Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.931
- Πόντοι
- 1.446
Κορίτσια τελικά αξίζει η Vivi Carvalho ? (την ζαχαρώνω καιρό τώρα)
Ποια ειναι αυτη φιλε μου;Αμάντα μικρή τρανς, αλλά είναι Θεσσαλονίκη. Ίσως το κορυφαίο χύσιμο όλων των εποχών. Βγάζει γάλα σε κάνει χάλια από πάνω μέχρι κάτω.
Την εχω συναντήσει δυο φορές (τη δεύτερη σχετικά πρόσφατα).Κορίτσια τελικά αξίζει η Vivi Carvalho ? (την ζαχαρώνω καιρό τώρα)
ΕυχαριστώΤην εχω συναντήσει δυο φορές (τη δεύτερη σχετικά πρόσφατα).
Οι εντυπώσεις: Ψηλή νταρντάνα, ευχάριστη σα χαρακτήρας με νορμαλ προς χοντρό εργαλείο μέτριου μεγέθους.
Στα του αγώνα....θα την τοποθετούσα στις ψιλο-ξεπέτες και τις δυο φορές που πήγα. Τιμές οι γνωστές..
Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;
Καλό κομματιΚορίτσια τελικά αξίζει η Vivi Carvalho ? (την ζαχαρώνω καιρό τώρα)
Την είχα πάρει Θεσσαλονίκη πριν 1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Πολύ κακή περίπτωση, αρκετά αντρουα, και κυκλοθυμική. Θυμάμαι είχε νευριάσει μαζί μου για κάτι επι 10 λεπτά και μετά ξαφνικά αλλάξει τελείως ύφος και μου μιλούσε για ψυχολογια, θετικές σκέψεις, ότι σκέφτεσαι ελκεις. Με είχε πιάσει το μπλα μπλα και δεν με άφηνε να φύγω. Οριακά είχα τρομάξειαυτη τ παιζει ξανα ρωταω .....![]()
Transexual Thessaloniki Νέο viber 306906953177 Ανεξάρτητο στην Thessalonik Ενεργός και παθητικός,
Γεια μωρό μου, είμαι η Paula transexual Thessaloniki Neo phone viber +306906953177 No whatsapp! Πρώτη φορά στη Thessaloniki , στο κέντρο της πόλης. αθλητικό σώμα, γυμναστήριο, πρόσωπο αγγέλου, είμαι ενεργός και παθητικός, πραγματικό χάρισμα 20x5 πραγματικό χάρισμα, χωρίς photoshop, πραγματικές...kanesex.com
Μιχαελα δεν εχω παει δεν ξερω.Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;
απλαειχα εχθες μια κουβεντα μαζυ της και καταλιξαμε να με παρακαλαει να παω σπιτι της free κατα της 12 τ βραδυ ...Αποφασησα να μην τ ρισκαρω με τ σχετηκα που εχω διαβασει .Ευχαριστω για την απαντιση σουΤην είχα πάρει Θεσσαλονίκη πριν 1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Πολύ κακή περίπτωση, αρκετά αντρουα, και κυκλοθυμική. Θυμάμαι είχε νευριάσει μαζί μου για κάτι επι 10 λεπτά και μετά ξαφνικά αλλάξει τελείως ύφος και μου μιλούσε για ψυχολογια, θετικές σκέψεις, ότι σκέφτεσαι ελκεις. Με είχε πιάσει το μπλα μπλα και δεν με άφηνε να φύγω. Οριακά είχα τρομάξει
Φένια πιο προικισμένη,Μιχαέλα πιο αισθησιακή γενικά.Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;
Δεν αξίζει.....τσάμπα ο χρόνος και πιθανόν να συμβεί οτιδήποτεαπλαειχα εχθες μια κουβεντα μαζυ της και καταλιξαμε να με παρακαλαει να παω σπιτι της free κατα της 12 τ βραδυ ...Αποφασησα να μην τ ρισκαρω με τ σχετηκα που εχω διαβασει .Ευχαριστω για την απαντιση σου
ΑΣΤΟ!!!αυτη τ παιζει ξανα ρωταω .....![]()
Transexual Thessaloniki Νέο viber 306906953177 Ανεξάρτητο στην Thessalonik Ενεργός και παθητικός,
Γεια μωρό μου, είμαι η Paula transexual Thessaloniki Neo phone viber +306906953177 No whatsapp! Πρώτη φορά στη Thessaloniki , στο κέντρο της πόλης. αθλητικό σώμα, γυμναστήριο, πρόσωπο αγγέλου, είμαι ενεργός και παθητικός, πραγματικό χάρισμα 20x5 πραγματικό χάρισμα, χωρίς photoshop, πραγματικές...kanesex.com
Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω μάλλον θα δοκιμάσω και τις δύο…η καθεμία για τους λόγους της θέλουμε και ποσότητα αλλα και ποιότητα !Ποια τρανς Ελληνίδα να δοκιμάσω ενεργητική; Φένια η. Μιχαέλα ;
Άρα πραγματικά μια παρτουζα χρειαζόμαστε να τα έχουμε ολαΚαι εγώ το ίδιο δίλημμα έχω μάλλον θα δοκιμάσω και τις δύο…η καθεμία για τους λόγους της θέλουμε και ποσότητα αλλα και ποιότητα !
τ αφυνω αποπροχθες τσαμπα θα πηγενα οτος η αλλος ...Λες να ι μ εκανε μεροκαματο??Δεν αξίζει.....τσάμπα ο χρόνος και πιθανόν να συμβεί οτιδήποτε
Από άποψη ότι είναι ότι να ναιτ αφυνω αποπροχθες τσαμπα θα πηγενα οτος η αλλος ...Λες να ι μ εκανε μεροκαματο??