kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
λάθος δεν το ειδακάποιος άλλος δεν το κατάλαβε
λάθος δεν το ειδακάποιος άλλος δεν το κατάλαβε
Ρε βατραχε πως σε καναν ετσι αυτοι εκει στην Αγκυρας?
πιπα φιλακια σπροξημοπίπα χωρίς φιλάκια;; θέλεις και φιλάκια όταν σου κάνει πίπα;; λίγο δύσκολο δεν είναι να το κάνει ταυτόχρονα;; χαχαχαχαχα ρε βατραχε θα μας τρελλάνεις..
πίπα χωρίς φιλάκια;; θέλεις και φιλάκια όταν σου κάνει πίπα;; λίγο δύσκολο δεν είναι να το κάνει ταυτόχρονα;; χαχαχαχαχα ρε βατραχε θα μας τρελλάνεις..
τι ράτσα ήταν ο σκύλος;;
κάθε φορά για να καταλάβω τι έχει γράψει, παίρνω ένα αναβράζον ντεπόν πρώτα..καπου χαθηκε ενα κομμα στην πρωτη αναρτηση του βατραχου, αλλα ετσι κι αλλιως παντα παιζουμε την Πυθεια μαζι του
διφορουμενοι οι χρησμοι του
κάθε φορά για να καταλάβω τι έχει γράψει, παίρνω ένα αναβράζον ντεπόν πρώτα..
ενα τεράστιο πιτμπουλ, καμία σχέση με τα μικρά πεκινουά - μαλτεζ κλπ που έχουν συνήθουν οι τρανς....τι ράτσα ήταν ο σκύλος;;
γεια σας παιδια! ψαχνω μια τρανσ που εκανε πιατσα συγγρου και δαβακη. ειχει διαμερισμα ακριβως απο πανω. ηταν ξανθια. δεν θυμαμαι τιποτα αλλο. οποιος μπορει να μου στειλει π.μ.
ευχαριστω!
πολυ δησκολα βαζειςφιλε μου δεν ειναι αυτη.. ηταν σε οροφο. 1ο ή 2ο αν θυμαμαι καλα
χάλια αδιόρθωτα δηλαδή...
αυτη την ειδα πριν μερες γκαζι ειναι ετσι ακρηβος ...
μπααα.. για να το κρύβει με το χέρι... δεν την κόβω για πολύ.. επεκτατική..λέει,........ είμαι από Τουρκία ..... και θα είμαι 2 μήνα στην όμορφή μας Αθήνα. Μήπως δηλώνει επεκτατικές τάσεις ?
μπααα.. για να το κρύβει με το χέρι... δεν την κόβω για πολύ.. επεκτατική..