Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.931
Πόντοι
1.446
Κορίτσια τελικά αξίζει η Vivi Carvalho ? (την ζαχαρώνω καιρό τώρα)

teo1402

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
61
Πόντοι
0
Κορίτσια τελικά αξίζει η Vivi Carvalho ? (την ζαχαρώνω καιρό τώρα)
Την εχω συναντήσει δυο φορές (τη δεύτερη σχετικά πρόσφατα).

Οι εντυπώσεις: Ψηλή νταρντάνα, ευχάριστη σα χαρακτήρας με νορμαλ προς χοντρό εργαλείο μέτριου μεγέθους.
Στα του αγώνα....θα την τοποθετούσα στις ψιλο-ξεπέτες και τις δυο φορές που πήγα. Τιμές οι γνωστές..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.931
Πόντοι
1.446
Την εχω συναντήσει δυο φορές (τη δεύτερη σχετικά πρόσφατα).

Οι εντυπώσεις: Ψηλή νταρντάνα, ευχάριστη σα χαρακτήρας με νορμαλ προς χοντρό εργαλείο μέτριου μεγέθους.
Στα του αγώνα....θα την τοποθετούσα στις ψιλο-ξεπέτες και τις δυο φορές που πήγα. Τιμές οι γνωστές..
Ευχαριστώ

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
189
Πόντοι
0

Καλημερα σε ολους.
Εχει επισκεφτει κανεις αυτην?
Εαν ναι εντυπώσεις?
Ευχαριστώ

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.430
Πόντοι
446
Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;

Προσωπικά δεν έχω πάει με καμία απ' τις δύο, αν και διαβάζω καλά λόγια όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό πάντως που απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι βεβαιότητα είναι πως η Φένια είναι πιο προικισμένη από τη Μιχαέλα, οπότε αν δεν είσαι ανοιχτός πίσω ίσως να ήταν κάτι που θα έπρεπε να λάβεις υπ' όψιν.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.939
Πόντοι
606
αυτη τ παιζει ξανα ρωταω .....

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Την είχα πάρει Θεσσαλονίκη πριν 1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Πολύ κακή περίπτωση, αρκετά αντρουα, και κυκλοθυμική. Θυμάμαι είχε νευριάσει μαζί μου για κάτι επι 10 λεπτά και μετά ξαφνικά αλλάξει τελείως ύφος και μου μιλούσε για ψυχολογια, θετικές σκέψεις, ότι σκέφτεσαι ελκεις. Με είχε πιάσει το μπλα μπλα και δεν με άφηνε να φύγω. Οριακά είχα τρομάξει

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.939
Πόντοι
606
Την είχα πάρει Θεσσαλονίκη πριν 1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Πολύ κακή περίπτωση, αρκετά αντρουα, και κυκλοθυμική. Θυμάμαι είχε νευριάσει μαζί μου για κάτι επι 10 λεπτά και μετά ξαφνικά αλλάξει τελείως ύφος και μου μιλούσε για ψυχολογια, θετικές σκέψεις, ότι σκέφτεσαι ελκεις. Με είχε πιάσει το μπλα μπλα και δεν με άφηνε να φύγω. Οριακά είχα τρομάξει
απλαειχα εχθες μια κουβεντα μαζυ της και καταλιξαμε να με παρακαλαει να παω σπιτι της free κατα της 12 τ βραδυ ...Αποφασησα να μην τ ρισκαρω με τ σχετηκα που εχω διαβασει .Ευχαριστω για την απαντιση σου

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.260
Πόντοι
456

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
78
Πόντοι
0
απλαειχα εχθες μια κουβεντα μαζυ της και καταλιξαμε να με παρακαλαει να παω σπιτι της free κατα της 12 τ βραδυ ...Αποφασησα να μην τ ρισκαρω με τ σχετηκα που εχω διαβασει .Ευχαριστω για την απαντιση σου
Δεν αξίζει.....τσάμπα ο χρόνος και πιθανόν να συμβεί οτιδήποτε

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
636
Πόντοι
6.120
ΑΣΤΟ!!!

PrasinosFrouros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;
Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω μάλλον θα δοκιμάσω και τις δύο…η καθεμία για τους λόγους της θέλουμε και ποσότητα αλλα και ποιότητα !

Somethingspecial

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω μάλλον θα δοκιμάσω και τις δύο…η καθεμία για τους λόγους της θέλουμε και ποσότητα αλλα και ποιότητα !
Άρα πραγματικά μια παρτουζα χρειαζόμαστε να τα έχουμε ολα

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
78
Πόντοι
0
τ αφυνω αποπροχθες τσαμπα θα πηγενα οτος η αλλος ...Λες να ι μ εκανε μεροκαματο??
Από άποψη ότι είναι ότι να ναι
Είχα βρεθεί μια φορά μαζί της, δε θυμάμαι πότε, σε ένα διαμέρισμα που δεν είχε ρεύμα!!!!
Καλοκαίρι ήταν.....
Τι να σου περιγράφω
Σουρεαλ καταστάσεις...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom