vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
αυτη την ειδα πριν μερες γκαζι ειναι ετσι ακρηβος ...
σαν αγόρι με περούκα δηλαδή...
αυτη την ειδα πριν μερες γκαζι ειναι ετσι ακρηβος ...
θυμίζει όμως την Αντζελίνα Τζολί
θυμίζει όμως την Αντζελίνα Τζολί
Βασίλη σόρυ που θα το θέσω έτσι, αλλά μήπως έχεις να πηδήξεις καιρό??!!
άντε λοιπόν, γράψε την κριτική τη ρημάδα!
άντε λοιπόν, γράψε την κριτική τη ρημάδα!
τιναι τουτο ρε;;; χαχαχαχαχχα ανοιξα τη σελιδα και γεμισε η οθονη ψωλες... χαχαχαχαχχαχαεδώ έχουν φτιάξει (ιστο)τόπο λατρείας....
Εισαι γιγαντας....Αλλα φιλαρακι σε ξεπουπουλιασαν τα καλοπαιδα εκει στην Αγκυρα!τα ταμια πεφτουν....
Εισαι γιγαντας....Αλλα φιλαρακι σε ξεπουπουλιασαν τα καλοπαιδα εκει στην Αγκυρα!
Τυπε και ακρως επικινδυνες....Φιλε τη να μου που αυτες ειναι για το τσιρκο
Τυπε και ακρως επικινδυνες....
πριν 2-3 χρονια τα ιδια λεγαν και καποιοι αλλοι..αλλα δυστυχως επιβιωνουν,γιατι οι μαλακες πιρφοροι δεν τελειωνουν ποτε!Φιλε δεν ξερω κ δεν μ ενδιαφερει τη ρολο βαραν αυτο που ξερω ειναι οτιδεν της βλεπω για πολυ ακομα .....υπαρχει μια λεξη η οποι λεγετε ανανεωση ακομα κ εγω που δεν ξερω να γραφω τη ξερω ενο αυτες δεν την γνωριζουν καν
πριν 2-3 χρονια τα ιδια λεγαν και καποιοι αλλοι..αλλα δυστυχως επιβιωνουν,γιατι οι μαλακες πιρφοροι δεν τελειωνουν ποτε!
θα λες μάλλον την Μαρίνα.... μια ξανθιά , μεγαλούτσικη , αδύνατη με τεράστιο εργαλείο...αυτή έχει ειπωθεί πως μας " άφησε" ...φιλε μου δεν ειναι αυτη.. ηταν σε οροφο. 1ο ή 2ο αν θυμαμαι καλα
τί άλλο θα δούμε; :- :-εδώ έχουν φτιάξει (ιστο)τόπο λατρείας....
Κάπου εκεί ήταν η βερόνικαγεια σας παιδια! ψαχνω μια τρανσ που εκανε πιατσα συγγρου και δαβακη. ειχει διαμερισμα ακριβως απο πανω. ηταν ξανθια. δεν θυμαμαι τιποτα αλλο. οποιος μπορει να μου στειλει π.μ.
ευχαριστω!
Εμένα μου θυμίζει λιγο την δεσποινα απο φυλής 99 . Στο γκάζι που έκατσε η καυλα ;