτσουνεςΑπό Ελληνίδες με προσοντα ξέρουμε τίποτα;