Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.855
Πόντοι
736
Γενικά από Βουλγαρία δεν έχω βρει και δεν έχω ακούσει πολλές καλές περιπτώσεις.

Δεν ξέρω για άλλες αλλά για την Ρόζα έχω άποψη.Πάντος γενικά από Βουλγαρία τα σχετικά 'κορμιά' είναι προς φόλα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω για άλλες αλλά για την Ρόζα έχω άποψη.Πάντος γενικά από Βουλγαρία τα σχετικά 'κορμιά' είναι προς φόλα.
Το θέμα φίλε είναι ότι είναι οι εποχές τέτοιες που το ψάχνει πολύ, μη πέσεις σε κακές υπηρεσίες. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσ΄τεροι μπάινουμε εδώ να ενημερονόμαστε.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.855
Πόντοι
736
Το θέμα φίλε είναι ότι είναι οι εποχές τέτοιες που το ψάχνει πολύ, μη πέσεις σε κακές υπηρεσίες. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσ΄τεροι μπάινουμε εδώ να ενημερονόμαστε.

Συμφωνώ απόλυτα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
γιατι ροζα τ εχουμε εξαντλησει τ θεμα ....Εγω παντος στα φραγκα που δινω μια χαρα υπηρεσειες εχει τ μωρο

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
για κλωτσε είναι γιατι τ λες εσει ???ρε μουτρο!! η μηπως δεν σε γαμησε κ στραβωσες????
ρε βατραχε ωραια απαντηση μας εδωσες αντι να βοηθαμε με κρητικες κραζεις και για να μαθεις πληρωθηκε και μου πειρε μονο πιπα γιατι ειχαι λεει προβλημα με αιμοραιδα , αφου ειχε προβλημα γιατι δεν το ειπε πριν αλλα το ειπε στο χοτελ . Μ ΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΠΕΙς Χωρις να γνωριζεις πραγματα ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
ρε βατραχε ωραια απαντηση μας εδωσες αντι να βοηθαμε με κρητικες κραζεις και για να μαθεις πληρωθηκε και μου πειρε μονο πιπα γιατι ειχαι λεει προβλημα με αιμοραιδα , αφου ειχε προβλημα γιατι δεν το ειπε πριν αλλα το ειπε στο χοτελ . Μ ΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΠΕΙς Χωρις να γνωριζεις πραγματα ?

γνωριζω οτι τ μωρο είναι μονο παθητικο !!!και σει τ τα δοσες ?????γιατι δεν εφηγες??????ασε ρε τ ψοφια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Γεια σας. πηγα στη Πανδορα (Pandora)
απτο τηλ για φουλ προγραμμα και με εκτονωση δικη της,ζητησε 50. ακατεβατα!. το σπιτι πλ. κυψελης, καθαρο. οι φωτο δεν αντιστοιχουν στη πραγματικοτητα διοτι ειναι μεν αυτη αλλα ειναι πειραγμενες καθοτι εχει αρκετα μεγαλη ηλικια (φαινεται και στο δερμα) αλλα βγαζει και αρρενωποτητα στο real.
Τα δοντια μπροστα σπασμενα. ειναι Βουλγαρα.
λεω ας τα ξεπερασω αυτα και κανω το λαθος και δινω το 50αρι.
οταν λοιπον παμε στο κρεββατι διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει βυζι. ειχε σουτιεν με γεμιση. παλι δε μιλαω . Μ@Λ@κ@ λεω μεσα μου για κροσακι εδωσες  50αρικο! ευγε.
Σχετικα ψιλοαπλυτο εργαλειο. το μεγεθος ειναι αρκετα καλο αλλα ποτε σε καλη στυση.΄γενικα της επεφτε συνεχεια. Η διαθεση της γενικα πολυ πεσμενη, απομακρη, και δε σε βοηθαει να κ@υλωσεις γιατι ειναι προφανες οτι επειδη τσεπωσε το χρημα τα υπολοιπα ειναι κατοπιν εορτης.
Οταν παω να της τον εβαλω αφου καταφερα να τον σηκωσω επιτελους γιατι με ξενερωνε αυτη η αποσταση που κρατουσε, μου λεει. -Δε τον παιρνω εγω μονο τον δινω ΣΥΝΗΘΩΣ. Καλα λεω προσπαθησε . της βαζω κρεμα. πραγματι πολυ στενη, αδουλευτη. πηγε να μου κοψει το εργαλειο. τελικα δε της αρεσε. με χαλαγανε οι γκριματσες και τα "μη ". Μη αυτο μη το αλλο. εβλεπα την απροθυμια και ξενερωσα.
τελος παντων, ελα να παιξουμε να χυσουμε μαζι της λεω. Α οχι, τωρα με χαλασες που με πηρες απο πισω δε μπορω . Εχω χυσει μου λεει και πριν μια ωρα παλι.
Ξενερωνω τελειως και αρχιζω να ντυνομαι.
Της λεω ,δεν εισαι ομως τρανς ψεμματα λες στις αγγελιες. ειμεις εδω στο ελλαντα για cros δε δινουμε 50. τι να πει?
ναι μου λεει αλλα φαγαμε πολυ ωρα. ζητησα να μου δωσει τα 10 πισω αφου ουτε καν τελειωσε. οχι απαντα. φαγαμε πολυ ωρα.

δε τις μπορω τις φασαριες. αυτα τα μ@λ@κισμενα ειναι χειροτερα απο γυναικες στην ιντριγκα και στη φασαρια. λεω ασε μη κανει σκηνες και μαζευτει κανας φουσκωτος απο διπλα. σηκωθηκα κι εφυγα.
παει το 50αρικακι .Αυτα εχει το ταβελοψαξιμο....

Μακριά από αυτές. Τόσο αυτή όσο και η άλλη που έχουν μαζί αγγελία είναι οτι χειρότερο. Είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια τη δεύτερη. Μακριά. Κακός χαρακτήρας. Κακές υπηρεσίες και δεν αξίζει καθόλου να θυσιάσεις ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Αναφέρομαι σε αυτήν και στη δεύτερη που έχει στις φωτό.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μακριά από αυτές. Τόσο αυτή όσο και η άλλη που έχουν μαζί αγγελία είναι οτι χειρότερο. Είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια τη δεύτερη. Μακριά. Κακός χαρακτήρας. Κακές υπηρεσίες και δεν αξίζει καθόλου να θυσιάσεις ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Αναφέρομαι σε αυτήν και στη δεύτερη που έχει στις φωτό.
ειναι και αγενεστατη μαζι με την αλλη φιλη της που κανουν μαζι πιατσα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
ειναι και αγενεστατη μαζι με την αλλη φιλη της που κανουν μαζι πιατσα

Η μία είναι και αγενέσταστατη (την άλλη δεν τη ξέρω) και ζητάει πολύ παραπάνω. Έχουν σαν στόχο να τραβήξουν λεφτά. Το έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές. Από υπηρεσίες τίποτα. Μείνετε μακριά από αυτές.

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
επισκεψη στην ηρω. ο χωρος της είναι νεα χαλκηδονα, τερμα αχαρνων. είναι ακριβως όπως στις φωτο, αρκετα θηλυκη, με πολύ καλο σωμα. ο χωρος πεντακάθαρος όπως και αυτή. το εργαλειο καλο, καβλωνει, γαμαει καλα, γαμιεται καλα, δεν βιαζεται. 50 ευρω η φαση, για μενα τα αξιζει.

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
επισκεψη στην ηρω. ο χωρος της είναι νεα χαλκηδονα, τερμα αχαρνων. είναι ακριβως όπως στις φωτο, αρκετα θηλυκη, με πολύ καλο σωμα. ο χωρος πεντακάθαρος όπως και αυτή. το εργαλειο καλο, καβλωνει, γαμαει καλα, γαμιεται καλα, δεν βιαζεται. 50 ευρω η φαση, για μενα τα αξιζει.
φιλε μας βοηθας πολυ κοσμο..ειναι ευγενικη?? η μηπως ψωνισμενη.. :(

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
φιλε μας βοηθας πολυ κοσμο..ειναι ευγενικη?? η μηπως ψωνισμενη.. :(
πολύ φιλικη, καλος χαρακτηρας. σεβεται τα λεφτα που παιρνει. αυτό είναι πολύ θετικο για εμενα. υπαρχουν πολύ καλυτερες σε ομορφια, αλλα σου το βγαζουν ξινο και κλαις τα λεφτα σου μετα...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
πολύ φιλικη, καλος χαρακτηρας. σεβεται τα λεφτα που παιρνει. αυτό είναι πολύ θετικο για εμενα. υπαρχουν πολύ καλυτερες σε ομορφια, αλλα σου το βγαζουν ξινο και κλαις τα λεφτα σου μετα...
σωστος.. σε ευχαριστω πολυ.. παντως και η Ηρω μια χαρα κουκλα ειναι  :kissass:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6

γλωσσόφιλα? ελεύθερο στοματικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom