junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
το ξεκάπνισε το πρωι και τώρα είναι ετοιμοπόλεμη
Mia xara einai to tzenaki...eggyhmeni poiotita kai sta8eri a3ia to manari masεχουμε κανενα νεο απο το ΤΟΥΜΠΑΝΟ την τζενη με το μπουρι????
Mia xara einai to tzenaki...eggyhmeni poiotita kai sta8eri a3ia to manari mas
Ρε μπόκολη, έλεος πια. 25 post εκ των οποίων τα 24 εξυμνούν την Τζένη, ααα και ένα που ρωτάς πια είναι καλή να δοκιμάσεις.
Δεν αμφισβητώ αν είναι καλή η κακή η Τζένη αλλά το έχεις βγάλει τα μάτια με το προμοντάρισμα…
Υ.Γ. γράφουμε και κανένα ελληνικό γραμματάκι
το πρωι? τι εννοεισ? εγω ξερω οτι εργαζεται μονο απο το απογευμα και μετα!
ω ρε φίλε τι μου θύμισες τωρα , αυτο ηταν το πρωτο τραβέλι που γαμησα όντως 17 χρόνωνAυτή την ξέρουμε παιδιά; έχει αναφερθεί κανείς, καθότι είμαι νέος εδώ.
Ναι φαινεται καλο κορμακι αν και λιγο αγρια στη φατσα?!8a peraseis kala
Πεστα γιατι αν τα πω εγω θα πεταχτει καμια καργια κ θα πει:αααα...ανταγωνισμος κτλ! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι ερασιτεχνης στο PR και το κανει ατσαλα.Αλλοι ειναι οι επαγγελματιες που κανουν το support με το γαντι!!!! Bonjour ;)Ρε μπόκολη, έλεος πια. 25 post εκ των οποίων τα 24 εξυμνούν την Τζένη, ααα και ένα που ρωτάς πια είναι καλή να δοκιμάσεις.
Δεν αμφισβητώ αν είναι καλή η κακή η Τζένη αλλά το έχεις βγάλει τα μάτια με το προμοντάρισμα…
Υ.Γ. γράφουμε και κανένα ελληνικό γραμματάκι
YΣ:Τι σημαινει Μποκολης;
Πεστα γιατι αν τα πω εγω θα πεταχτει καμια καργια κ θα πει:αααα...ανταγωνισμος κτλ! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι ερασιτεχνης στο PR και το κανει ατσαλα.Αλλοι ειναι οι επαγγελματιες που κανουν το support με το γαντι!!!! Bonjour ;)
YΣ:Τι σημαινει Μποκολης;
καλώς την καυλιάρα με τα μαστίγια..καλησπερα και απο εμενα σε ολους
καλος τ παιδικαλησπερα και απο εμενα σε ολους