panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ωραιο κορμι... χαλια προσωπο... τριχα στο χερι... δεν την ξερω.. απο τις φωτογραφιες της. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ας στείλει κανά pm.
ωραιο κορμι... χαλια προσωπο... τριχα στο χερι... δεν την ξερω.. απο τις φωτογραφιες της. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ας στείλει κανά pm.
παρα πολύ καλη
. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ας στείλει κανά pm.
θελει λεει ν ερωτευτεί .....από τι θημαμαιΞέρει κανείς ποια ειναι αυτη?
αρκετα καλη για μενα αν και δεν την εχω παρει πολλες φορες είναι πολύ καλη σ αυτό που κανει ...
νομίζω μόνο παθητική κι αρκετά καλή, χωρίς βιασύνες....κάπως μεγαλούτσικη σε ηλικία αλλα πολύ καλό σωματάκι...
ν μην νομιζεις μουτρο γιατι μπορει ν κανεις λαθος...εγω που ξερω ότι ηταν ετιμη ν μ φερμαρει τ ν πω???νομίζω μόνο παθητική κι αρκετά καλή, χωρίς βιασύνες....κάπως μεγαλούτσικη σε ηλικία αλλα πολύ καλό σωματάκι...
δηλ παιζει να παμε να την καρφωσουμε κ να βρεθουμε καρφωμενοι;ν μην νομιζεις μουτρο γιατι μπορει ν κανεις λαθος...εγω που ξερω ότι ηταν ετιμη ν μ φερμαρει τ ν πω???
η φιλη της βερονικα ειναι αυτηωραιο κορμι... χαλια προσωπο... τριχα στο χερι... δεν την ξερω.. απο τις φωτογραφιες της
γνωστη και ως ατζελικαη φιλη της βερονικα ειναι αυτη
ν μην νομιζεις μουτρο γιατι μπορει ν κανεις λαθος...εγω που ξερω ότι ηταν ετιμη ν μ φερμαρει τ ν πω???
. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ας στείλει κανά pm.
σωστός...έτσι είναικομψό μιλφ, παθητική, χωρίς βιασύνες, στον δίνει μόνο γλυφιτσούρι. Σπίτι πάνω στη Συγγρού.
σωστός...έτσι είναι