Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ευχαριστω για τις απαντησεις σας ρε παιδια αλλα καλο θα ηταν να βοηθαγαμε με συγκεκριμενες απαντησεις.......να το ψαξω καλυτερα που;......σε πανω απο χιλιες σελιδες;....ημαρτον δλδ.....αν ξερετε πραγματα, πειτε τα να μην φαμε και αλλοι την φολα....αλλα πειτε καμια λεπτομερεια....ευχαριστω και παλι...

fola ετσι μεγαλη

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
να δω αν θα φιλοτιμηθει καποιος να γραψει παραπανω απο 2-3 λεξεις......

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ρε φιλε Κωστα καταρχην ευχαριστησα και μονο που μπηκανε καποιοι στον κοπο και ειπανε εστω και μονολεκτικα την γνωμη τους....αλλα δεν θεωρω κακο να γραφουμε οσοι ξερουμε 2 πραγματα παραπανω.....αν ηταν ετσι ολο το site θα ηταν 1 ναι και 1 οχι και θα τελειωναμε.....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τόσο που εμμένεις σε αυτήν φαίνεται ότι την γουστάρεις.
Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα πήγαινα και δεν θα το κούραζα τόσο.

Επισκέπτης
εγω σου λεω να κοιταξεις οτι εχει γραφτει και να βγαλεις μονος σου συμπερασματα.εδω θα σου πουν 2-3 γνωμες και αυτο ηταν.απο κει και περα μονος σου επιλεγεις αν θα πας η οχι.σου ειπαν οτι ειναι φολα κτλπ.δεν νομιζω να σου πει καπιος κατι αλλο γιατι αυτα ειναι αρκετα.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ευχαριστω και παλι παιδια.....

Επισκέπτης
ρε φιλε Κωστα καταρχην ευχαριστησα και μονο που μπηκανε καποιοι στον κοπο και ειπανε εστω και μονολεκτικα την γνωμη τους....αλλα δεν θεωρω κακο να γραφουμε οσοι ξερουμε 2 πραγματα παραπανω.....αν ηταν ετσι ολο το site θα ηταν 1 ναι και 1 οχι και θα τελειωναμε.....
δλδ τι παραπανω να σου πουνε?να την γαμισεις δεν θες?σου λενε δεν ειναι καλη ειναι φολα.να σου πουνε ποια ειναι η σπεσιαλιτε της ας πουμε?

Επισκέπτης
ναι αγορινα δεν αποπερνω κανεναν ισα ισα βοηθαω :)

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
φιλε Κωστα το τι ζηταει ο καθενας διαφερει.....καποιος μπορει να χαρακτηρισει φολα μια περιπτωση λογω εμφανισης,καποιος λογο υπηρεσιων,καποιος λογω συμπεριφορας κτλ......σε περιπτωσεις μαλιστα με τραβελοκαταστασεις ακομα πιο πολυ αναλυση χρειαζεται γιατι αλλος θελει να ειναι μονο ενεργητικος,αλλος μονο παθητικος κτλ κτλ κτλ....μην γινομαι και κουραστικος.....νομιζω καταλαβαινετε γιατι ρωταω....και σε καμια περιπτωση δεν την γουσταρω πολυ....ειμαι καθαρα ενεργητικος και δεν γουσταρω να παω με καποια που να με πρηξει να με γαμησει γιατι μου εχει κατσει τετοια φαση και σηκωθηκα και εφυγα και χαλασα και την ωρα μου και τα λεφτα μου.....μια τετοια περιπτωση ας πουμε εγω θα την χαρακτηριζα φολα....καποιος αλλοος ομως οχι....καλα να περνατε...

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
δλδ τι παραπανω να σου πουνε?να την γαμισεις δεν θες?σου λενε δεν ειναι καλη ειναι φολα.να σου πουνε ποια ειναι η σπεσιαλιτε της ας πουμε?

ενταξει μην το αποπαιρνεις το παιδι βρε συ κωστα..κι εσυ και ολοι μας εχουμε ρωτησει κι εχουμε πει διαφορα...στο παλικαρι που ρωτάει να πω ότι δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα οντως εχουν γραφτει πολλα αρνητικα σχολια και για της φωτο ότι δεν είναι και πολύ κοντα στην πραγματικοτητα και για την ολη συμπεριφορα ότι δεν είναι και πολύ επαγγελματικη...αυτά από οσο πανω κατω θυμαμαι...επισης παιδια μπορει να μην βρηκε σχολια γιατι εχει αναφερθεί με διαφορετικα ονόματα ανα διαστηματα

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
φιλε Κωστα το τι ζηταει ο καθενας διαφερει.....καποιος μπορει να χαρακτηρισει φολα μια περιπτωση λογω εμφανισης,καποιος λογο υπηρεσιων,καποιος λογω συμπεριφορας κτλ......σε περιπτωσεις μαλιστα με τραβελοκαταστασεις ακομα πιο πολυ αναλυση χρειαζεται γιατι αλλος θελει να ειναι μονο ενεργητικος,αλλος μονο παθητικος κτλ κτλ κτλ....μην γινομαι και κουραστικος.....νομιζω καταλαβαινετε γιατι ρωταω....και σε καμια περιπτωση δεν την γουσταρω πολυ....ειμαι καθαρα ενεργητικος και δεν γουσταρω να παω με καποια που να με πρηξει να με γαμησει γιατι μου εχει κατσει τετοια φαση και σηκωθηκα και εφυγα και χαλασα και την ωρα μου και τα λεφτα μου.....μια τετοια περιπτωση ας πουμε εγω θα την χαρακτηριζα φολα....καποιος αλλοος ομως οχι....καλα να περνατε...

τα ειπες ομορφα!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
δυναμη γλυκο μου..τρελη δυναμη...μαζι με τζενη για μενα τοπ...(μιλαω μονο για ενεργητικες μην παρεξηγηθώ από αλλα κορίτσια)
είπαμε.. τοπ είναι η Νταιζη.. ασχετα αν δεν απανταει τελευταία στο τηλ (τουλαχιστον οχι σε ολους)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Stories

Νέο!