Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι ...

δουλευε καποτε και στο στουντιο με τα τρανς στο ρεντη ; ή κανω λαθος ;

ή ειναι η ιδια εδω οποτε εχει ξανασυζητηθει ;

Ναι, δουλευε Παπαδοπουλου 2 ως Ελενα. Καπου το 2010.

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σωστα! Θενκς για τη διορθωση!

;) Δεν κάνει τίποτα! Για την ιστορία,η Μελίνα είναι κάπως υποτονική στις υπηρεσίες της αλλά νομίζω θέλει τον τρόπο της-να είσαι ευγενικός,ομιλητικός κλπ. Από εμφάνιση είναι κορυφή,πιο καλή από τις φωτό πιστεύω,απλά δεν είναι για PSE καταστάσεις.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
;) Δεν κάνει τίποτα! Για την ιστορία,η Μελίνα είναι κάπως υποτονική στις υπηρεσίες της αλλά νομίζω θέλει τον τρόπο της-να είσαι ευγενικός,ομιλητικός κλπ. Από εμφάνιση είναι κορυφή,πιο καλή από τις φωτό πιστεύω,απλά δεν είναι για PSE καταστάσεις.
αν σε κανει κεφι περνας καλα..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

καλα είναι .....είναι ωραιο μωρο

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παιδια το θεμα ειναι Τραβελια με προσοντα, οχι Ξεπετες
υπαρχει ειδικο θεμα για ξεπετες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
παιδια το θεμα ειναι Τραβελια με προσοντα, οχι Ξεπετες
υπαρχει ειδικο θεμα για ξεπετες
[/quot

εισαι λαθος ....μια χαρα είναι τ μωρο εω περασα καλα μαζι της πριν καιρο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1

Μαρεσει που καθεστε ακομα μερικοι και προσπαθειτε να πεισετε κοσμο οτι η συγκεκριμενη δν ειναι το κομοδινο της χιλιετιας... ναι ειναι τοσο καλη γι αυτο αλλαξε 4 ονοματα (και συνεχιζει) σε 3 χρονια...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Μαρεσει που καθεστε ακομα μερικοι και προσπαθειτε να πεισετε κοσμο οτι η συγκεκριμενη δν ειναι το κομοδινο της χιλιετιας... ναι ειναι τοσο καλη γι αυτο αλλαξε 4 ονοματα (και συνεχιζει) σε 3 χρονια...

ρε φιλε ο κάθε εχει την αποψη του ...το τι είναι τ βλεπει ο κάθε από άλλη πλευρα ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
η ξεπέτα δεν έχει πολλές πλευρές..

διαφωνω μουτρο και δεν αλλαζω αποψη ......μην την  :fuck1: αν δεν σας κανει...
εγω γουστάρω κ εμφανιση κ χαραχτηρα και γενηκα δεν μ χει φερθει ασχημα καθολου .....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
διαφωνω μουτρο και δεν αλλαζω αποψη ......μην την  :fuck1: αν δεν σας κανει...
εγω γουστάρω κ εμφανιση κ χαραχτηρα και γενηκα δεν μ χει φερθει ασχημα καθολου .....
κανεις δεν λεει τίποτα για την εμφανιση της ή τον χαρακτήρα της.. μην τα μπερδεύεις.. το θέμα είναι να περνάνε όλοι καλά μαζί της.. όχι μόνο όσοι της γουστάρουν.. με λίγα λόγια να είναι σωστή επαγγελματίας.. προς το παρόν οι αρνητικές αναφορές είναι περισσότερες απο τις θετικές.. μακάρι να αλλάξει..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
κανεις δεν λεει τίποτα για την εμφανιση της ή τον χαρακτήρα της.. μην τα μπερδεύεις.. το θέμα είναι να περνάνε όλοι καλά μαζί της.. όχι μόνο όσοι της γουστάρουν.. με λίγα λόγια να είναι σωστή επαγγελματίας.. προς το παρόν οι αρνητικές αναφορές είναι περισσότερες απο τις θετικές.. μακάρι να αλλάξει..

και γω μαζι σου είμαι μουτρο αλλα ξερεις πολύ καλα ότι εγω οταν είναι αθηνα παω μονο μαζι της και ένα φεγκαρι δεν την αλλαζα με τιποτα αλλοτε πολυ καλη αλλοτε μετρια την γουστάρω τελος ...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
και γω μαζι σου είμαι μουτρο αλλα ξερεις πολύ καλα ότι εγω οταν είναι αθηνα παω μονο μαζι της και ένα φεγκαρι δεν την αλλαζα με τιποτα αλλοτε πολυ καλη αλλοτε μετρια την γουστάρω τελος ...
είπαμε, η γνώμη σου δεν μετράει....εσύ είσαι τραβελοκαψούρης για πάρτη της  :grin: :grin:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
όπως λέει κι ο Τζον.. τη δάγκωσες τη λαμαρίνα γιατρέ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
τι να κανω τωρα ποια κ γω γερασα.....βαριέμαι ν ανευω κ τ μοτορι γρατσουναει και μ ποναν τ αυτια....για να την εκανε πρως τ θες κατι καλο θα εχει εκει οποτε καλα να περναμε κ κουβεντα ν γίνεται...τ θεμα μου εμενα είναι τωρα ποια ποτε θ γυνω πατερασ? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom