junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Όχι, εδώ και πολύ καιρό
δηλαδη για διαφωτισε μας
γαμαει η Ευα;
δηλαδη για διαφωτισε μας
γαμαει η Ευα;
Όχι, εδώ και πολύ καιρό
γιατι, την ειχες πετυχει εποχη που γαμουσε;;Όχι, εδώ και πολύ καιρό
μεγαλες στιγμες ζει το φορουμ
αξιοπιστία το έμβλημά μας... φερεγγυότης η σημαία μας...
γιατι, την ειχες πετυχει εποχη που γαμουσε;;
με εψιλον γαμω το φελεκι μου μεσα το γαμηθείτε... και μη ντρεπεσαι.. γραφτο ολοκληρο.. αστα τα @@θα τ πω μια κ τελευτεα φορα.ειμαι ενεργητικος κ μονο αναφέρομαι μονο σ παθητικα μωρα κ μονο και δεν μ νιαζουν αν γαμαν η όχι ....τωρα σε σχεση υπηρεσίας φραγκα ολοι ξερουν κσ πμ και σε κουβέντες μεχρι που φτανη η τσεπη μου ....στη τελικη μιας
που είναι μερες γιορτηνες μια ευχη καλη σας δυνω μ πολύ αγαπη.. ν π να γαμ@θ@ται
και κάτι άλλο.. στ αρχίδια μας αν εισαι ενεργητικος η παθητικος.. αναξιοπιστος να μην εισαι στις πληροφοριες που δινεις και στελνεις τον κοσμο εκει που δεν θα επρεπε.. κι αλλη φορα αν δεν εχεις αποψη για ενεργητικες τρανς μη το ανοιγεις το στοματακι σου.. μίλα μονο για παθητικες.. και για οσες πηδάς τσάμπα
τι εχει παιχτει με βατραχομουρη?Ρε frogface βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις ανορθογραφίες σου αλλά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου! Πάρε πούλο!
Ρε frogface βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις ανορθογραφίες σου αλλά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου! Πάρε πούλο!
easy guys που λεει και ο μπουγαςμην με διαβαζεις τοτε ρε μουτρο ολοι εχετε γαμηθει εδώ χαμο .....
easy guys που λεει και ο μπουγας
γιατι, την ειχες πετυχει εποχη που γαμουσε;;
Ληγα με τον frodface εδο χαμμω.
Αμα δεν ιτανε αυτος να σε βλεπα μαγκα που θα μαζεβεσ πληροφορηες.
Αντε δο μεσα μαμιθικατε ουλοι.
Βατραχε.. Σε γουσταρομεν να ουμε..
Πες μασ τορα αμα γαμη η ευα.
τυπε γουσταρεις σοκολατα υγειας?