Εγώ ακριβως ανέφερα αυτες που, κατα την ταπεινή γνωμη μου, αξιζει να ασχοληθει κάποιος. Ακομα και αν εχουν άσχημη συμπεριφορα.
Απεφυγα να το πω, αλλα θα αναφερω ένα περιστατικο. Μια περιοδο έπαιρνα την Νικολ, απο Συγγρου, τακτικα. Οσο επετρεπαν τα οικονομικα μου. Αυτη παιρνει 50 ευρω, και κανονιζαμε δικο της τελειωμα στα 70. Καλη τιμη. Φυσικα δεν τα εδινε όλα στο σεξ. Αναλογως με τις ορεξεις της. Ενταξει, αν και το θεωρω απαραδεκτο για επαγγελματια τραβεστι (γιατι εφοσον σε πληρωνω κοψε το λαιμο σου να εχεις στυση και διαθεση), ελεγα ας παει στα κομματια, δεν ειναι ρομποτ. Σε μια συναντηση μας, κατα λαθος, τη γρατζουνισα λιγο, δηλαδη ενα σημαδακι. Εκανε λες και τη χτυπησα! Σταματησε, στραβωσε, με αφησε συξυλο και άρχισε να βαζει βαμβακια και οινοπνευματα! Μετα απο ωρα, όταν συνεχισαμε, ασχολουνταν μονο με αυτο. Αλλη φορα παλι (οπότε είπα και δεν την ξαναπαίρνω) ήταν όταν μου είπε πανω στην καυλα μου, να κανονισει παρτουζα με ενα τριτο προσωπο. "Δωσε μου παραπανω,ενα πενηνταρι!" Της ειπα τρεμοντας απο την καυλα οτι εχω μονο 20 ευρω τελευταια (αφου της είχα δωσει 70 για χυσιμο δικο της). Συμφωνησε και της τα εδωσα (αλλος μαλακας και εγω...σας συμβουλευω ως θυμα, μην ενδίδετε ποτε στις προσταγες της καυλας σας και τις κακομαθαίνετε με εξτρα... εδω μπορειτε να με κατηγορήσετε). Τελικα δεν εβρισκε το τριτο προσωπο (ας μη δωσω λεπτομερειες). Της είπα να μου δωσει πισω το 20... αλλα ήταν ανενδοτη και χασκογελουσε! Τελειωσα κακην κακως ενω ετρεμα απο τα νευρα. Απλα έχασε έναν πελατη που θα γινοταν σταθερος, αν είχε λιγο νιονιο μεσα στο ταραγμενο, κομπλεξικο μυαλο της. Κριμα γιατι είναι σωματαρα και εχει τα πιο γυμνασμενα ποδια σε τραβεστι, κωλαρα και κορμι λαμπαδα!
Για τη Σαμπρινα τα είπα. Χειριστο περιβαλλον και διαθεση ξεπετας!
Κριμα γιατι και οι δυο έχουν φοβερα προσόντα και σωματα!! Κριμα, πολυ κρίμα!
Μπορω να αναφέρω ποσο φόλες και απατεώνισες είναι αυτες οι δυο...
οι οποίες δουλευαν μαζι, τερμα Συγγρου. Μαλιστα είχαν και μια τσατσα προαγωγο στο αμαξι, που τη διαφημιζε την πρωτη.
Τις είχα παρει και τις δυο παρτουζα. Χείριστη συμπεριφορα, έξτρα, να σου φανε λεφτα, να φωναζουν ειδικα η δευτερη πως επρεπε να ζηταει τα διπλασια.
Εδώ και απο το φετινο gay pride (αυτες πρεπει να είναι που καμαρώνουν υπερήφανα)
Δεν εγραψα κριτικη. Παραθετω προσωπικες εμπειριες. Φυσικα καποιος μπορει να πει πως είναι υποκειμενικες, πως βγαζω κομπλεξισμο, πως δεν είναι ετσικαι αυτος ή καποιος άλλος περασε περίφημα.
Εγω τα παραθετω. Υποκειμενικα. Οπως κανουμε όλοι εδω. Αυτο είναι το νοημα του bourdela. Ανταλλαγή υποκειμενικων αποψεων και εμπειριων που αν διασταυρωθουν ίσως βγαλεις κάποια συμπερασματα και ρισκαρεις.
Αλλωστε και οι υπηρεσίες στο σεξ, στην Ελλαδα, δεν κινουνται σε επαγγελματικο επιπεδο. Αλλιως θα υπηρχε μια προσπαθεια να φορολογηθουν έστω! Προσπάθεια λεω!
Αυτα και συγνωμη για τα μακροσκελη post