σκέτο κοριτσάκι είναι αυτό. τι βρήκα και στο openday ξέρουμε τιμές και τίποτε άλλο;
η Χαρούλα είναι. 60 ευρώ μου είχε πάρει εμένα. πολύ γλυκιά, καθαρή, γλυψίματα και καύλες μεγάλες θυμάμαι από αυτήν πέρισυ. τελείως θηλυκό κορμάκι
σκέτο κοριτσάκι είναι αυτό. τι βρήκα και στο openday ξέρουμε τιμές και τίποτε άλλο;
μην εισαι ομοφοβικος τυπεΚάποιος να κλείσει επιτέλους αυτό το εμετικό thread.
Κάποιος να κλείσει επιτέλους αυτό το εμετικό thread.
Κάποιος να κλείσει επιτέλους αυτό το εμετικό thread.
μουτρο χαρτοσακουλα κρατας η θα ξερεσεις κατω κ μετα ποιος τ μαζευει????
όχι κ νέο..κανα νεο παιδια? οι καβλες εχουν χτυπήσει κοκκινο...
Ωραιο στρογγυλο κωλαρακι στην πρώτη foto!κανα νεο παιδια? οι καβλες εχουν χτυπήσει κοκκινο...
Άντε ρε Τάκη, πήγαινε σκίσ'το...κανα νεο παιδια? οι καβλες εχουν χτυπήσει κοκκινο...
δυστυχως ειναι εκτος αθηνων, προτείνετε κανα ενεργοπαθητικο για σήμερα το βράδυ αλλα να έρθει σπίτι μου.Άντε ρε Τάκη, πήγαινε σκίσ'το...
καλησπέρα υπάρχουν σε κάποιο sait φωτο της βικης απο αγκυρας 1???. θα ηθελα να δοκιμασω
καλησπέρα υπάρχουν σε κάποιο sait φωτο της βικης απο αγκυρας 1???. θα ηθελα να δοκιμασω
δυστυχως ειναι εκτος αθηνων, προτείνετε κανα ενεργοπαθητικο για σήμερα το βράδυ αλλα να έρθει σπίτι μου.
για ποια τζένη λες;;; έχει αγγελία;τελικα χτες το βραδυ επαιξε τζενη απο καβαλας.. διαχρονικη αξια
λες να μπλεξω βατραχε..??! βλεπω καλα λογια οποτε γιατι οχι..????? χαχαχαχακαλα ρε μουτροπου πας ν πεσεις στα βαθια θα μπλεξεις
Ναι αδερφέ αυτή είναι η Γιώτα το "τούρμπο" που λέει και η ίδια...το τιμάει το μεροκάματο και βγάζει και γούστα με τα μπαλκόνια της απλά μην περιμένεις αναλογίες μοντέλου.αυτή είναι η Γιώτα από Θεσσαλονίκη ή κάποια άλλη;