για παθητικό η Veronica είναι τέλεια! για ενεργητικό δεν νομίζωκαλησπερα συναγωνιστη!! ενδιαφερομαι για παθητικη κ μονο κ λεω για Veronica!! τι λες??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Έχω άλλη μια καινουργια τουλαχιστον για μενα ΠΑΟΛΑ. την ξερει κανεις;
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
παλιά καραβανα αλλα δυστυχώς δεν την εχω πάρει ακόμαΈχω άλλη μια καινουργια τουλαχιστον για μενα ΠΑΟΛΑ. την ξερει κανεις;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Έχω άλλη μια καινουργια τουλαχιστον για μενα ΠΑΟΛΑ. την ξερει κανεις;
αυτές οι φωτο παιζουν καμα 5αετια κ βαλε ακομα 20ειναι αυτή?????
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
την εχεις πάρει βάτραχε ;αυτές οι φωτο παιζουν καμα 5αετια κ βαλε ακομα 20ειναι αυτή?????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
την εχεις πάρει βάτραχε ;
όχι την εχω δει από κοντα δεν μ εκανε δεν ξερω γιατι ...
Είναι η γνωστη Παολινα την εχω παρει 2 φορες στο παρελθον. την πρωτη φορα περασα σουπερ την δευτερη μετρια καθως ηταν βιαστικη..... κορμη μοντελο αδυνατη/στεγνη με πολύ καλα προσοντα......παλιά καραβανα αλλα δυστυχώς δεν την εχω πάρει ακόμα
Butt-Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κύριοι, πολύ καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.......
Εχω βάλει καιρό στο μυαλό μου να συμμετάσχω σε παρτούζα, με πρωταγωνιστές εμένα, μια κοπέλα και μια τραβεστί. Μέχρι στιγμής, σε αγγελίες έχω δει αυτές:
[URL unfurl="true"]http://hlektrapapa.blogspot.gr/[/url] και αυτη
www.sexaggelies.gr/Kauto-Didymo-ad13304.html]http://www.sexaggelies.gr/Kauto-Didymo-ad13304.html[/url]
Εχει δοκιμάσει κανεις; Αξίζουν τίποτα;
Και αν όχι, καμμια εναλλακτική; Thanks!!!
Εχω βάλει καιρό στο μυαλό μου να συμμετάσχω σε παρτούζα, με πρωταγωνιστές εμένα, μια κοπέλα και μια τραβεστί. Μέχρι στιγμής, σε αγγελίες έχω δει αυτές:
[URL unfurl="true"]http://hlektrapapa.blogspot.gr/[/url] και αυτη
www.sexaggelies.gr/Kauto-Didymo-ad13304.html]http://www.sexaggelies.gr/Kauto-Didymo-ad13304.html[/url]
Εχει δοκιμάσει κανεις; Αξίζουν τίποτα;
Και αν όχι, καμμια εναλλακτική; Thanks!!!
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ποσα σου πήρε τυπε ;Είναι η γνωστη Παολινα την εχω παρει 2 φορες στο παρελθον. την πρωτη φορα περασα σουπερ την δευτερη μετρια καθως ηταν βιαστικη..... κορμη μοντελο αδυνατη/στεγνη με πολύ καλα προσοντα......
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
επισής βυζι ειχε ;Είναι η γνωστη Παολινα την εχω παρει 2 φορες στο παρελθον. την πρωτη φορα περασα σουπερ την δευτερη μετρια καθως ηταν βιαστικη..... κορμη μοντελο αδυνατη/στεγνη με πολύ καλα προσοντα......
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Την εχω παρει πριν δυο χρονια Νεα Σμυρνη όταν και εμενε μαζι με την συγχωρεμενη Τζουλι-Ριτα...25ευρω ειχα δωσει για την Τζουλη και όταν τελειωσα μου εφερε την Παολινα χωρις χρηματα και επεξα και με αυτή...Είναι πολύ πολύ λεπτη(σε σημειο να υποψιάζεσαι ότι εχει κατι),μετριο εργαλειο χωρις βυζι καλη συμμετοχη παρολο που ηταν free η φαση...επισής βυζι ειχε ;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ανάλογος τ κεφιαΤην εχω παρει πριν δυο χρονια Νεα Σμυρνη όταν και εμενε μαζι με την συγχωρεμενη Τζουλι-Ριτα...25ευρω ειχα δωσει για την Τζουλη και όταν τελειωσα μου εφερε την Παολινα χωρις χρηματα και επεξα και με αυτή...Είναι πολύ πολύ λεπτη(σε σημειο να υποψιάζεσαι ότι εχει κατι),μετριο εργαλειο χωρις βυζι καλη συμμετοχη παρολο που ηταν free η φαση...
Αβυζο είναι, τωρα δε ξερω τη δωρακι περνει. 50 ειχα δωσει αλλα από τωτε που εμπλεξε με την Αγαπη Μελινα και καπιες άλλες ζηταγε 100 τωρα ελπιζω να εχει συνελθειεπισής βυζι ειχε ;
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Καλα αν εχει μπλεξει με το συγκεκριμενο team μακρια και αγαπημενοι...Αβυζο είναι, τωρα δε ξερω τη δωρακι περνει. 50 ειχα δωσει αλλα από τωτε που εμπλεξε με την Αγαπη Μελινα και καπιες άλλες ζηταγε 100 τωρα ελπιζω να εχει συνελθει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Καλα αν εχει μπλεξει με το συγκεκριμενο team μακρια και αγαπημενοι...
αυτό ηταν προ 5αετιας μουτρο τωρα κανα 30 αρη περνουν τ κοριτσια της κατηγοριας της κ καμια φορα αν γουσταρουν κ τιποτα
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
και τι αγοράζεις να φας με το τπτ ?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ετσικαι τι αγοράζεις να φας με το τπτ ?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Με την Πάολα πριν χρόνια5 για τη ν ακρίβεια μειλαγαμε στο κινιτο ήθελε γνωριμία...είχα βρει κινητοβτης απο κάποιο σάιτ...δεν την συναντησα εντελη απο κοντά...αρκετά ανιμαλιαρα...αλλά πιο πολύ σε κροσακι μουκανε γιαυτό και δεν το προχορησαΤην εχω παρει πριν δυο χρονια Νεα Σμυρνη όταν και εμενε μαζι με την συγχωρεμενη Τζουλι-Ριτα...25ευρω ειχα δωσει για την Τζουλη και όταν τελειωσα μου εφερε την Παολινα χωρις χρηματα και επεξα και με αυτή...Είναι πολύ πολύ λεπτη(σε σημειο να υποψιάζεσαι ότι εχει κατι),μετριο εργαλειο χωρις βυζι καλη συμμετοχη παρολο που ηταν free η φαση...
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Παολίνα
+ δεν βιάζεται, λειτουργική 17ποντη, γλωσσόφιλα, ακάποτα