? Και μάλιστα οι ΞΕΠΕΤΕΣ του kanesex έχουν θράσος που διαρθρώνεται σε αρκετά επίπεδα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι στην Ελλάδα είμαστε ένα μεγάλο χωριό και το word of mouth πάει σύννεφο.
? Η άλλη πάει και βάζει εδώ και 5 ή 10 έτη τις ίδιες φωτογραφίες και μάλιστα συνεχώς και "αναζητάει" πελάτες. Μια άλλη γράφει λες και απευθύνεται σε χάπατα... (Έχω πολλές περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις αμα θέλετε)
? Γενικότερα στην Ελλάδα ελάχιστοι είναι οι επαγγελματίες που δουλεύουν πάνω στον εαυτό τους. Μετά όμως μου κλαίγονται ότι δεν έχουν πελάτες... Και δεν μιλάω για τρανς αλλά για γενικά θέματα. Οι τρανς το μόνο στο οποίο είναι πρωταθλητές/τριες είναι το ξεκατίνιασμα. Αντί να ασχοληθούν με αυτό ας ασχοληθούν με το να επενδύσουν στην εργασία τους: Με τακτικές φωτογραφήσεις, με πάντα πρόσφατες εξετάσεις που να δείχνουν στο πελάτη, με καθαρό χώρο, με ντουζ, με ευγένεια και με άλλα πολλά. Αν τα κάνουν όλα αυτά πιστέψτε με θα το εκτιμήσει ο πελάτης. Όσες ξέρω που κάνανε σοβαρά λεφτά κάνανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που γράφω. Και οι μη ξεπέτες ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο έμπειρό μάτι, πιστέψτε με. Εύχομαι κάποιες εδώ μέσα που μπαίνουν για να χαζέψουν σχόλια να με διαβάζουν. Μόνο καλό θα τους κανει αν θέλουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.
?ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΝΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ)
?Και ειλικρίνεια - πάντα ειλικρίνεια, αγαπητά μου τρανς κορίτσια . Αν μια μέρα νιώθετε σκατά και δεν θέλετε να κάνετε ενεργετικό σε κάποιον πελάτη πχ ή παθητικό ή είστε κάπως, πείτε μπεσαλίδικα όχι, μην κάνετε σαν απατεώνες παίρνοντας λεφτά - γιατί αυτός ο κάποιος θα έρθει εδώ και θα σας φτιάξει ένα ξεχεστήριο - που σε συνδυασμό με την επικοινωνία από στόμα σε στόμα θα σας γαμήσει την εξωτερική σας εικόνα και αύριο θα σας κόψει τη μάσα για να το πω πεζοδρομιακά. Εσείς, θα συνεχίζετε να τρώτε τα λύσσακά σας και πελάτες δεν θα βρίσκετε και δεν θα ξέρετε και το λόγο... γιατί ο ανόητος λανθασμένος εγωισμός σας δεν θα σας το επιτρέπει.