Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
τι να κανω τωρα ποια κ γω γερασα.....βαριέμαι ν ανευω κ τ μοτορι γρατσουναει και μ ποναν τ αυτια....για να την εκανε πρως τ θες κατι καλο θα εχει εκει οποτε καλα να περναμε κ κουβεντα ν γίνεται...τ θεμα μου εμενα είναι τωρα ποια ποτε θ γυνω πατερασ? :grin: :grin:
πρέπει να βρεις πρώτα την υποψήφια μάνα... ;) ;)

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνω μουτρο και δεν αλλαζω αποψη ......μην την  :fuck1: αν δεν σας κανει...
εγω γουστάρω κ εμφανιση κ χαραχτηρα και γενηκα δεν μ χει φερθει ασχημα καθολου .....
δεν ειπαμε να αλλαξεις αποψη ρε μουτρακι ...εσυ προσπαθεις να αλλξεις στους αλλους αποψη....οταν λενε κατι για την συγκεκριμενη τσουπ πετιεσαι...

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Μάγκεσ καλησπέρα!!Έχει πάρει κανεις την Thays να μας πει εμπειρία?Αξίζει να καταθέσουμε η θα κλάψουμε τα λεφτά μας??

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Μάγκεσ καλησπέρα!!Έχει πάρει κανεις την Thays να μας πει εμπειρία?Αξίζει να καταθέσουμε η θα κλάψουμε τα λεφτά μας??
εγώ πάντως κάποτε ( πανε 3 χρόνια  :think: :think: ) είχα περάσει καλά  ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
δεν ειπαμε να αλλαξεις αποψη ρε μουτρακι ...εσυ προσπαθεις να αλλξεις στους αλλους αποψη....οταν λενε κατι για την συγκεκριμενη τσουπ πετιεσαι...

μουτρακο μου εσυ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
οκ εολοι εχετε τ δικεια σας

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

η πορεια του βατραχου στο μπου, συμπυκνωμενη σε μια γραμμη

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
ρε φιλε ο κάθε εχει την αποψη του ...το τι είναι τ βλεπει ο κάθε από άλλη πλευρα ..

Βασικα φιλος μονο εσυ εχεις την καλη αποψη που την εχεις ερωτευτει, ολοι οι αλλοι κλαινε 50ευρα... φυσικα και η αποψεις ειναι υποκειμενικες, αλλα για το οτι εχει αλλαξει 10 ονοματα πως το εξηγεις εσυ?εγω ξερω πως οποια τρανς ελληνιδα η ξενη ειναι καλη δεν αλλαζει ονομα -εννοειται- γιατι με αυτο μονο πελατια μπορει να χασει γιατι θα την ψαχνουν με αλλο ονομα...

νταξει γουστα ειναι αυτα αλλα μη προσπαθεις με το στανιο να την βγαλεις καλη, εσυ πετα οπου θες τα 50ευρα σου οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως δουλευουν 2 μερες για 50 ευρω κριμα να τα πετανε ετσι.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Βασικα φιλος μονο εσυ εχεις την καλη αποψη που την εχεις ερωτευτει, ολοι οι αλλοι κλαινε 50ευρα... φυσικα και η αποψεις ειναι υποκειμενικες, αλλα για το οτι εχει αλλαξει 10 ονοματα πως το εξηγεις εσυ?εγω ξερω πως οποια τρανς ελληνιδα η ξενη ειναι καλη δεν αλλαζει ονομα -εννοειται- γιατι με αυτο μονο πελατια μπορει να χασει γιατι θα την ψαχνουν με αλλο ονομα...

νταξει γουστα ειναι αυτα αλλα μη προσπαθεις με το στανιο να την βγαλεις καλη, εσυ πετα οπου θες τα 50ευρα σου οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως δουλευουν 2 μερες για 50 ευρω κριμα να τα πετανε ετσι.

κ γω φιλε δεν δ βγαζω ευκολα ..τλπν

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
εχουμε κανενα νεο απο το ΤΟΥΜΠΑΝΟ την τζενη με το μπουρι????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom