Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια εχουμε μιλησει, φανηκε πολυ θυληκη πολυ ευγενικη, ομιλιτικη και ειπαμε και αλλη τιμη καλυτερη ;), γιαυτο ρωταω
για ξεπετα δεν την ξερω..αν σου αρεσε η φωνη της οκ, παντως και εγω δεν την βρησκω ομορφη

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
ρε φιλος αν δεν κανεις χαβαλε εισαι ετοιμος για οφθαλμιατρο δικε μου
που ειδες τις καλυτερες φωτο? :think:

Φίλος ειχες δίκιο. Από Δευτέρα κλείνω ραντεβού σε οφθαλμίατρο. Μικρό βέβαια το κακό....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Φίλος ειχες δίκιο. Από Δευτέρα κλείνω ραντεβού σε οφθαλμίατρο. Μικρό βέβαια το κακό....
απαιτω συγχαρητηρια για ακομη μια φορα :grin:
ακουτε ρε τον αλεφαντο τι σας λεει και καμια φορα
τα εχει φαει στο παρελθον με το κουταλι αυτα τα θεματα

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
πηγες? Ελπιζω να γλιτωσες τα χρηματα οπως μου ειπες στα μηνυματα,ναι ρε φιλε ειναι καλο παιδι αλλα δεν βλεπετε.. :( τον αλεφαντο επρεπε να ακουσεις..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Γεια σας. πηγα στη Πανδορα (Pandora) .
απτο τηλ για φουλ προγραμμα και με εκτονωση δικη της,ζητησε 50. ακατεβατα!. το σπιτι πλ. κυψελης, καθαρο. οι φωτο δεν αντιστοιχουν στη πραγματικοτητα διοτι ειναι μεν αυτη αλλα ειναι πειραγμενες καθοτι εχει αρκετα μεγαλη ηλικια (φαινεται και στο δερμα) αλλα βγαζει και αρρενωποτητα στο real.
Τα δοντια μπροστα σπασμενα. ειναι Βουλγαρα.
λεω ας τα ξεπερασω αυτα και κανω το λαθος και δινω το 50αρι.
οταν λοιπον παμε στο κρεββατι διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει βυζι. ειχε σουτιεν με γεμιση. παλι δε μιλαω . Μ@Λ@κ@ λεω μεσα μου για κροσακι εδωσες  50αρικο! ευγε.
Σχετικα ψιλοαπλυτο εργαλειο. το μεγεθος ειναι αρκετα καλο αλλα ποτε σε καλη στυση.΄γενικα της επεφτε συνεχεια. Η διαθεση της γενικα πολυ πεσμενη, απομακρη, και δε σε βοηθαει να κ@υλωσεις γιατι ειναι προφανες οτι επειδη τσεπωσε το χρημα τα υπολοιπα ειναι κατοπιν εορτης.
Οταν παω να της τον εβαλω αφου καταφερα να τον σηκωσω επιτελους γιατι με ξενερωνε αυτη η αποσταση που κρατουσε, μου λεει. -Δε τον παιρνω εγω μονο τον δινω ΣΥΝΗΘΩΣ. Καλα λεω προσπαθησε . της βαζω κρεμα. πραγματι πολυ στενη, αδουλευτη. πηγε να μου κοψει το εργαλειο. τελικα δε της αρεσε. με χαλαγανε οι γκριματσες και τα "μη ". Μη αυτο μη το αλλο. εβλεπα την απροθυμια και ξενερωσα.
τελος παντων, ελα να παιξουμε να χυσουμε μαζι της λεω. Α οχι, τωρα με χαλασες που με πηρες απο πισω δε μπορω . Εχω χυσει μου λεει και πριν μια ωρα παλι.
Ξενερωνω τελειως και αρχιζω να ντυνομαι.
Της λεω ,δεν εισαι ομως τρανς ψεμματα λες στις αγγελιες. ειμεις εδω στο ελλαντα για cros δε δινουμε 50. τι να πει?
ναι μου λεει αλλα φαγαμε πολυ ωρα. ζητησα να μου δωσει τα 10 πισω αφου ουτε καν τελειωσε. οχι απαντα. φαγαμε πολυ ωρα.

δε τις μπορω τις φασαριες. αυτα τα μ@λ@κισμενα ειναι χειροτερα απο γυναικες στην ιντριγκα και στη φασαρια. λεω ασε μη κανει σκηνες και μαζευτει κανας φουσκωτος απο διπλα. σηκωθηκα κι εφυγα.
παει το 50αρικακι .Αυτα εχει το ταβελοψαξιμο....
επισης αυτη οταν την ειχα παρει πιο παλια (2013) μου ειχε πει οτι κανει και χωρις αν δωσεις κατι παραπανω. τωρα δεν ξερω μπορει και να μην καταλαβα καλα γιατι δεν ηξερε καλα ελληνικα τοτε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
επισης αυτη οταν την ειχα παρει πιο παλια (2013) μου ειχε πει οτι κανει και χωρις αν δωσεις κατι παραπανω. τωρα δεν ξερω μπορει και να μην καταλαβα καλα γιατι δεν ηξερε καλα ελληνικα τοτε

μ χει τυχει κ μενα με βουλγαρα που την προκαλουσα να την καρφωσω χωρις κ δεν εκανε πισω .....

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
σπασμενα μπροστα δοντια ε ? πιστευω να καταλαβαινεις γιατι.. :dancing: :dancing:θα της εχουν ριξει καλο βρομοξυλο  :dancing:

demek

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
αν καταλαβα καλα αυτή την περιοδο παιζει σε μελαχρηνο   η πελη μ εκρου μακρι παλτο αυτές τις μερες χωρις αμαξι...
αν όχι μαλον η ελεανα μ το οκταμπια δεν παει καπου αλλου τ μιαλο μου

Γεια σου βατραχε! σε διαβαζω χρονια πιστευω εισαι απο τους καλιτερους κριτικους στο θεμα πανευρωπαικα! Την ελεανα την προμοταρεις πολυ. Σταματισα μια μερα να της μιλήσω μου λεγε 70 ακατεβατα και ειχε παρκαρει και μεσα στη μεση και κλειναμε το δρομο. τα αξιζει τοσα?

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
απαιτω συγχαρητηρια για ακομη μια φορα :grin:
ακουτε ρε τον αλεφαντο τι σας λεει και καμια φορα
τα εχει φαει στο παρελθον με το κουταλι αυτα τα θεματα

φιλε συγχαρητηρια. εχεις ματι! σε παραδεχτηκα. ψιλοτζαμπα πηγε η φαση παντως. την παζαρεψα κι αλλο μετα και δεχτηκε. παντως η διαθεση της  ειναι το ημισι του παντος , για να σε καυλωσει.
για ενα ποτακι αξιζε η εμπειρια. ειχε τρελλες καυλες το "μωρο". τι πιστευεις ομως οτι με χαλασε περισσοτερο αφου εχεις τοσο καλο ματι?  :P

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
σπασμενα μπροστα δοντια ε ? πιστευω να καταλαβαινεις γιατι.. :dancing: :dancing:θα της εχουν ριξει καλο βρομοξυλο  :dancing:

χαχαχα, σωστος φιλε μου.  :2funny: αλλα οπως φαινεται , με τις αγγελιες που βαζει και παριστανει τη "μουναρα" με 50αρικα σε λιγο καιρο θα παει για μασελα! καποιος θα βρεθει.... :s&m_3:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
χαχαχα, σωστος φιλε μου.  :2funny: αλλα οπως φαινεται , με τις αγγελιες που βαζει και παριστανει τη "μουναρα" με 50αρικα σε λιγο καιρο θα παει για μασελα! καποιος θα βρεθει.... :s&m_3:
πριν 1 εβδομαδα οι αγγελιεσ ελεγαν 30! για να πληρςσει το ρετουσ στις φωτο πηγε 50  :dancing:σοθ εστειλα το προφιλ που ζητησεσ, αποτυχια ε ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
πριν 1 εβδομαδα οι αγγελιεσ ελεγαν 30! για να πληρςσει το ρετουσ στις φωτο πηγε 50  :dancing:σοθ εστειλα το προφιλ που ζητησεσ, αποτυχια ε ?

Δε το είχα δε με 30. Ήταν κατηγορηματικη στα 50.....

Ναι το είδα το προφίλ. Όπως είπες όμως για 2 ποτά δέ τρέχει τίποτα. χάλια ή μάπα. Το σώμα καλό, κροσακι ...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
ακούγεται γ ενεργητικη !!!!εσυ τ ψάχνεις ????αυτό είναι τ θεμα????

Φίλε μου το θέμα για μένα είναι 1. Να έχει ωραία μάπα και σωμα, 2 θυληκοτητα, 3 μεγάλο κ@βλι 4. Διάθεση και να χύνει όταν τη πηδαω. άρα πρέπει να μάς διαφωτίσει κάποιοως που τή πήρε.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Φίλε μου το θέμα για μένα είναι 1. Να έχει ωραία μάπα και σωμα, 2 θυληκοτητα, 3 μεγάλο κ@βλι 4. Διάθεση και να χύνει όταν τη πηδαω. άρα πρέπει να μάς διαφωτίσει κάποιοως που τή πήρε.

πολλα θες νομιζω ..

demek

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
πολλα θες νομιζω ..

Γεια σου βατραχε! σε διαβαζω χρονια πιστευω εισαι απο τους καλιτερους κριτικους στο θεμα πανευρωπαικα! Την ελεανα την προμοταρεις πολυ. Σταματισα μια μερα να της μιλήσω μου λεγε 70 ακατεβατα και ειχε παρκαρει και μεσα στη μεση και κλειναμε το δρομο. τα αξιζει τοσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom