Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:
Ρε Δαναη που κανεις και κριτικες δεν γυρνας να πουλας παπουτσια στο κολωνακι οπως εκανες παλια,καλλιτερη ησουνα.Γιατι στο κρεββατι απο οτι μου λενε αυτοι που σε γαμισαν δεν λες και τιποτα.

xeskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μπαρμπα θα μας τα πρηζεις για πολυ ακομα? :idiot: :uglystupid:
Οι αποκριες περασανε ρε νουμερο,
του χρονου παλι :birdman:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γειά σου Δαναή, εχω πολλές ορέξεις ειδα τις φωτογραφιες σου και τρελαθηκα πεσ μου τι μπορούμε να κανουμε για αυτό????
Εσυ αποφασιζης μωρο μου το τι ακριβως θελεις να κανουμε. Εγω απλα ειμαι το toy σου. [παιχνιδακι σου]. Αλλα εχω μπαταριες παντα γεματες καυλα μου.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε Δαναη που κανεις και κριτικες δεν γυρνας να πουλας παπουτσια στο κολωνακι οπως εκανες παλια,καλλιτερη ησουνα.Γιατι στο κρεββατι απο οτι μου λενε αυτοι που σε γαμισαν δεν λες και τιποτα.
Λιλα λιλα εισαι εδω?????  Κοπελα μου Οταν βγαινης στην οθονη του υπολογιστη μου σε kink size και η τρυπα να ειναι 10 χ 22  συν το σκατο τι περιμενες να μην το σχολιασουμε?? Μονη σου τα προκαλεις και εξαλου δεν το σχολιασα μονο εγω. Τι περιμενης να σου πουν και μπραβο για το θεαμα?? Ελα βρε Λιλα μην τσαντιζεσε. Απλα να ξερεις οτι καποιοι που μπαινουν στο φορουμ μπορει να κρατανε και φαγητο ενω το κοιτανε.  :cool2:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Η σούφρα της Δανάης είναι τόσο καθαρή που πίνεις και νερό από εκεί..

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Προσωπικά πάντως δεν έχω νιώσει τη διάθεση να πάω ως τώρα με κάποια trans,αλλά αν πήγαινα ποτέ, θα διάλεγα τη Δανάη. Η Δανάη, τουλάχιστον από αυτά που βλέπουμε εδώ μέσα, δείχνει ότι και επίπεδο διαθέτει και εμφάνιση.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
      Λιλα μου αντε δες αυτο να γελασεις
      [youtube=425,350]4M3eysd4zlE[/youtube]

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα στις καυλες!!! απο New york....
καυλες μου σας ευχαριστω για τα πολυ ομορφα μηνυματακια σας!!! Ειστε καυλες ..............!!!
Εδω παλι να σας φτιαχνω..... !!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λιλα λιλα εισαι εδω?????  Κοπελα μου Οταν βγαινης στην οθονη του υπολογιστη μου σε kink size και η τρυπα να ειναι 10 χ 22  συν το σκατο τι περιμενες να μην το σχολιασουμε?? Μονη σου τα προκαλεις και εξαλου δεν το σχολιασα μονο εγω. Τι περιμενης να σου πουν και μπραβο για το θεαμα?? Ελα βρε Λιλα μην τσαντιζεσε. Απλα να ξερεις οτι καποιοι που μπαινουν στο φορουμ μπορει να κρατανε και φαγητο ενω το κοιτανε.  :cool2:

Ακομη εδω και βλεπω εχεις και αποψη .....
Ημαρτον ......
Εσυ λοιπον θα μας πεις οτι εισαι και καλυτερη...!!!
αντε να κανεις καμια λιποαναρροφιση να βγαλεις τα ξιγκια σου και βαλε και βυζια και μην το παιζεις ΣΤΑΡ.... αντε με τις απιστευτες πλαινες μπαναλ φωτο σου.......
εχουμε φαει κι ολας......

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ναι συμφωνω η Δαναη αχει επιπεδο :2funny:τοσο δε που οταν γραφει,δεν ξεχωριζει τον ενικο απο τον πληθυντικο.Πανεπιστημιακο επιπεδο. :tooth:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
    Μωρο μου εγω δουλευω μονο Ευρωπη!!! Για Ελλαδα εχετε αλλα ομορφα πλασματακια!!! Αρκει να μην σας πιανουνε κοροιδα.... και να σας το παιζουν και οι μουναρες.....

Παρε ενα βιντεακι απο πραγματικη Τρανς.... ετσι γιατι με αυτα που βλεπεται εδω...... το εχετε ξεχασει.......

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom