Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
μεγαλες στιγμες ζει το φορουμ
αξιοπιστία το έμβλημά μας... φερεγγυότης η σημαία μας...
γιατι, την ειχες πετυχει εποχη που γαμουσε;;

θα τ πω μια κ τελευτεα φορα.ειμαι ενεργητικος κ μονο αναφέρομαι μονο σ παθητικα μωρα κ μονο και δεν μ νιαζουν αν γαμαν η όχι ....τωρα σε σχεση υπηρεσίας φραγκα ολοι ξερουν κσ πμ και σε κουβέντες μεχρι που φτανη η τσεπη μου ....στη τελικη μιας
που είναι μερες γιορτηνες μια ευχη καλη σας δυνω μ πολύ αγαπη.. ν π να γαμ@θ@ται

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
θα τ πω μια κ τελευτεα φορα.ειμαι ενεργητικος κ μονο αναφέρομαι μονο σ παθητικα μωρα κ μονο και δεν μ νιαζουν αν γαμαν η όχι ....τωρα σε σχεση υπηρεσίας φραγκα ολοι ξερουν κσ πμ και σε κουβέντες μεχρι που φτανη η τσεπη μου ....στη τελικη μιας
που είναι μερες γιορτηνες μια ευχη καλη σας δυνω μ πολύ αγαπη.. ν π να γαμ@θ@ται
με εψιλον γαμω το φελεκι μου μεσα το γαμηθείτε... και μη ντρεπεσαι.. γραφτο ολοκληρο.. αστα τα @@

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
και κάτι άλλο.. στ αρχίδια μας αν εισαι ενεργητικος η παθητικος.. αναξιοπιστος να μην εισαι στις πληροφοριες που δινεις και στελνεις τον κοσμο εκει που δεν θα επρεπε.. κι αλλη φορα αν δεν εχεις αποψη για ενεργητικες τρανς μη το ανοιγεις το στοματακι σου.. μίλα μονο για παθητικες.. και για οσες πηδάς τσάμπα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
και κάτι άλλο.. στ αρχίδια μας αν εισαι ενεργητικος η παθητικος.. αναξιοπιστος να μην εισαι στις πληροφοριες που δινεις και στελνεις τον κοσμο εκει που δεν θα επρεπε.. κι αλλη φορα αν δεν εχεις αποψη για ενεργητικες τρανς μη το ανοιγεις το στοματακι σου.. μίλα μονο για παθητικες.. και για οσες πηδάς τσάμπα

καλος τ παλικαρι μας ...που σε μουτρακο μου εσει???

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Ρε frogface βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις ανορθογραφίες σου αλλά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου! Πάρε πούλο!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Ρε frogface βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις ανορθογραφίες σου αλλά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου! Πάρε πούλο!

μην με διαβαζεις τοτε ρε μουτρο  ολοι εχετε γαμηθει εδώ χαμο .....

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Ληγα με τον frodface εδο χαμμω.
Αμα δεν ιτανε αυτος να σε βλεπα μαγκα που θα μαζεβεσ πληροφορηες.
Αντε δο μεσα μαμιθικατε ουλοι.

Βατραχε.. Σε γουσταρομεν να ουμε..

Πες μασ τορα αμα γαμη η ευα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Ληγα με τον frodface εδο χαμμω.
Αμα δεν ιτανε αυτος να σε βλεπα μαγκα που θα μαζεβεσ πληροφορηες.
Αντε δο μεσα μαμιθικατε ουλοι.

Βατραχε.. Σε γουσταρομεν να ουμε..

Πες μασ τορα αμα γαμη η ευα.

μουτρο θα σου πω κατι εχω προκαλεσει πολες να με πηδηξουν τ θεμα είναι αν τ χεις ν τ καταφερει ...η τελευτεα μου εμπυρεια ηταν με μια καθαρα παθητικη...καυλομενες ολες γαμαν εχε τ νου σου γιατι ποτε δεν ξερεις τ σ ξημερωνει

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Re τον φιυστη νοουμενα να ουμε..

Σα τι να ξημεονει να ουμε ρε μουτρο?

Αμα ενοης κανα παρασιμο..πες το..
Δεν εχει και το ικα φραγκα για φαρμακα  :s&m_3:
:effemine:

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μάγκες σας διαφεύγει κάτι, και αν κάνω λάθος λόγω πολύ περιορισμένων εμπειριών, διορθώστε με. Αυτές οι συγκεκριμένες κοπέλλες, μπήκαν στην διαδικασία της "αλλαγής" ακριβώς για τον λόγο ότι δεν τους αρέσει ο ενεργητικός, αλλά ο παθητικός ρόλος. Το αν έχουν εργαλείο και το αν είναι λειτουργικό δεν έχει καμία σημασία γιατί στο μυαλό τους είναι να τον πάρουν και όχι να τον δώσουν. Η εντύπωση μου αυτή, επιβεβαιώθηκε τις λίγες φορές που έτυχε να συνευρεθώ με κάποια από δαύτες.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ωπ το σοβαρευεις πολυ το φορουμ μ αυτα που γραφεις και καποιοι μπαχαλακιδες μπορει να παρεξηγηθουν

δεν εχεις αδικο και αυτο που λες ισχυει για πολλες
αλλα...
πολλες ειναι και ενεργητικες γιατι υπαρχει απλα η ζητηση και καθως αυτη ειναι η μονη πηγη εισοδηματος για καποιες δεν εχουν πολλες επιλογες
αν επιλεγουν αν ειναι μονο παθητικες τοτε περιοριζουν πολυ την αγορα τους
βεβαια υπαρχουν και αυτες που ειναι μονο ενεργητικες ή ενεργοπαθητικες γιατι πολυ απλα το γουσταρουν και τους αρεσει να γαμανε
Αλλες ειναι μονο ενεργητικες γιατι θελουν αν ειναι παθητικες μονο με τον γκομενο τους

οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει λογος να μπαινουν ανθρωποι συλληβδην σε κατηγοριες και καλουπια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom